- 3 Haziran 2015
- 57.394
- 66.632
- 4.143
Yildirim Demirören GS duyumu verse bunun gibi olurMısır eski federasyon başkanı Ahmet Schubert.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yildirim Demirören GS duyumu verse bunun gibi olurMısır eski federasyon başkanı Ahmet Schubert.
slm aleyküm... maçtan önceki gün olması hasebiyle bugünün transfer babında hayli yoğun geçeceğini düşünüyorum... en az 4 KAP bekliyorum... saygılarımla...
Mısır eski federasyon başkanı Ahmet Schubert.
gizli kalması kulübümüzün ali menfaatleri için değilse isim paylaşabilir miyiz lütfen
Oğulcan formamız altında çıktığı maçlarin büyük çoğunda iyi oynamıştır. Fiyat fazla olabilir fakat oyuncu faydalı bir oyuncu. Bu ödenmesi gereken parayı da bir zahmet transferin içinde olanlar karsilasin. Oğulcan avukatlar ne derse onu yapmıştır. Bunu sende bende yaparız.Ogulcani satmaya kalkasan 1.2 milyon talibi cikmaz ne diye biz kendi cepimizden ödiyecegiz bu parayi `? Hani ilk 11 degisilmez oyuncusu olsa neyse ama adam dogru düzgün maca bile cikmiyor, suclu kimse o ödesin bu parayi.
nedenkineYildirim Demirören GS duyumu verse bunun gibi olur
yasaklı kaynak kullanımıAhmet Schubert mi
slm aleyküm... maçtan önceki gün olması hasebiyle bugünün transfer babında hayli yoğun geçeceğini düşünüyorum... en az 4 KAP bekliyorum... saygılarımla...
Transferlerimizi niye eski federasyon başkanlarından öğrenip duruyoruz
10 kağıt
![]()
Edon Zhegrova - Performans bilgileri 20/21
Güncel performans bilgileri Edon Zhegrova (Juventus Turin) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
alsak mı
adamlar üç kuruşa almış geçen sene ya...10 kağıt
Bunun nesi komik yahu
Reis 19 yaşında 3 m euro vermişler, iyi para aslında.adamlar üç kuruşa almış geçen sene ya...
fm de de çok sağlam profili vardı zaten.
bu hollanda ligi tam bir maden. değerlendirmek lazım...
Yabancı oynatabileceğimiz bir pilot takım bu anlamda çok iyi olabilirReis 19 yaşında 3 m euro vermişler, iyi para aslında.
Benim görüşüm de sabit, gitsinler Bosna ve Kosova'ya, sokak sokak topçu arasınlar, buralardan bize gelmek isteyen çok çıkar.