Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalsa en ideal kadro hala şu.

kale: Muslera, Ataberk

sağ bek: Kaan Ayhan, Boey
Stoper: Marcao, Tangana, Alpaslan, Işık Kaan
Sol: PvA, Ömer, Emre

Orta Saha: Taylan, Berkan, Cici, Gedson, kılınç, Aytaç, Atalay

Sağ Açık: Transfer, Harroui, Oğulcan
Sol Açık: Kerem, BAY

Santrafor: Mostafa, Halil

Tabii bu şu demek: Luyi, Diagne, Babel, Feg, Falcao hepsi gidiyor.

Babel gitmez diye düşünüyorum. Haydi o yine sol açık, santrafor felan da oynar diyelim.

Luyi ve Diagneyi toplamda 10 Milyon çıkarsa satarım. Diğer türlü Diagneyi kiralamaya çalışırım. Luyiyi de yine aynı şekilde önce uzatıp yine kıralamaya çalışırım.

Feg ve Falcao da elimizde patladı. Onlardan tamamen kurtulmak mümkün olmaz ama sabah yapılan haber doğruysa sözleşme fesih olabilir o da iyi olur bence.

muhammedin ilacı hagi şıno gibi 10 no ve hakan ünsal ergün gibi orta açabilen bek ve kanatlardır.bu adama 5 isabetli orta açın veya pas verin inanıyorumki tabelada 2-3 gol görürüz allahın izniyle.teknik drektörler oyuncuyu bozmamalı ,adam neyle başarılıysa onu öyle oynatacan.alıp getirtiyorsun 5 maçta 5 gol atıyor adam ben buyum diyor sen kalkıp sonra diyorsunki günümüz futbolunda forvet orta saha bilmem bek kadar koşuyor muhammedte öyle olmalı yoksa gider.arkadaş aldırma ozaman bu çocuğu ,kafandaki oyuncuyu aldır.niye adamın kariyerini mahvedip bırakıyorsun.

jardel golcüydü arkadaş besleyeceksin adam gerekeni yapıyor.muhammedte golcüdür.besleyeceksin bu kadar basit.adam oynarken orta açılmıyor adam dışarı alındıktan sonra takım ortacı içeri sert paslar atmaya başlıyor.şaka yapmıyorum ciddiyim muhammed sahadayken orta açılmıyor yaw şaka gib orta içeri pas yapılmıyor adama.kanat adamları bianda hepsi içeri girip şakiri riberyleşiyor muhammed çıkınca hepsi bana ortacı olup çıkıyor

Modern futbolda statik golcülerin işi bitti. Nasılki eski klasik 10 numaraların kalktığı gibi. Terim Muhammed için bir fırsat yoksa döner gider mısıra oradan sıradan bir fransız takımı alır ya da almaz kariyeri biter. Muhammed zaten bitirici golcü eğer bunun üzxerine hareketlilikte katarsa oancak o zaman bonservisi çift haneli rakamlara çıkar veprestijli liglerde oynayabilir.
Hala jardel diyorsunuz. Jardel 42 gol atmasına rağmen Porta 27 yaşına kadar kimseye satamadı biz aldık. Sonra bizde satmak için Cansun uçakla ülke ülke gezdi komik bir rakama ancak verebildi. O tarz futbolcuların modern futbolda yeri yok.

Bana kalsa en ideal kadro hala şu.

kale: Muslera, Ataberk

sağ bek: Kaan Ayhan, Boey
Stoper: Marcao, Tangana, Alpaslan, Işık Kaan
Sol: PvA, Ömer, Emre

Orta Saha: Taylan, Berkan, Cici, Gedson, kılınç, Aytaç, Atalay

Sağ Açık: Transfer, Harroui, Oğulcan
Sol Açık: Kerem, BAY

Santrafor: Mostafa, Halil

Tabii bu şu demek: Luyi, Diagne, Babel, Feg, Falcao hepsi gidiyor.

Babel gitmez diye düşünüyorum. Haydi o yine sol açık, santrafor felan da oynar diyelim.

Luyi ve Diagneyi toplamda 10 Milyon çıkarsa satarım. Diğer türlü Diagneyi kiralamaya çalışırım. Luyiyi de yine aynı şekilde önce uzatıp yine kıralamaya çalışırım.

Feg ve Falcao da elimizde patladı. Onlardan tamamen kurtulmak mümkün olmaz ama sabah yapılan haber doğruysa sözleşme fesih olabilir o da iyi olur bence.
Harroui sağ açık değil hatta alakası bile yok arada 4'lünün sağında oynamış ama aslen merkez orta saha, 8 ve 6 karışımı bir oyuncu Harroui eğer gelirse Gedson'un alternatifi olarak gelir.

Rumen basınına göre Morutan'a gayriresmi 7 milyon teklifimiz olmuş Becali de o yüzden her gün çıkıp 10 milyon 10 milyon diye diretmiş biz de Becalinin blöfüne blöfle cevap verdik sanırım. Becali mal olmasa 8 de falan buluşup işi bitirirdik ama 10 milyondan 1 kuruş inmem diye pintilik yapınca şimdi elinde hiç bir şey kalmadı.
Düşersen alırıza gelmiş ama daha olmaz o iş becali bencilliğinin kurbanı

Gideceklerin işi gecikeceği için transferde gelen olmaz diye düşünüyorum. Feg ve falcao eğer gitmezlerde sözleşmeleri son gün feshedilmeli ki kulupsuz kalsın hırtlar.

Modern futbolda statik golcülerin işi bitti. Nasılki eski klasik 10 numaraların kalktığı gibi. Terim Muhammed için bir fırsat yoksa döner gider mısıra oradan sıradan bir fransız takımı alır ya da almaz kariyeri biter. Muhammed zaten bitirici golcü eğer bunun üzxerine hareketlilikte katarsa oancak o zaman bonservisi çift haneli rakamlara çıkar veprestijli liglerde oynayabilir.
bana gol lazım bana golü atan adam lazım.golcü golünü atar sana kupayı kaldırtır.ıt gibi sağa sola koşup gol vuruşu takati kalmayan adam bana lazım değil.ben golcü istiyorum orta sahaya gelen adam golcü olmaz.onu pivot yapabilir mesela orta sahaya gelir topu kanada indirir golcünde rakip ceza sahası etrafında olur geleni geçeni sokar geçer.

bi forvetle oynuyorsun ve adamdan hem forvet hem pivot hem tüm gücünü koşuya prese vermesini bekliyorsun.bu olmaz bu şekilde adamdan verim alamazssın.golcü işini yapmalı orta saha işini yapmalı.herkes kendi işini düzgün yaparsa herşey güzel gider

Ben Halil 'in sol kanat/forvet oynaması konusunda emin değilim, hani böyle atıp gidecek çok uzun nefesli sprintleri atacak adam değil Halil. Forvette gayet iyiyken sol kanada çekmeye gerek duymuyorum

Halil gelecekse forvet olarak gelsin bu takıma

Dieng işine çok olumlu değilim zaten bu sezon tek iddiamız ligde olacak lig içinde bu kadar defansif bir oyuncu almamıza bence gerek yok. 6 rotasyonunu Taylan ve Berkan yapıp 8 oynayabilen Harroui'yi tercih ederim ofansif olarak katkısı yüksek bir oyuncu. Sağ kanada da şöyle skorer ve kreatif bir oyuncu alabilirsek kadro güzel bir seviyeye gelir. Halil ise tam fırsat transferi olur eldeki yabancı forvetleri gönderip Halil'i alırsak harika olur elbette.

bana gol lazım bana golü atan adam lazım.golcü golünü atar sana kupayı kaldırtır.ıt gibi sağa sola koşup gol vuruşu takati kalmayan adam bana lazım değil.ben golcü istiyorum orta sahaya gelen adam golcü olmaz.onu pivot yapabilir mesela orta sahaya gelir topu kanada indirir golcünde rakip ceza sahası etrafında olur geleni geçeni sokar geçer.

bi forvetle oynuyorsun ve adamdan hem forvet hem pivot hem tüm gücünü koşuya prese vermesini bekliyorsun.bu olmaz bu şekilde adamdan verim alamazssın.golcü işini yapmalı orta saha işini yapmalı.herkes kendi işini düzgün yaparsa herşey güzel gider

Öyle bir futbol yok golcü sadece gol atar orta saha kendi işini yapar. Modern futbolda orta sahalar en az santraforlar kadar gol atar, atmak zorunda. santraforlarda hareketli olmak zorunda. en basitinden son 10 yılın bizim lig şampiyonlarına bakarsan orta saha oyuncuları totalde 20+ gol atmıştır. bu avrupada dahada da aynıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt