Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray aylık 6 bin TL kazanan Bartuğ Elmaz'a 20 bin TL maaş ve 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Genç oyuncu rakamı düşük bulduğu için sözleşme teklifini kabul etmedi.

20 bin nedir ya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Altyapıdan çıkan oyuncuya göre fazla bile vermişler istemiyorsa başka kapıya

Galatasaray aylık 6 bin TL kazanan Bartuğ Elmaz'a 20 bin TL maaş ve 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Genç oyuncu rakamı düşük bulduğu için sözleşme teklifini kabul etmedi.

20 bin nedir ya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Olmasi gereken, dogrusunu yapmislar.

Caroleden zararımız sadece 400 bin Euro renktas böyle transferlerden zarar gelmez.. 1 alırsın tutmaz 2 alırsın tutmaz 3. Su tutar misliyle çıkarırsın paranı..Düşük maliyet temel politikamız olmalı..

Carole dışında hatırladığım ribery var ligue 2 den gelen onun da kariyeri ortada beceriksiz bir yönetim yüzünden en az 10 milyon eurodan olduk

Metz Ligue 1’deydi Ribery’i aldığımızda.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bence son haftaya kadar transfer olma ihtimali az artık. Bundan sonra gidecek oyunculara yoğunlaşılacağını düşünüyorum. Son haftada artık uygun ve ideal fırsatlar çıkarsa 1-2 oyuncu alırız herhalde.

Fenerbahçe, Beijing Guoan forması giyen 24 yaşındaki Güney Koreli stoper Min-jae Kim’le ilgileniyor. (Record)

Orta sahaya iki oyuncu daha almamiz lazim, biri yerli olabilir. Taylan ile rekabete girecek bir 6 numara ve Cicaldau’yu yedekleyecek bir 8 numara. Berkan sakat veya cezali oldugunda sol icte Kilinc veya Akbaba oynar, Cicaldau sakatlandiginda ise orada oynayacak bir tek Aytac var o zaman yine farkli bir oyun ortaya cikar.

Tam tahmin ettiğim gibi ilerliyor muhtemelen Ağustos 3.haftası ile Eylül 1-8 arası hızlı olacağızdır. Toplam 3 veya 4 oyuncu daha alacağımızı düşünüyorum ama önümüzdeki 15 gün çıt çıkmaz.

Tam tahmin ettiğim gibi ilerliyor muhtemelen Ağustos 3.haftası ile Eylül 1-8 arası hızlı olacağızdır. Toplam 3 veya 4 oyuncu daha alacağımızı düşünüyorum ama önümüzdeki 15 gün çıt çıkmaz.
eldeki gereksizleri bi yollayalım da dediğin gibi son hafta 3-4 fırsat transferi olur

Bu takım hala 2 orta saha, 1 kanat, 1 kanat ve 10 numara oynayabilecek adam, 1 forvet 1 stoper 1 yedek kaleci istiyor. Aytaçla falan olacak iş değil. ilk 11de oynayabilecek min. 5 orta saha ile girmeliyiz sezona mademki genç alınıyor forma için savaşsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt