Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil yetenekleri bakımından momo nun çok önünde bencede. hatta hoca halili alın momonun bonservisini almamsakta olur demiştir eminim
Bence birbirinin alternatifleri değil ikisi birbirinin tamamlayıcısi Mustafa Mohammed kafa topları gol vuruşu daha iyi olan bir oyuncu Halil dervisoglu çalım atma özelliği pres yapma özelliği on plana çıkan bir oyuncusu ikisinin de kalacağını düşünüyorum eğer Halil alınırsa

Halil gelirse bence 442 oynanabilir tabi gedson da lazim

2011-12 442si

Eger hoca orta sahaya bir yabanci transfer daha istiyorsa en iyisi maliyetini de goz onune alarak Harroui'yi alsak iyi olur. Hem cift yonlu bir orta saha, her iki ayagini da iyi kullaniyor, top calma beceresi yuksek, kolay calim atma gibi ozelliklere sahip. Sezon sonu da sozlesmesi bitiyor. Dieng'e falan gerek kalmaz zaten Berkan da geldi, Cicaldau da var bence en iyisi bu sekilde olur.
Bende bu konuda kararsız kaldım. Taylan'ı yedekleyecek kimse yok. Dieng sanki daha makbul ama onlarında lig kalitesi düşük. Öbür yandan Harroui'yi de beğendim. Kadromuz o kadar kalitesiz ki videolarda adam geçebilen herkes gözümüze uzaylı gibi geliyor.

Raumdeuter evet Muller gibi kanatları ve orta sahaları golcü yapan forvet tipi top tekniği pas dağıtımı ve yalancı koşulariyla alan açmada yetenekli olan forvet modeli bunun en top örnekleri firmino ve muller

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil bahsettiğin adamlar gibi özellikle de Muller doğru yerde olmayı pek beceremiyor.

Firmino gibi kreatiflik katması ayrı ama Mullerle bence alakası yok.

Bende bu konuda kararsız kaldım. Taylan'ı yedekleyecek kimse yok. Dieng sanki daha makbul ama onlarında lig kalitesi düşük. Öbür yandan Harroui'yi de beğendim. Kadromuz o kadar kalitesiz ki videolarda adam geçebilen herkes gözümüze uzaylı gibi geliyor.
Herkes Dieng'i sertlik ve tam bir 6 numara olarak gordugu icin istiyor cunku Taylan'a guvenen yok. Ben daha cok top yapan orta saha gormek isterim, cunku gunumuz futbolunda diger buyuk takimlara da bakarsak 6 numara gibi oynayan oyuncularin cogu top beceresi yuksek, oyun kurma ve pas ozelligi iyi olan oyuncular oldugu gorunur. Yani eski klasik -kesici- gibi oyuncular degiller artik. Burada 1 tane oyuncu yerine, Berkan ve Harroui'yi yan yana oynatmak daha topa hakim bir orta saha kurgusu getirir tahminimce. Cicaldau ile beraber daha guzel bir uclu goruyorum kagit uzerinde.

Bence birbirinin alternatifleri değil ikisi birbirinin tamamlayıcısi Mustafa Mohammed kafa topları gol vuruşu daha iyi olan bir oyuncu Halil dervisoglu çalım atma özelliği pres yapma özelliği on plana çıkan bir oyuncusu ikisinin de kalacağını düşünüyorum eğer Halil alınırsa
Mohamedin hiçbir oyuncuyla çift forvette başarılı olmayacağını düşünüyorum bazı forvetler vardır o alanı tek başına oynamak ister bunun benzer bir durumu tek defansif orta saha oynayan oyuncularda da olur iki kişi olunca o mevki de sıradan gözükmeye başlarlar

Mohamedin hiçbir oyuncuyla çift forvette başarılı olmayacağını düşünüyorum bazı forvetler vardır o alanı tek başına oynamak ister bunun benzer bir durumu tek defansif orta saha oynayan oyuncularda da olur iki kişi olunca o mevki de sıradan gözükmeye başlarlar

Bende tam tersini düşünüyorum renkdas Mustafa Mohammed yanında yardımcı forvet olursa kenarda da iyi ortalar açacak biri olursa daha başarılı olur psv maçında yalnız kaldı forvette ona topu taşıyacak oyuncu ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur Halil bu özelliklere de sahip aynı zamanda direk net golcü değil

Halil'in gelmesini istiyorum ama Halil tek santrafor oynayacak kalitede ve suanki durumu ile hazir bir oyuncu degil. Mohamed yine bizim istedigimiz ve aradigimiz 9 numara olmali. Golcu dedigin gol atar, hic bir zaman 20 golun altina dusmemeli lig maclarinda. Halil gelsin cunku iyi tamamlayici ayrica sol acikta da gorev yapabiliyor. Mohamed'in yerine asla olmaz bir defa.

Bu Rize den nefret ettigim kadar fener ve bjk den nefret etmiyorum.

Istinaslar hariç insanı da yaramaz.en yakın arkadaşlarımdan biri de Rizeli o da aynı fikirde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt