Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuanzebe sözleşmesinin son senesine girmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olympiakosun ligue 2 den yaptığı 3 transfer sudan ucuz almislar 3unden en az 25 milyon alırlar gibi görünüyor biz neden girmiyoruz ligue 2ye aklım almıyor tam bizim ligin topculari

Olympiakosun ligue 2 den yaptığı 3 transfer sudan ucuz almislar 3unden en az 25 milyon alırlar gibi görünüyor biz neden girmiyoruz ligue 2ye aklım almıyor tam bizim ligin topculari
Carole'den sonra zirvede bıraktık.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani bizim Falcao & Feghouli & Babel & Diagne gibi adamlara ayırdığımız bütçeyle kurulan takımlar var. Şaka bir yana sadece 14-15 mil.€ garanti ücretleri var şu adamların

Bizim bütçemiz yok değil, bütçemizi yönetmeyi beceremiyoruz...
Madueke'ye bak nerden aldılar getirdiler acaba bu çocuğu hiç bakmadım ama Max yıllığı 500k dır bizde bu paraya oynayan adam akıllı topçu yok

Kim Min Jae'yi fener istiyormuş. Haberin tamamını okudum, diyor ki
Oyuncuyla fener ilgileniyor ancak çin kulübü fenerin Ocak ayında bedava sözleşme imzalatmaya çalışacağını düşünüyor. Bu yüzden Porto'ya vermek istiyor. Portolu yetkililer oyuncu ile anlaşmada şu an bazı sorunlar yaşasa bile bu sorunları çözeceğini düşünüyor.

Carole'den sonra zirvede bıraktık.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caroleden zararımız sadece 400 bin Euro renktas böyle transferlerden zarar gelmez.. 1 alırsın tutmaz 2 alırsın tutmaz 3. Su tutar misliyle çıkarırsın paranı..Düşük maliyet temel politikamız olmalı..

Carole dışında hatırladığım ribery var ligue 2 den gelen onun da kariyeri ortada beceriksiz bir yönetim yüzünden en az 10 milyon eurodan olduk

Madueke'ye bak nerden aldılar getirdiler acaba bu çocuğu hiç bakmadım ama Max yıllığı 500k dır bizde bu paraya oynayan adam akıllı topçu yok
Screenshot_20210804-110006_Samsung Internet.webp

Dieng'li orta saha daha çok defansif yönden daha rahat oynamak özellikle Avrupa'da deplasman maçlarında daha iyi savunma yapmak için kurabilceğimiz orta saha olur
Lig içinde ise Dieng hariç 2 orta sahada hücum yönünde daha aktif olursa mantıklı olur diğer türlü zaten çoğu takımlar bize karşı kapanarak oyun oynuyorlar daha ofansif oynamak lazım. Ya Dieng'in önüne 2 ofansif özellikli orta saha atıcaksın yada 3 tane 8 numara ile oynuycaksın diğer türlü ofansif anlamda yetersiz kalabiliriz.
Açıkcası ben Gedson'un da geleceğini düşünerek en iyi oynadığı zamandaki gibi Gedson ile Berkan'ı 2'li orta saha oynamaları dan yanayım önlerinde de Cica oynamalı.
Gedson ve Berkan işin defansif yönünü çok rahat kaldırırlar ki zaten tempo dinamizm olarak çok yüksek oyuncular Cica'da defansa yardım eden yapıda bir topçu çoğu maçta ideal orta saha tandemi böyle olursa çok rahat maçlar çıkarırız.

Renktaşım biz bu işi ne zaman yaparız biliyo musun ilk önce yabancı tamamen serbest olucak.
Avrupa'dan Roger Schmit - Tuchel - Niegelsman gibi belli planları olan taktiksel olarak bilgi seviyesi üst düzey modern antrenörler olucak.
( Fatih Terim'e asla lafım yok şuan olup olabilcek başımızdaki en iyi TD. Klopp gelse birşey yapamaz o derece zoraki kötü planlanan bir kadro var )
Bir diğer konuda bankalar Birliği anlaşması gibi iliğimizi süpürecek anlaşmalar sonrası böyle transferlere mecbur kalıcaz.

Diğer türlü biz bu tarz hamleler yapar mıyız çok zor en iyi ihtimalle en azından bu sene yapılmaya çalışılan düzene genç potansiyelli oyuncular alınıp düşük maaşlar vererek yapacağımız planlamayı devamlı hale getirmemiz bile bizim için çok önemli.
Birde 4 milyona Marcao almışsın mesela 15 teklif gelmiş orda o adamı 2-3 daha eklettirip satıcaksın yoksa o adam birşey oluyor elinde patlıyor.

Olurmu ya GS markasina yildiz oyuncular yakisir. Ikinci lig de neymis, bize isimli oyuncular lazim son durumu önemli degil

Ersin
Rosier Vida godin* rıdvan
Salih josef
ghezzal teixeria larin
Costa*

altay
Tisserand caulker szalaı
osai sosa ozan caner
Mesut valencia pelkas

Uğurcan
b.peres edgar hugo ismail
berat
hamsik bakasetas
gervinho djanınıy nwakaeme

Muslera
Boey kaan* marcao Pva
cica Berkan gedson*
Morutan* momo kerem

Az çok olacak kadrolar böyle. 1-2 isim değişebilir. En kötüsü bizim takım kağıt üstünde. Ancak 3 farklı sistem ve hoca tipi var. Hangisi oyununu oturtursa o başarılı olacak. Ts yi saymıyorum kadroları çok iyi ama apo ne yapar eder tepeden uzaklaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt