Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan’ın gelmesini çok istiyorum ama 10 milyon euro’ya değil tabi. Olurda gelmesse bize İsmaila Sarr veya Maximin minvalde oyuncular lazım. Pısırık ve bitik adamlardan gına geldi artık.

Bende tam tersini düşünüyorum renkdas Mustafa Mohammed yanında yardımcı forvet olursa kenarda da iyi ortalar açacak biri olursa daha başarılı olur psv maçında yalnız kaldı forvette ona topu taşıyacak oyuncu ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur Halil bu özelliklere de sahip aynı zamanda direk net golcü değil
İnşallah Halil gelir ikisi de nasıl en faydalı olacaksa oyle oynarlar ben haksız çıkmayı çok isterim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon ligin az gol yiyen takımlarındandık, kalede uzun süre Muslera olmamasına rağmen. En büyük eksiğimiz ofansif yaratıcılığımız, Dieng mieng bunlar transferin son günlerine bırakılmalı. Gol pozisyonuna giremiyoruz yahu… Birtek BAY alındı ofansif anlamda, Cica’yı 8 no yaparsak

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Herkes Dieng'i sertlik ve tam bir 6 numara olarak gordugu icin istiyor cunku Taylan'a guvenen yok. Ben daha cok top yapan orta saha gormek isterim, cunku gunumuz futbolunda diger buyuk takimlara da bakarsak 6 numara gibi oynayan oyuncularin cogu top beceresi yuksek, oyun kurma ve pas ozelligi iyi olan oyuncular oldugu gorunur. Yani eski klasik -kesici- gibi oyuncular degiller artik. Burada 1 tane oyuncu yerine, Berkan ve Harroui'yi yan yana oynatmak daha topa hakim bir orta saha kurgusu getirir tahminimce. Cicaldau ile beraber daha guzel bir uclu goruyorum kagit uzerinde.
Harroui'nin defansif özellikleri nasıl bilmiyorum. Ama birazda olsa defansif yönü varsa ozaman bence de olabilir.

--------Taylan----------
Harroui------Berkan

Ama bu seferde kanatsız baklava oynamak gerekcek Cica dan dolayı. Harroui ve Cica birarada olunca kanat işi bozuluyor.

Bu Rize den nefret ettigim kadar fener ve bjk den nefret etmiyorum.

Istinaslar hariç insanı da yaramaz.en yakın arkadaşlarımdan biri de Rizeli o da aynı fikirde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ne olcak bu Oğulcan işi

olay nedir tam bilen açıklayabilir mi ?

eğer bizden önce rize'ye imza atmışsa bunlarda bonservis istiyorlarsa kendi hatası geri göndermeliyiz

Geçen sezon ligin az gol yiyen takımlarındandık, kalede uzun süre Muslera olmamasına rağmen. En büyük eksiğimiz ofansif yaratıcılığımız, Dieng mieng bunlar transferin son günlerine bırakılmalı. Gol pozisyonuna giremiyoruz yahu… Birtek BAY alındı ofansif anlamda, Cica’yı 8 no yaparsak

Cica ofansif bir oyuncu 8 değil 8.5 numara hücuma çok daha yatkın o yüzden sadece barış diye düşünme

Mustafa çok statik oynuyor ve Terim bu durumdan çok rahatsız, daha hareketli olmasını istiyor.

Hatta hoca "Mustafa ile beraber Euro2021 in maçlarını birlikte izledim ve santraforların ne kadar koştığınu ne kadar hareketli olduğunu ona gösterdim" dedi.
Dolayısıyla Mustafa eğer bonservisinin alınmasını istiyorsa kendini geliştirmek zorunda.

Dieng'e direkt 6 numara olarak bakmak yanlış Melo gibi bir kesici falan değil bence. Temposu yüksek bi oyun kurucu gibi

Momo striker o da şart bir takıma hoca zamanında hoca momoya dediğinin benzerini Burak Yılmaza demişti sonrasında kariyer sezonunu yaşadı hoca mohamedden vazgeçmez

Oyun içi aktiflik olarak momo fena değil bence özellikle 2.psv maçında ön tarafta ayakta kalan tek adamdı

burdaki çoğu kişi ceza sahası golcüsü diyoda ben öyle düşünmüyorum şahsen eğer fundamental eksiklerini geliştirirse çok değerli bir futbolcu olur mohammed

Harroui'nin defansif özellikleri nasıl bilmiyorum. Ama birazda olsa defansif yönü varsa ozaman bence de olabilir.

--------Taylan----------
Harroui------Berkan

Ama bu seferde kanatsız baklava oynamak gerekcek Cica dan dolayı. Harroui ve Cica birarada olunca kanat işi bozuluyor.
Cicaldau gobekte ileriye donuk oynar bence. Asil soru bir yabanci gelirse kim olmali? Bence Harroui, hem Taylan hem Berkan ile oynayabilirler Harroui ayrica top calmasini da iyi biliyor yani oyunun iki yonune hakim sayilir.

4-3-3 gibi dusunmek lazim sistemi

veyahut 3-5-2 seklinde , oyunculara gore degisebilir.

Geçen seneki sıkıntı hücum değil savunmaydı daha çok, bunun sebebi de orta saha idi.

O yüzden sağ kanat ne kadar elzemse Gedson tarzı dinamik ve top çalabilen bir oyuncu da elzem aksi durumda defans hattı napsa da kötü gözükecek.

Mustafa çok statik oynuyor ve Terim bu durumdan çok rahatsız, daha hareketli olmasını istiyor.

Hatta hoca "Mustafa ile beraber Euro2021 in maçlarını birlikte izledim ve santraforların ne kadar koştığınu ne kadar hareketli olduğunu ona gösterdim" dedi.
Dolayısıyla Mustafa eğer bonservisinin alınmasını istiyorsa kendini geliştirmek zorunda.

hocaya tavsiyem önce mohammedin kendisiyle 1 ay geçirmeden ve sakatlanmadan önceki maçlarını izlesin

sonra da euroda biz hariç 23 takımın en kötüsünün bile hocasının oynattığı oyunu ve taktiksel gelişmişliği otursun izlesin

bakalım neler görecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt