Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Harroui - Berkan
----Cicaldau-----
top oynamasi bilen, oyunun iki yonunde is yapan, caliskan, defansa yardim bir orta saha ayrica yas ortalamasi: 23,3
Dieng olsun !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harroui - Berkan
----Cicaldau-----
top oynamasi bilen, oyunun iki yonunde is yapan, caliskan, defansa yardim bir orta saha ayrica yas ortalamasi: 23,3
Bence birbirinin alternatifleri değil ikisi birbirinin tamamlayıcısi Mustafa Mohammed kafa topları gol vuruşu daha iyi olan bir oyuncu Halil dervisoglu çalım atma özelliği pres yapma özelliği on plana çıkan bir oyuncusu ikisinin de kalacağını düşünüyorum eğer Halil alınırsaHalil yetenekleri bakımından momo nun çok önünde bencede. hatta hoca halili alın momonun bonservisini almamsakta olur demiştir eminim
Olmasin bence, Harroui tarzi oyuncu daha cok isimize gelir.Dieng olsun !
Aklındaki Orta alan ve hücum kurgusu nedirTaylan yumuşak olmadığı için gedsoni istiyoruz.
CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bu konuda kararsız kaldım. Taylan'ı yedekleyecek kimse yok. Dieng sanki daha makbul ama onlarında lig kalitesi düşük. Öbür yandan Harroui'yi de beğendim. Kadromuz o kadar kalitesiz ki videolarda adam geçebilen herkes gözümüze uzaylı gibi geliyor.Eger hoca orta sahaya bir yabanci transfer daha istiyorsa en iyisi maliyetini de goz onune alarak Harroui'yi alsak iyi olur. Hem cift yonlu bir orta saha, her iki ayagini da iyi kullaniyor, top calma beceresi yuksek, kolay calim atma gibi ozelliklere sahip. Sezon sonu da sozlesmesi bitiyor. Dieng'e falan gerek kalmaz zaten Berkan da geldi, Cicaldau da var bence en iyisi bu sekilde olur.
Halil bahsettiğin adamlar gibi özellikle de Muller doğru yerde olmayı pek beceremiyor.Raumdeuter evet Muller gibi kanatları ve orta sahaları golcü yapan forvet tipi top tekniği pas dağıtımı ve yalancı koşulariyla alan açmada yetenekli olan forvet modeli bunun en top örnekleri firmino ve muller
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmasin bence, Harroui tarzi oyuncu daha cok isimize gelir.
Muhammad'e yazık olur böyle olacaksa Halil alınmasın.Hoca Halili belli ki çok istiyor biz her ne kadar mohamedi ilk 11 e yazıyor olsakta Halilin gelmesi durumunda yabancı sınırı da düşünülünce hocanın ilk tercihi olabileceğini düşünüyorum
Momo striker o da şart bir takıma hoca zamanında hoca momoya dediğinin benzerini Burak Yılmaza demişti sonrasında kariyer sezonunu yaşadı hoca mohamedden vazgeçmezHalil yetenekleri bakımından momo nun çok önünde bencede. hatta hoca halili alın momonun bonservisini almamsakta olur demiştir eminim
Tatavaya son verip duyumlarımızı paylaşalım Sn. Öfkeli.Dieng arkayi kapatir, adam savaci.
Bence öyle bir adam lazim defans‘a yardim etmesi icin.
Bakalim kim olacak.![]()
Herkes Dieng'i sertlik ve tam bir 6 numara olarak gordugu icin istiyor cunku Taylan'a guvenen yok. Ben daha cok top yapan orta saha gormek isterim, cunku gunumuz futbolunda diger buyuk takimlara da bakarsak 6 numara gibi oynayan oyuncularin cogu top beceresi yuksek, oyun kurma ve pas ozelligi iyi olan oyuncular oldugu gorunur. Yani eski klasik -kesici- gibi oyuncular degiller artik. Burada 1 tane oyuncu yerine, Berkan ve Harroui'yi yan yana oynatmak daha topa hakim bir orta saha kurgusu getirir tahminimce. Cicaldau ile beraber daha guzel bir uclu goruyorum kagit uzerinde.Bende bu konuda kararsız kaldım. Taylan'ı yedekleyecek kimse yok. Dieng sanki daha makbul ama onlarında lig kalitesi düşük. Öbür yandan Harroui'yi de beğendim. Kadromuz o kadar kalitesiz ki videolarda adam geçebilen herkes gözümüze uzaylı gibi geliyor.
Mohamedin hiçbir oyuncuyla çift forvette başarılı olmayacağını düşünüyorum bazı forvetler vardır o alanı tek başına oynamak ister bunun benzer bir durumu tek defansif orta saha oynayan oyuncularda da olur iki kişi olunca o mevki de sıradan gözükmeye başlarlarBence birbirinin alternatifleri değil ikisi birbirinin tamamlayıcısi Mustafa Mohammed kafa topları gol vuruşu daha iyi olan bir oyuncu Halil dervisoglu çalım atma özelliği pres yapma özelliği on plana çıkan bir oyuncusu ikisinin de kalacağını düşünüyorum eğer Halil alınırsa
Abi muller tam bir katil iç güdüsüyle oynuyor onun kadar bu özelliğe sahip birisi bırak Halili sanmıyorum ki kimse olsunHalil bahsettiğin adamlar gibi özellikle de Muller doğru yerde olmayı pek beceremiyor.
Firmino gibi kreatiflik katması ayrı ama Mullerle bence alakası yok.
Bende tam tersini düşünüyorum renkdas Mustafa Mohammed yanında yardımcı forvet olursa kenarda da iyi ortalar açacak biri olursa daha başarılı olur psv maçında yalnız kaldı forvette ona topu taşıyacak oyuncu ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur Halil bu özelliklere de sahip aynı zamanda direk net golcü değilMohamedin hiçbir oyuncuyla çift forvette başarılı olmayacağını düşünüyorum bazı forvetler vardır o alanı tek başına oynamak ister bunun benzer bir durumu tek defansif orta saha oynayan oyuncularda da olur iki kişi olunca o mevki de sıradan gözükmeye başlarlar
Olmasin bence, Harroui tarzi oyuncu daha cok isimize gelir.
Gedson'u birakmiyorlar maalesef, zaten iyi paraya satmak istiyorlar bize de en fazla kiralik vereceklerini dusunursek bonservisli Harroui'yi tercih ederim.gedson olsun