- 6 Eylül 2014
- 94.403
- 65.145
- 4.608
Ben Niangi istiyordum. bunlara gittifenerde kopek gibi kiskandigim oyuncu idi bi o bide lugano
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Niangi istiyordum. bunlara gittifenerde kopek gibi kiskandigim oyuncu idi bi o bide lugano
Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl var 4-5 isterler en az 3.5 a falan biter championship de oynuyor şu an zaten maaşı yüksek değildirYıllık maaşı maksimum 1.5 civarı olacaksa bonservisi 2 milyon civarıysa 29-30 yaşındaki adamda gelebilir bir kaç tane. Ama maliyeti uygun olmalı.
Kimi diyorsun reisSözleşmesinin bitmesine 2 yıl var 4-5 isterler en az 3.5 a falan biter championship de oynuyor şu an zaten maaşı yüksek değildir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu HERIF obura benziyor![]()
Jetro Willems - Oyuncu profili 25/26
Jetro Willems, 32, Hollanda ➤ NEC Nijmegen, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 30 Mar 1994, Willemstad, Hollanda Antilleriwww.transfermarkt.com.tr
bu elemanı niye almadık biz yav
Sakatlık geçmişine baktın mı hiç reis bence bakmamışsın ayakları bitti adamın![]()
Jetro Willems - Oyuncu profili 25/26
Jetro Willems, 32, Hollanda ➤ NEC Nijmegen, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 30 Mar 1994, Willemstad, Hollanda Antilleriwww.transfermarkt.com.tr
bu elemanı niye almadık biz yav
üstat bizim takımın komple ayağı yok yabancılık çekmezdiSakatlık geçmişine baktın mı hiç reis bence bakmamışsın ayakları bitti adamın
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O da doğru inan kahkaha attımüstat bizim takımın komple ayağı yok yabancılık çekmezdi

ahmedhodzic bize kalır belkiSON DAKİKA - Merih Demiral, Atalanta'da! (Fabrizio Romano)
Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den 12 milyon Euro seviyesinde 2 teklif geldi. Trabzonspor'un bonservis beklentisi ise 20 milyon Euro.
@gokmenozcan
adamı tanımıyom valla gördüm attım reiskolpacilara foruma tasimayalim kagan bey
Akbaba kaç gündür covid ya