Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten yerli irkciligi yapanlar var bu forumda.Ulan ilk yaridaki Taylan ve Ogulcan performanslari olmasaydi bjk ile kafa kafa girme sansimiz bile olmazdi.Yok Ogulcana laf cakmalar yok Taylana laf cakmalar.Kendi milletini irkcilik yapan insanlarla dolu forum.Super lig icin Ogulcanda Taylanda iyi futbolcular .

Fatih terim diyorki morutan tamamda daha onemli bolgelee var diyor aksamina tanganga icin anlasildi haberi geliyor sacma tutarsiz

Takimda iyi kotu marcao lyundama ve alparslan var idare eder seni sag acik yok falcao diagne giderse forvet yok orta saha eksik stopermiymis ilk eksik bolge anlamiyorum

Dieng’i Etebo ve Barusso ile kiyaslanlari goruyorum ama bir seyi gozden kaciriyorsunuz, Etebo Davila’nin onerisi ile alindi, Barusso da zamaninda menajer onerisi ile alindigini dusunuyorum, Dieng ise uzun zamandir scout ekibinin takip ettigi ve teknik ekibe onerdigi bir oyuncu. Scout ekibinin buldugu her oyuncu iyi cikacak diye bir sey yok ama yaptiginiz kiyaslama dogru bir kiyaslama degil. Profil olarak da Etebo’dan farkli, ayni sizin gibi videolara bakarak degerlendiriyorum. Burada hic kimse misir ligini takip etmiyordur herhalde.

Bu tarz genc ve tempolu afrika’li oyuncular tutarsa rahatlikla PL’e satabilirsin, son yillara bakarsak Badou Ndiaye, Ndong, Seri, Lemina, Amartey, Onyeka, Wanyama, Nakamba, Nampalys Mendy, Bissouma, Etebo, Gueye ornekleri var.
Kanka tam bir kazma 1 maçını izledim çok net konuşmam da doğru olmaz ama, skoru korumak istediğimiz maçlarda iş yapabilir.

Gercekten yerli irkciligi yapanlar var bu forumda.Ulan ilk yaridaki Taylan ve Ogulcan performanslari olmasaydi bjk ile kafa kafa girme sansimiz bile olmazdi.Yok Ogulcana laf cakmalar yok Taylana laf cakmalar.Kendi milletini irkcilik yapan insanlarla dolu forum.Super lig icin Ogulcanda Taylanda iyi futbolcular .
Taylan icin katiliyorum renktas ama ogulcan buyuk takim topcusu degil duz kontraatak oyuncusu bence yetenegi cok sinirli

Ahmed Barusso, Dieng' i bile kıskandıracak fiziğe sahipti. Videolarda uzaktan çektiği bazukaları görenler, sezonda böyle en az 5 gol atmasına garanti gözüyle bakıyordu, ''Tackle'' lar filan aman da aman!..Keza zamanında Antep' ten alınan Batista, hem tereyağından kıl çeker gibi top kazanan, hem o topları gayet efektif kullanan bir profil gibi görünüyordu; transfer etmemizi rakip takım taraftarları bile kıskanmıştı...Dany Nounkeu' den bahsedildi zaten...

Osuruktan Mısır Liginde kafasına göre takılan; olması gereken yerde olmadığı için ve rakip takım oyuncularının enayiliği sebebiyle uzun deparlar atarak, riskli müdahalelerle savunma görevini yerine getirmeye çalışan herifi muazzam defansif orta saha oyuncusu zannedenler var...
Cunku Scout ekibimize guveniyoruz.

Fatih terim diyorki morutan tamamda daha onemli bolgelee var diyor aksamina tanganga icin anlasildi haberi geliyor sacma tutarsiz

Takimda iyi kotu marcao lyundama ve alparslan var idare eder seni sag acik yok falcao diagne giderse forvet yok orta saha eksik stopermiymis ilk eksik bolge anlamiyorum
Zaten hoca genelde Kanata önem vermiyor, yoksa gecen sezon neden hep agir adamlar orda oynasin. örnegin arda.
Ilk yapilmasi gereken transfer sag kanattir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt