- 10 Haziran 2012
- 4.116
- 1.869
- 1.413
Kimseyi alamiyorsan git Sivasspordan Max Gradeli al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedelsiz aldıkları adamı min. 3'den aşağı bırakmayacaklar ve sen o adamı daha satamayacaksın. Kerem'i oynatmaya çalıştığın yere bir yabancı daha alırsan nereye türk koyacaksın?Kimseyi alamiyorsan git Sivasspordan Max Gradeli al
Oyun zekası 0 olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?5-6ya etebo ndiaye karisimi oyun zekasi 0 bi adam almak baya sacma ve komik olur
Bence oynadığı lig itibariyle daha büyük soru işareti olması lazımetobo geldiğinde büyük bir soru işaretiydi ama dieng o kadar belirsiz bir adam değil bence.
Elde o tip bir oyuncu bile yokKimseyi alamiyorsan git Sivasspordan Max Gradeli al
Analiz videosu izledim 1-2 tane yeterli olduOyun zekası 0 olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?
ne demek nasıl. forumda luis camposlar volker pröpperler takma adla yazıyor kanka, onlar bilmeyecek de biz mi bilecez veya ft mi bilecekOyun zekası 0 olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?
paylaşır mısın videoları?Analiz videosu izledim 1-2 tane yeterli oldu
Ortasahada zeki adam izlemek istiyorum
Gecmis sayfalarda vardi mustafa demirtasinki onu izleyebilirsinpaylaşır mısın videoları?
skills videoları mı?Gecmis sayfalarda vardi mustafa demirtasinki onu izleyebilirsin
link verir misinGecmis sayfalarda vardi mustafa demirtasinki onu izleyebilirsin
Kimseyi alamiyorsan git Sivasspordan Max Gradeli al
Adaşını bulunca ozelden sohbet keyfi yapiyorsunözel mesaj kutunuza bakınız
Hep kıralık oyuncu olursa normal yaşlı oyuncularla kiralık oyuncularla yürümez bu işson 2.5 senedir tek adam akıllı satışımız fernando o da 4.5 m euro rezillik