Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caneri ekibimizde görmek isteyen rdaşlarımı tek tek mıhlamayı planlıyorum.

1231111111.webp

yanlız şunu unutuyorsunuz bunlar hala fenerbahçe'nin topçusu. özellikle caneri bize bırakmaz fb. ha konuşulur anlaşılır futbolcu bizde diretir o başka...

Caner totoşuda Sinan haysiyetsizide uzak dursun kapıdan bile geçmesinler

Canerin ortalari sayesinde fener cok gol atti bence yanlis karar verdiler.. fatih terim ins istemez caneri ama bonservisini al gel dedigini duyar gibiyim😂

Fenerbahçeli taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye anlam veremediğini belirten Caner Erkin, derbi maçta yaşananları rezalet olarak niteledi. Caner Erkin, "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım, geçmişimden utandım." dedi.

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Takımdan ayrılması istenen Radamel Falcao, MLS’den bir takıma transfer olacağını yönetime iletti ve sadece bir ay süre istedi.

(Milliyet)

falcao her türlü takım bulur ama feghouli başımıza kaldı maalesef!

Caner uzak dursun Emre Taşdemir Ömer bayram Emre akbaba arda turanda gitsin hatta

Bu arada Caner iyi bir ilizyonist.
Tabelaya bakınca 10 asist falan görüyorsun ama nasıl.
Oyunu tamamen Caner'e kırman gerekiyor, yaptığı 120310230 ortadan 2 tanesi asist olacak. O diğer kaçan ortalar ise geri dönüşlerde kontra atak tehlikesi yaratacağı için takım geriye dönmek için koşacak ve eksi kondisyon olarak hanelerine yazıcak.
Yetmedi mi, Caner'in zayıf pozisyon alma ve defansif bilgileri sayesinde de Sol bek kısmı eğer yardıma gelen olmazsa ki olsa bile fazla fayda etmez, diğer karşı takımların analizlerinde ellerini kaşıyarak hazine bulmuş gibi sevineceği yer olacak. Yani 2 asist yaptırır ama 420204 gol pozisyonu yaratır kalende, 23012340 tane de gol yedirtir.
Caner gibilerin artık futbolda yeri yok. Max eski Stoke City'de iş yapar. Peter Crouch'lu falan anti-futbolun kralı olan Stoke City'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt