Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan performansını bu sezon değerlendirmemek lazım adam bizzat ayrılmak istiyor bu da kesinlikle performansını %100 etkiliyordur kulübünün takıldığı politika yüzünden transfer olamazsa sitem edip 2 sene sonra sözleşmesi biter bitmez bedavaya ayrılır o yüzden bence bizimkiler doğru politika izliyorlar Becali satmak zorunda seneye sözleşmesinin son senesine girecek o zaman 3-4 m euro'ya kadar düşer bence orta yol bulunsun 6 m euro'ya imzalasın

Willian 10m Pound alıyormuş, güzel bir hayal olarak kalsın bir yerde, adamın daha 2 yıl kontratı var.

Nasil duz topcu hangi videoya baktin ustad adam diyagonel trivela bile pas atmis josef cokmu teknik atiba gustavo cokmu teknik o bolgede topu kapmasi en onemli ozellik
2 3 tane videosunu izledim pas kalitesi oyun görüşü driplingleri vs gedsonun yarısı kadar bile değil tek yönlü oyuncu gibi geldi bana inş oyle degildirde ben yanılırım

Bu takıma sağ kanatta büyük winner lazim
Winner adam alacaksan en az 20-30 m euro bütçen lazım 24-25 yaşında alıp oynatıp satacaksın aksi taktirde 30 yaşında yıldız adam alıp bir yerlerini büyütmesini izlemek istemiyorum 1 sene top oynayıp kalan 3 senelik sözleşmelerde adamın göbeği çıkıyor son süreçte de Falcao, Feghouli'de yaşanan süreç bence bu takıma winner adam alınmaması gerektiğinin en büyük örneği eğer ki 28 yaşında sneijder almıyorsak ki şu an ki ekonomi de zaten alamayız

Taylan
Dieng-Berkan

bunlar tamamen tempo adamı. Önlerinde cica-halil-mohamed koy beklerden de yeterli katkıyı alırsak bol presli baskılı hızlı oyun izleriz​

Ben morutanin İki 90 dakika maçını izledim dün de sırf adı geçiyor diye uta lig maçını izledim hiç bir şekilde bizde oynayamaz.willianda inan bana morutandan daha az risk var.bugun cicaldaunun da bir maçının 50-60 dakikasını izledim ve cicaldauya bazı mesajlarda haksızlık yapmışım.cicaldau net bariz iyi futbolcu.
Morutan adı geçen genç bir oyuncu olduğu için söyledim. Mevzu oyuncu profili, isim değil. Morutan olmaz başka bir isim olur, anlatmak istediğim açık ve net orada güzel insan.

Ayrıca Morutan'ın kötü futbolcu olduğunu da düşünmüyorum, saha görüşü olan, bileklerine hakim bir futbolcu. Son maçlara bakarak Morutan eleştirisi yapmak çok doğru değil, o çocuğu takip edenler bilir yapabileceklerini, potansiyelini sık sık belli ediyor sahada.

Willian şu an göndermeye çalıştığımız Feghouli'den daha kötü bir görüntü sergilemiş kampta, adama futbolu kafasında bitirmiş gibi takılıyor. Geçen sezon halı sahaya çağırılmış gibi oynuyordu Arsenal'de. Arsenal taraftarları onlarca videolar hazırlayıp dalga geçiyordu adamla. Duran topu dışında bir şeyi kalmadı ki bu adamın. Nesine bu kadar güveniyorsunuz hiçbir fikrim yok ama umarım her kim gelirse gelsin Galatasaray'a büyük katkılar verir ve uzun yıllar adından söz ettirir. Bu arada bonservis bile istemiyor Arsenal gördüğüm kadarıyla Willian için.

Cicu oyunun iki yönünü oynar mı bilmiyorum. Fakat dieng ve berkan iki yönüde rahat oynar. Hoca da orta sahanın hepsini iki yönlü istiyorum gibi bir sey demisti. Dieng cok kritik 1 transfer olabilir. Birkac macına baktım ismi ciktiktan sonra, orta sahaya seviye atlatabilecek potansiyelde

Uzuldugum tek nokta gedson.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt