Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana gol lazım bana golü atan adam lazım.golcü golünü atar sana kupayı kaldırtır.ıt gibi sağa sola koşup gol vuruşu takati kalmayan adam bana lazım değil.ben golcü istiyorum orta sahaya gelen adam golcü olmaz.onu pivot yapabilir mesela orta sahaya gelir topu kanada indirir golcünde rakip ceza sahası etrafında olur geleni geçeni sokar geçer.

bi forvetle oynuyorsun ve adamdan hem forvet hem pivot hem tüm gücünü koşuya prese vermesini bekliyorsun.bu olmaz bu şekilde adamdan verim alamazssın.golcü işini yapmalı orta saha işini yapmalı.herkes kendi işini düzgün yaparsa herşey güzel gider
Diagne kalsın o zaman o da sadece gol atabiliyor ondan daha iyi golcü mu bulucaz.

şaşanın muhammede asist yapacağına inanıyorum.umarım o da pva da muhammede isabetli oynarda çocuk hattric felan yapsada terim utansa.adamı sorumlu tutuyor inanılır gibi değil yaw.adamı sorumlu tutuyor yahuu.ilk değişiklikte onu çıkarıyor.sonra digneye orta açılıyor ve gol oluyor.koca maçta bi orta var belki o da digne oyunda muhammed yokken oluyor.
Malesef Terim'de kaybedilen maça göre suçlu atama ve kin tutma durumu var. Sekidika'yı geçen sezon penaltı için sildi gönderdi, Diagne'yi hatalı kırmızıda sildi gönderdi, Onyekuru'yu cenazede, Yedlin'i taç atışında, Mor'u karşı karşıya atamayınca, Luyi'yi dizi dönmeyip arkaya adam kaçırınca Muhammed'i top gelmeyince vs. vs. Fakat aynı kindarlığı evlatlarına karşı göremiyoruz onlara hata serbest kredi sonsuz.

Haha Fener yildiz kullanmayacakmis logolarinda.

Harroui sağ açık değil hatta alakası bile yok arada 4'lünün sağında oynamış ama aslen merkez orta saha, 8 ve 6 karışımı bir oyuncu Harroui eğer gelirse Gedson'un alternatifi olarak gelir.
Oynamadı diye oynamayacak oynayamaz diye bir şey yok. Ha öyle çıplak gözle de izlemedim ama oyuncu profili gayet oynayabilir diye gözüküyor bence.

Bu sene transfer rotamız sanırım yabancılara bağlı . Diagne kalır ama Falcao Feghouli Luyindama Babel Ozornwafor bu 5 adamın nasıl ne şekilde gideceğine bağlı bunları gönderemezsek işimiz zor hersene şu gitse bu gitse diyoruz valla yeter bu son olsun bu sene çok ilginç alana kadar çok uğraştığımız adamları satamıyoruz

Kendine ve yeteneklerine bu kadar ihanet etmeseydin be Feghouli..

Kafadan 15-20 maç deli gibi oynasa açık ara şampiyon yapar bizi ama işte :(

Ben Halil 'in sol kanat/forvet oynaması konusunda emin değilim, hani böyle atıp gidecek çok uzun nefesli sprintleri atacak adam değil Halil. Forvette gayet iyiyken sol kanada çekmeye gerek duymuyorum

Halil gelecekse forvet olarak gelsin bu takıma
Solda skorer olarak halil olur sağada dediğin gibi keita vari bir adam alsak dengeli olur bence kerem fazla ışık vermiyor zaten

hocaya tavsiyem önce mohammedin kendisiyle 1 ay geçirmeden ve sakatlanmadan önceki maçlarını izlesin

sonra da euroda biz hariç 23 takımın en kötüsünün bile hocasının oynattığı oyunu ve taktiksel gelişmişliği otursun izlesin

bakalım neler görecek
Kendisinde kusur yok olm manyak mısın.

Kusur daima baskalarındadır

1627985105320.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt