Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligimize gelmiş en iyi defansif orta sahaları sayın desek Aurello,Melo,Souza hemen hemen hepimizin ilk 5 ine girer.Brezilyadan oyuncu almak zor ama takipte kalmamız lazım.
fernando reges 3 aurrello eder o çakma Türk brezilya milli takım formasını giymedi,teseden öçnce tanıyanı yoktu.

Sanirim 8tas bu sene de sampiyon olur. Mevcut kadrosunu korudu ve uzerine iyi transferler gelecek gibi.
Neyi korudular Aboubakarla Ghezzal geçen seneyi çözen adamlardı; ağustos oldu hala anlaşma yok.

Geçen seneki gibi her aldıkları tutmazsa seneye eldekileri nasıl satıcaz derdine düşerler.

Kenan Karamanla mı kalite yükselttiler

Yetenek çok var claudinhoda bir de onu alsak nerede oynaticaz ikinci forvet oynamaya çok yatkın bir adam bizde de ona uygun bir takım kurgusu yok başka bir oyuncu için demiştir onu ki zaten alamayiz red bull grubunun takımı olan bragantino da oynuyor leipzige gider yada salzburga gider

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz avrupadan Belçika 2.lig Hollanda 2.lig Almanya 2.lig bunlardan birinden takım almamız lazım burda oyuncu pişirip geri almak için adamlar sistemi kurmuşlar

Neyi korudular Aboubakarla Ghezzal geçen seneyi çözen adamlardı; ağustos oldu hala anlaşma yok.

Geçen seneki gibi her aldıkları tutmazsa seneye eldekileri nasıl satıcaz derdine düşerler.

Kenan Karamanla mı kalite yükselttiler
Hakemler geçen seneki kadar üzmeseler bile memiktaşı genede olamazlar.Alenen sadece hatayla şikede yetmez bu sene onlara

Bu yabancı sınırı döneminde, böylesi komik bir teklifle biz Yunusu bunlardan istesek bize ne derlerdi? Biz de onu diyelim. Bizden Yunus için kaç para isterlerdi? Bizde onu isteyelim.
Yunus bence oğulcan dan daha değerli bir oyuncu oğulcan da kanat değil forvet olmalı bence yunusu biz 2.ligden almaya kalksak 1.5 milyon euro en az süper ligden almaya kalksak 4 milyon euro çekerler bütün genç milli takım kategorilerinde oynadı gençler Avrupa şampiyonasında yarı finali var mutlaka kadroda bulunmalı

Eger hoca orta sahaya bir yabanci transfer daha istiyorsa en iyisi maliyetini de goz onune alarak Harroui'yi alsak iyi olur. Hem cift yonlu bir orta saha, her iki ayagini da iyi kullaniyor, top calma beceresi yuksek, kolay calim atma gibi ozelliklere sahip. Sezon sonu da sozlesmesi bitiyor. Dieng'e falan gerek kalmaz zaten Berkan da geldi, Cicaldau da var bence en iyisi bu sekilde olur.

Biz avrupadan Belçika 2.lig Hollanda 2.lig Almanya 2.lig bunlardan birinden takım almamız lazım burda oyuncu pişirip geri almak için adamlar sistemi kurmuşlar
Kolay değil öyle o işler ciddi yatırım yapman lazım kulüp satın alıyorsun oranın tüm masraflarını karşılaman lazım o liglerde tarla gibi sahalarda oynatmazlar düzenli bakımlarını yapman eğiticilere önemli miktar da para vermen lazım sponsor bir firma olmadan bu iş çok çok zor Avrupa takımı olarak

renktaş halili çok beğeniyorum ama şunu anlayamadım halilin mevkisi ne ? forvet mi ,gizli golcümü yada bir nevi bayerndeki müller gibi öi ?
Raumdeuter evet Muller gibi kanatları ve orta sahaları golcü yapan forvet tipi top tekniği pas dağıtımı ve yalancı koşulariyla alan açmada yetenekli olan forvet modeli bunun en top örnekleri firmino ve muller

renktaş halili çok beğeniyorum ama şunu anlayamadım halilin mevkisi ne ? forvet mi ,gizli golcümü yada bir nevi bayerndeki müller gibi mi ?
Muller sistem adamı Halil ise aguero gibi çift forvette özellikle çalım atabilen pivot santforu da yeri geldiğinde besleyecek kapanan savunmayı açacak bir oyuncu Mustafa Mohammed den çalım bekleyemezsin gol beklersin ama Halil den pres çalım asist gol beklenebilir diye düşünüyorum

Raumdeuter evet Muller gibi kanatları ve orta sahaları golcü yapan forvet tipi top tekniği pas dağıtımı ve yalancı koşulariyla alan açmada yetenekli olan forvet modeli bunun en top örnekleri firmino ve muller

sana katılıyorum açıkçası bende böyle düşünüyorum ve o yüzden vuruş isabet yüzdesi yüksek olan biriyle inanılmaz verimli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt