Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çipe,ozorn,jimmy,feghouli,falcao fesih.ömer,akbaba,erkan,yunus,jesse,ali yavuz kiralık.luyindama,diagne bonservisle.tanganga,dieng,gedson,sağ kanat,halil transfer.mis gibi 28 kişilik kadro.

Falcao 5
Feghouli 3.9
Babel 2.5
Diagne 2

hepsi gitseydi maasdan tasaruf ederdik 14 milyon.

o parayla güzel 2 Tane gelecek vaaden 18-20 yasinda oyuncu alinabilir

Maca kadar 2 transfer yetiştirilecek felan deniyor sonra 1 tane bile gelmiyor yani en azından yapamayacaginiz sözler vermeseniz daha iyi olur başkanı destekliyorum hocayı destekliyorum ama bu tür söylemler beklentiye sokuyor

PSV nin Lille'in oyununu çok beğeniyoruz ama o takımlardan oyuncu almaya gelince 3-4 oyuncu dışında hiç birini takımımıza yakıştıramıyoruz,bu ne yaman çelişki.Son yıllarda bireysel performansı takımsal performansın önüne koyan taraftarlar oluşmaya başladı sanki.Halbuki önemli olan bir kaç oyuncu değil takımın vereceği keyif değilmidir.

PSV nin Lille'in oyununu çok beğeniyoruz ama o takımlardan oyuncu almaya gelince 3-4 oyuncu dışında hiç birini takımımıza yakıştıramıyoruz,bu ne yaman çelişki.Son yıllarda bireysel performansı takımsal performansın önüne koyan taraftarlar oluşmaya başladı sanki.Halbuki önemli olan bir kaç oyuncu değil takımın vereceği keyif değilmidir.
Onun için teknik direktör lazım o da olmadığı için bireysel yaklaşıyoruz malesef

Yalniz size birsey söyleyeyim. Adim gibi eminim bu sahtekar Falco bizden gittikten sonraki kulübünde hic sakatlannmadan oynayacaktir.
Benim olmayan kilisenin diye bir söz vardır devamını biliyoruz gittiği takımda yıldız bile olsa bende yattıktan sonra hiçbir anlamı yok giderse kurtulmuş oluruz

Benim olmayan kilisenin diye bir söz vardır devamını biliyoruz gittiği takımda yıldız bile olsa bende yattıktan sonra hiçbir anlamı yok giderse kurtulmuş oluruz

Yok yav bence de defolup gitmeli ne olursa olsun. Hatta gece sezon bile gitmeliydi. Bosu bosuna 2 sene maasini ödedik sahtekar herifin.

Yok yav bence de defolup gitmeli ne olursa olsun. Hatta gece sezon bile gitmeliydi. Bosu bosuna 2 sene maasini ödedik sahtekar herifin.
Yazık günah o verilen paralara eski yönetim taraftar zorla aldırdı diyor da Fransa poz veren bizdik sanki diagne ye 13 milyon euro bayildilar hakikaten yazık bu paralara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt