Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil
Dieng
Morutan
Stoper ( Ozan, Kaan)
Gedson ( Son ana kadar)
Gedson gelene kadar Dieng - Berkan - Cica
Ben, Dieng en kotu yedek olarak da alinmali diye dusunuyorum. Zaten iyiyse formayi alir. Halil de solda oynar.
Bence bu yaz ne kadar alabiliyorsak alalim. En azindan yedeklerde Falcao - Fegh olacagina 1 milyon civari alan Taylan - Kerem - Dieng gibi adamlar olsun.

lineup (1).png

Isimler degisebilir bu tarz bir oyun anlayisi da cikabilir ortaya [ yabanci kurali geregi yerli oyunculari da dusunursek sistemde degisiklikler olabilir]

Kaan Ayhan olmazsa belki Alpaslan oynamaya devam eder.

Ekli dosyayı görüntüle 133307

Isimler degisebilir bu tarz bir oyun anlayisi da cikabilir ortaya [ yabanci kurali geregi yerli oyunculari da dusunursek sistemde degisiklikler olabilir]

Kaan Ayhan olmazsa belki Alpaslan oynamaya devam eder.
bu formasyonu lyundama ile oynamak çok riskli .Orda ayağı iyi ve ön sezisi yüksek tecribeli bir stoper olsa..İlk topları uygun olan kaan yada marcaoya verecek biri ile bu sistemde iş yapar

Sag kanat derken? Kanat oyuncusu degil ki , ya da ben anlamadim galiba mesajini.
Öndeki 4 lunun orta ikilisinden biri sola biri sağa eğimli oynar half space denilen alana koşu yapabilmek için içe kateden kanat oyuncularıyla oynayan takımlar o boşluğa orta sahalar ve bekler bindirir harroui de o boş alana koşu ve dribbling yapabilen bir oyuncu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu formasyonu lyundama ile oynamak çok riskli .Orda ayağı iyi ve ön sezisi yüksek tecribeli bir stoper olsa..İlk topları uygun olan kaan yada marcaoya verecek biri ile bu sistemde iş yapar
Biliyorum ama parayi defanstan yana ileriye harcamayi daha dogru buluyorum. Luyindama'in yerine biri gelecekse ilk once onu satmayi bilmeyiz cunku son senesi. Gitmeyecekse sozlesmesini uzatmaliyiz. Bu ligde Luyindama yeterli bana gore. Avrupa'yi bosverdim cunku orada siradan bir takimdan farkli degiliz.

muhammedin ilacı hagi şıno gibi 10 no ve hakan ünsal ergün gibi orta açabilen bek ve kanatlardır.bu adama 5 isabetli orta açın veya pas verin inanıyorumki tabelada 2-3 gol görürüz allahın izniyle.teknik drektörler oyuncuyu bozmamalı ,adam neyle başarılıysa onu öyle oynatacan.alıp getirtiyorsun 5 maçta 5 gol atıyor adam ben buyum diyor sen kalkıp sonra diyorsunki günümüz futbolunda forvet orta saha bilmem bek kadar koşuyor muhammedte öyle olmalı yoksa gider.arkadaş aldırma ozaman bu çocuğu ,kafandaki oyuncuyu aldır.niye adamın kariyerini mahvedip bırakıyorsun.

jardel golcüydü arkadaş besleyeceksin adam gerekeni yapıyor.muhammedte golcüdür.besleyeceksin bu kadar basit.adam oynarken orta açılmıyor adam dışarı alındıktan sonra takım ortacı içeri sert paslar atmaya başlıyor.şaka yapmıyorum ciddiyim muhammed sahadayken orta açılmıyor yaw şaka gib orta içeri pas yapılmıyor adama.kanat adamları bianda hepsi içeri girip şakiri riberyleşiyor muhammed çıkınca hepsi bana ortacı olup çıkıyor

Öndeki 4 lunun orta ikilisinden biri sola biri sağa eğimli oynar half space denilen alana koşu yapabilmek için içe kateden kanat oyuncularıyla oynayan takımlar o boşluğa orta sahalar ve bekler bindirir harroui de o boş alana koşu ve dribbling yapabilen bir oyuncu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam simdi anladim. Bence o da olur ama diger dedigim seklinde de olur. Istatistiklerine baktim takimda en cok top calan ve pas atan oyuncu konumundaymis. Bence yanina iyi bir partner verilirse gobekte de oynar defansif ozellikleri kotu degil cunku.

Harroui mi, Dieng mi arkadaşlar? Tercihiniz hangisi olur?

Halil soğukkanlı, kıvrak, oyun psikolojisi güçlü bir adam. 21 yaşında, yerli ve forvet. daha ne olacaktı. düşünülecek bir şey yok. eksik yönleri varsa tamamlar. ama adamlar satıyor mu? kiralama falan dönemi geçti bu çocuğun 6-7 de eder bence rahat.
Sola yakın oynatılıp sağ tarafa daha asist yönü güçlü bir oyuncu konabilir
Mohammed üzerindeki baskı da kırılır
Halil çok hareketli

şaşanın muhammede asist yapacağına inanıyorum.umarım o da pva da muhammede isabetli oynarda çocuk hattric felan yapsada terim utansa.adamı sorumlu tutuyor inanılır gibi değil yaw.adamı sorumlu tutuyor yahuu.ilk değişiklikte onu çıkarıyor.sonra digneye orta açılıyor ve gol oluyor.koca maçta bi orta var belki o da digne oyunda muhammed yokken oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt