Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noldu Becali sesin kesildi
images

Yeni etobo gibi geliyor bu dieng. Morutan gibi bir anda fanı çoğaldı garip şekilde...

etebo gibi kimseyi alamadığımız için yönetimin davilla'dan yaptığı menajer transferi ile dieng'in ne ilgisi var? dieng'i doğal olarak tanımıyorum ama menajer transferi olmadığı bariz.

Artık scout ekibimiz var. İsimleri tartışmamalıyız.Menajer kazığı yiyeceğimizi sanmıyorum. Duurm öncekilerden farklı.

Yalnız ligin başlamasına 1 hafta kaldı. Umarım 1 orta saha 1 tane de kanat alabiliriz. Stoper de eksik ama orta saha ve sağ kanat daha büyük eksik

Artık Dieng mi olur başka biri mi ama şu 6 numara transferini ne kadar erken bitirip takıma katabilirsek o kadar iyi. Bizim az gol yemiş olmamız yanıltıyor bazı arkadaşları. Fernando gittiğinden beri orta sahada sertlik olmadığı için rakibin her atağı tehlike haline geliyor, kaleyi gören herkes şut çekmeyi düşünüyor, stoperlerin üzerine inanılmaz bir yük biniyor ve üstüne hücuma çıkarken de çaresiz kalıyorsun.

Bu sebeplerle olmazsa olmazımız bana göre 6 numara ama hücumdaki etkisizliğimizi kıracak oyuncu ihtiyacı da bir o kadar önemli. 2 senedir hücumda aptal aptal top çevirmekten başka yapabildiğimiz bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt