Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao
Feghouli
Babel
Muslera
Luyi
Marcao
Cica
Sekidika
Boey
Pva
Diagne
Mohamed
Ozorn
Omar
Yedlin
Tanganga

16 yabancı oluyor. Daha dieng ve sağ açık konuşuluyor. Yabancı sınırı deniliyor biz hala eldeki çürükleri yollamadan yabancı bakıyoruz. Nasıl olacak bu iş?
Omar, Ozorn, Falcao, Feghouli'yi şimdiden silelim Omar en erken devre arası lisans çıkar

Dieng ve Morutan dan vazgeçtim.

Gedson gelsin yeter.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

düşüncemin arkasındayım tanganga opsiyonsuz olursa ya da opsiyonu +10 ise çöp bir transfer fakat opsiyonu var ise ve opsiyonu 10 altı ise yararlı bir transfer

1 saat önce The Athletic (Charlie Eccleshare, Tier 2) haberi:

Tottenham have accepted a season-long loan offer from Galatasaray for Japhet Tanganga, reports Charlie Eccleshare.

The defender is not in a rush to make a decision, however, and wants to see if he is in Nuno Espirito Santo’s plans for this season.

As an academy graduate, Tanganga would like to stay and prove himself at Spurs, but he is open to a move if it doesn’t look he will get sufficient game time this season.

A loan to another Premier League club could also become an option between now and the end of the transfer window.

kaynak

oyuncu daha karar vermemis diyo

yeter artık başka takımlara oyuncu yetiştirmekten bıktım mecburuz falan diyenler var da hayır abi mecbur falan değiliz gerekirse gedsonun-tanganın 1-2 tık altı adamlar gelsin fakat bizim olsun

herif kendine gelene kadar kayıp veriyoruz kendine geldiği zamanda adamlar salmıyor böyle saçmalık mı olur ya

Stopere tecrubeli 30 yaslarinda bi adam almaliydik bana kalirsa atletik ama zihinsel olarak cok geliskin olmayan adamlardan biktim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt