Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon ligin az gol yiyen takımlarındandık, kalede uzun süre Muslera olmamasına rağmen. En büyük eksiğimiz ofansif yaratıcılığımız, Dieng mieng bunlar transferin son günlerine bırakılmalı. Gol pozisyonuna giremiyoruz yahu… Birtek BAY alındı ofansif anlamda, Cica’yı 8 no yaparsak

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ek olarak; Türkiye liginin son 20 sezonuna bakıldığında genel olarak en az gol yiyen takım değil, en çok gol atan takım şampiyon oluyor. Orta saha tabi ki önemli ama mesela bence 8 milyon verdiğimiz Luyindama ne kadar formsuz olursa olsun onu ya bir şekilde en az zararla elden çıkarmalıyız ya da formunu tutturmasını sağlamalıyız. 8 milyonluk Luyindama kulübede otururken 4-5 milyon verip yeni stoper alma lüksümüz yok. Eğer öyle bir lüksümüz varsa o lüksü hücumda harcayalım.

Geçen seneki sıkıntı hücum değil savunmaydı daha çok, bunun sebebi de orta saha idi.

O yüzden sağ kanat ne kadar elzemse Gedson tarzı dinamik ve top çalabilen bir oyuncu da elzem aksi durumda defans hattı napsa da kötü gözükecek.

Katılıyorum, os alternatifimiz az idi. Ama koca sezon sağ kanatsız oynadık. Solda 3-4 alternatife çıkarken. Halen yok sağ kanat

bu sene de bejeke o yaşlı kadrosuyla ancak ve ancak geçen seneden bile çok daha büyük bir hakem katkısıyla belki bir ihtimal şampiyon olur.Kısaca bejekeden bir şey olmaz

Neyi korudular Aboubakarla Ghezzal geçen seneyi çözen adamlardı; ağustos oldu hala anlaşma yok.

Geçen seneki gibi her aldıkları tutmazsa seneye eldekileri nasıl satıcaz derdine düşerler.

Kenan Karamanla mı kalite yükselttiler

takidr ettim 2008'deb beri iyi kamufle olmuşsunuz.

Ya ahahahahahahahahaha 😂😂😂

Benim şahsi görüşüm bu şekilde inşallah yanılırım.

Rosier geldi, Ghezzal ile artık ilgilenmiyoruz ve yüksek ihtimalle 8taş'ta. Salih, Kenan, Topal takıma katıldı rotasyon için fena sayılmaz. Bunların yanında Alex Teixeira ile basın haberlerine göre anlaştılar. Larin ile sözleşme yenilenecek.

Dorukhan'ı saymaz isek tek kayıpları şuan için Aboubakar görünüyor. Ligde 15 gol atmış iyi rakam...

Takım yaşlı kabul ediyorum fakat Sergen Hoca'nın oyunculardan aldığı verim yadsınamaz. Zaten mesajımda yazdığım gibi, "iyi transferler gelecek gibi" eğer gelmezse güç kaybı yaşayacaklardır şampiyonluk yolunda.

mohammed ve marcao bu sene en ufak tökezlemede çöp ilan edilecek oyuncular

iki yetenekli adam sürekli geriye gidiyor

harika bir ev kuruyoruz ama çatısı yok

Ek olarak; Türkiye liginin son 20 sezonuna bakıldığında genel olarak en az gol yiyen takım değil, en çok gol atan takım şampiyon oluyor. Orta saha tabi ki önemli ama mesela bence 8 milyon verdiğimiz Luyindama ne kadar formsuz olursa olsun onu ya bir şekilde en az zararla elden çıkarmalıyız ya da formunu tutturmasını sağlamalıyız. 8 milyonluk Luyindama kulübede otururken 4-5 milyon verip yeni stoper alma lüksümüz yok. Eğer öyle bir lüksümüz varsa o lüksü hücumda harcayalım.

Şut çekmelisin ki gol atasın, gol atmalısın ki şampiyon olasın - Johan Cruijf

lineup.webp

Rumen basınına göre Morutan'a gayriresmi 7 milyon teklifimiz olmuş Becali de o yüzden her gün çıkıp 10 milyon 10 milyon diye diretmiş biz de Becalinin blöfüne blöfle cevap verdik sanırım. Becali mal olmasa 8 de falan buluşup işi bitirirdik ama 10 milyondan 1 kuruş inmem diye pintilik yapınca şimdi elinde hiç bir şey kalmadı.

mohammed ve marcao bu sene en ufak tökezlemede çöp ilan edilecek oyuncular

iki yetenekli adam sürekli geriye gidiyor

harika bir ev kuruyoruz ama çatısı yok
Mohamed geldiginde tank gibiydi. Hocamiz kendisini mehmet batdal'a cevirdi. Yine marcao cok buyuk potansiyel tasiyordu. Su anda o da emre gungor seviyesinde.

Benim şahsi görüşüm bu şekilde inşallah yanılırım.

Rosier geldi, Ghezzal ile artık ilgilenmiyoruz ve yüksek ihtimalle 8taş'ta. Salih, Kenan, Topal takıma katıldı rotasyon için fena sayılmaz. Bunların yanında Alex Teixeira ile basın haberlerine göre anlaştılar. Larin ile sözleşme yenilenecek.

Dorukhan'ı saymaz isek tek kayıpları şuan için Aboubakar görünüyor. Ligde 15 gol atmış iyi rakam...

Takım yaşlı kabul ediyorum fakat Sergen Hoca'nın oyunculardan aldığı verim yadsınamaz. Zaten mesajımda yazdığım gibi, "iyi transferler gelecek gibi" eğer gelmezse güç kaybı yaşayacaklardır şampiyonluk yolunda.
sergen 1 yıllık hocamı değil mi o bile mechul bildiğim kadarıyla sergenin 2. yıl çalıştıracağı ilk takım bejeke

Yalnız bu sağ kanat işi yaş gibi duruyor.

Makul fiyatta Berghuis iyi opsiyondu ama olmadı, Rony Lopes için istenen bedeller uçuk.

Avrupa'da da doğru düzgün transfer olmuyor sahipli kulüpler dışında.
Berghuis Feyenoordda 2m maasa oynuyordu diyorlar ve Ajax transferinde maasi ikiye katlanacakmis. Yani 3,5/4 milyon senelik.

Burkay Harroui'li bir kadro yapar mısın? Cica'yı bildiğin için onu nereye koyarsın merak ettim?
Harroui mezzela biraz 3 lu orta sahanın sağina yazarım onun biraz önüne de sol tarafına cicayi yazarım harroui kanattan da bindirme özelliğine sahip gedson gibi olsa doğru bir transfer olur top taşıması ve dribblingi eski tip çizgide oynayan bir sağ kanat oyuncusu kadar iyi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt