Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka maka 2 haftadir yine yaprak kimildamiyor ya. Işin ilginç tarafı ise artik taraftarında bu durumu benimsemesi ve durumun uzerine dusmemesi. Ha tabi şuan için baska mevzular daha önemli. Ulkemiz ateş çemberi içine alinmiş vaziyette. Kimsenin pek futbolla hevesi kalmadi bu gunlerde. Ama herkes işini yapmali arkadaş. Bir Ogulcan transferini bile yuzumuze gozumuze bulastiriyoruz

Eintracht Frankfurt, Ali Akman'ın 1 yıllığına NEC Nijmegen'e kiralandığını açıkladı

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dieng yerine daha çok 8 numara lazım Taylan'ın kadrodan eksilmesi bu yerli kuralında yanlış olur. Berkan iyi bir oyuncu ama Taylan'dan daha garanti katkı almamız yüksek bu sezonda. Sağ kanat ve 8 numara hamleleri bence 6 numaradan daha önemli.
Taylan 8 oynar

Bu ogulcan olayinin sonucu nedir transfer yasagi falan almadik dimi iki saattir konusuyolar sunu bi net olarak soyleseler bunun yaptirimi ney

Saka maka 2 haftadir yine yaprak kimildamiyor ya. Işin ilginç tarafı ise artik taraftarında bu durumu benimsemesi ve durumun uzerine dusmemesi. Ha tabi şuan için baska mevzular daha önemli. Ulkemiz ateş çemberi içine alinmiş vaziyette. Kimsenin pek futbolla hevesi kalmadi bu gunlerde. Ama herkes işini yapmali arkadaş. Bir Ogulcan transferini bile yuzumuze gozumuze bulastiriyoruz
Her hafta 3 transfer mi olacak beklenti ne onu anlamadim 6-7 transfer yaptik devam da edecek gibi gorunuyor.

Ligin baslamasina 10 gun kala rakibinin birinin forveti yok digerinin hem forveti yok hem de ghezzali bile getiremediler daha

Feg,Falcao gitmeden transfer yok bunu anlamak cok mu zor.

Her hafta 3 transfer mi olacak beklenti ne onu anlamadim 6-7 transfer yaptik devam da edecek gibi gorunuyor.

Ligin baslamasina 10 gun kala rakibinin birinin forveti yok digerinin hem forveti yok hem de ghezzali bile getiremediler daha

Hazirmiyiz yani suan sence renktas? Kadromuz oturdu ve her bolgede gercekten Galatasaray'a yakışan topcularimiz mi mevcut?

Bu takım bana gore cok eksik. Stoperinden tut, orta sahasina. Kanatlar keza oyle. Bence kadromuz yetersiz. 6-7 transferden sonra hala boyle dusunuyorsam eger (ki yalniz değilim galiba) sıkıntılar mevcut.

Gunler geçiyor ve bir kıpırtı yok. Serzenisim buna. Oyuncu satamiyoruz ve bu sebepten alamıyoruz. Orta sahamiz bildigin SOS veriyor. Rakiplerimiz beni pek ilgilendirmiyor. PSV geldi bizi 2 maçta hallaç pamugu etti. Daha 1-2 hafta olmadi. Bir reaksiyon yok. Kalitesiziz.

Feg,Falcao gitmeden transfer yok bunu anlamak cok mu zor.

Kulübümüzün bitmeyen meselesi. Oyuncuyu satamamak. Kapı gibi bir sozlesme sonrası oyuncularimiza ragbet düşüyor. Ligimizin durumuda ortada. Bu sebepten scoutlar pek ilgi göstermiyor. Kendi yagimizda kavruluyoruz. Bakalim hayirlisi

Hazirmiyiz yani suan sence renktas? Kadromuz oturdu ve her bolgede gercekten Galatasaray'a yakışan topcularimiz mi mevcut?

Bu takım bana gore cok eksik. Stoperinden tut, orta sahasina. Kanatlar keza oyle. Bence kadromuz yetersiz. 6-7 transferden sonra hala boyle dusunuyorsam eger (ki yalniz değilim galiba) sıkıntılar mevcut.

Gunler geçiyor ve bir kıpırtı yok. Serzenisim buna. Oyuncu satamiyoruz ve bu sebepten alamıyoruz. Orta sahamiz bildigin SOS veriyor. Rakiplerimiz beni pek ilgilendirmiyor. PSV geldi bizi 2 maçta hallaç pamugu etti. Daha 1-2 hafta olmadi. Bir reaksiyon yok. Kalitesiziz.
Daha 6-7 transfer daha olacak bekleyelim inşallah şampiyon olacağız ♥️💛

Galatasaray aylık 6 bin TL kazanan Bartuğ Elmaz'a 20 bin TL maaş ve 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Genç oyuncu rakamı düşük bulduğu için sözleşme teklifini kabul etmedi.

20 bin nedir ya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt