Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Halil,Dieng ,Morutan ve Stoper gelir bunların dışında son gün Gedson fırsatı doğarsa yine de alır hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence olması gereken en ideal kadro bu.Tek soru işaretimiz çok fazla beklentiye girmemize rağmen son maçlarda hiç ışık vermeyen kerem ve ne vereceği belli olmayan barış alper
Ayni anda ayni mesajHalil,Dieng ,Morutan ve Stoper gelir bunların dışında son gün Gedson fırsatı doğarsa yine de alır hoca
Harroui orda verimli olmaz 4-1-4-1 de ön dörtlünun sağ kanadına eğimli serbest 8 i olur
Sag kanat derken? Kanat oyuncusu degil ki , ya da ben anlamadim galiba mesajini.Harroui orda verimli olmaz 4-1-4-1 de ön dörtlünun sağ kanadına eğimli serbest 8 i olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu formasyonu lyundama ile oynamak çok riskli .Orda ayağı iyi ve ön sezisi yüksek tecribeli bir stoper olsa..İlk topları uygun olan kaan yada marcaoya verecek biri ile bu sistemde iş yaparEkli dosyayı görüntüle 133307
Isimler degisebilir bu tarz bir oyun anlayisi da cikabilir ortaya [ yabanci kurali geregi yerli oyunculari da dusunursek sistemde degisiklikler olabilir]
Kaan Ayhan olmazsa belki Alpaslan oynamaya devam eder.
Öndeki 4 lunun orta ikilisinden biri sola biri sağa eğimli oynar half space denilen alana koşu yapabilmek için içe kateden kanat oyuncularıyla oynayan takımlar o boşluğa orta sahalar ve bekler bindirir harroui de o boş alana koşu ve dribbling yapabilen bir oyuncuSag kanat derken? Kanat oyuncusu degil ki , ya da ben anlamadim galiba mesajini.
olur.Harroui orda verimli olmaz 4-1-4-1 de ön dörtlünun sağ kanadına eğimli serbest 8 i olur
Biliyorum ama parayi defanstan yana ileriye harcamayi daha dogru buluyorum. Luyindama'in yerine biri gelecekse ilk once onu satmayi bilmeyiz cunku son senesi. Gitmeyecekse sozlesmesini uzatmaliyiz. Bu ligde Luyindama yeterli bana gore. Avrupa'yi bosverdim cunku orada siradan bir takimdan farkli degiliz.bu formasyonu lyundama ile oynamak çok riskli .Orda ayağı iyi ve ön sezisi yüksek tecribeli bir stoper olsa..İlk topları uygun olan kaan yada marcaoya verecek biri ile bu sistemde iş yapar
Tamam simdi anladim. Bence o da olur ama diger dedigim seklinde de olur. Istatistiklerine baktim takimda en cok top calan ve pas atan oyuncu konumundaymis. Bence yanina iyi bir partner verilirse gobekte de oynar defansif ozellikleri kotu degil cunku.Öndeki 4 lunun orta ikilisinden biri sola biri sağa eğimli oynar half space denilen alana koşu yapabilmek için içe kateden kanat oyuncularıyla oynayan takımlar o boşluğa orta sahalar ve bekler bindirir harroui de o boş alana koşu ve dribbling yapabilen bir oyuncu
Sola yakın oynatılıp sağ tarafa daha asist yönü güçlü bir oyuncu konabilirHalil soğukkanlı, kıvrak, oyun psikolojisi güçlü bir adam. 21 yaşında, yerli ve forvet. daha ne olacaktı. düşünülecek bir şey yok. eksik yönleri varsa tamamlar. ama adamlar satıyor mu? kiralama falan dönemi geçti bu çocuğun 6-7 de eder bence rahat.
Lyundama varsa harroui..Daha topla oynamayı becerebilen kaliteli bir stoper varsa diengHarroui mi, Dieng mi arkadaşlar? Tercihiniz hangisi olur?