Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yıllığına Donk ile sözleşme uzatmak yerine 1 yıllığına Tanganga kiralanacak sanırım böyle yorumladım. Eğer doğruysa hayırlı olsun Luyindama-Tanganga-Marcao ve Alpaslan rotasyonu bu sezonluk iş görür. Avrupa'da devam edebilirsek bu sezon yaklaşık 50 maç oynayacağız sonuçta yani stoper gerekliydi.

Totnım öyle bir bedel koyar ağzımız açık bakarız boşverin opsiyonu ben vazgeçtim

her yerde sen :red:

Sağ bek oynayabilmesi güzel Boey tutmazsa sıkıntı yaşamayız, Luyi de kendine gelir belki yada üçlü de olabilir, zaten kanat da yok takımda.

————————Muslera—————
—-—Tanganga-Luyindama-Marcao——
Boey—————————————PVA
————Taylan———Berkan——
———————Çiko—————-
—————Mos——-Kerem——

gibi.

Tanganga transferi = Denayer transferi

Kiralik, satin alma opsiyonu yok, genc, gelismesi icin oynamasi lazim. Demek ki Luyindama’nin yerine degil de forma yarisina girecek stoper ariyoruz.

Mourinho rakibin hizli kanat oyuncularina onlem almak adina Tanganga’yi bazi maclarda bek olarak oynatti. Hatta izledigim bir macta sol bekte oynatiyordu. Hizli bir stoper ama bana biraz daginik bir oyuncu gibi geldi.

Diyelim biz gelecek sezon Tanganga'nın opsiyonunu kullandık ve almak istedik ama oyuncu istemedi.

Ozaman yinede alabiliyormuyuz?

Adam pek istekli değil gibi.

Sonuçta Ingiliz adam, ülkesinden pek çıkmaz bunlar hele bu yaşta.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

pfff opsiyon falan da olmayacak olsa da 15-20m euro olur zaten. Böyle transferlerden nefret ediyorum artık ayrılınca üzüyor

Oyuncu henüz kararını vermemiş

Diyelim biz gelecek sezon Tanganga'nın opsiyonunu kullandık ve almak istedik ama oyuncu istemedi.

İngiliz değil luyinin hemşerisi.

1 yıllığına Donk ile sözleşme uzatmak yerine 1 yıllığına Tanganga kiralanacak sanırım böyle yorumladım. Eğer doğruysa hayırlı olsun Luyindama-Tanganga-Marcao ve Alpaslan rotasyonu bu sezonluk iş görür. Avrupa'da devam edebilirsek bu sezon yaklaşık 50 maç oynayacağız sonuçta yani stoper gerekliydi.

Luyi gidici bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanganga içime sinmiyor şahsen. Luyindama'nın olası satışı gerçekleşse bile oraya 30'lu yaşlarda bir adam almalıydık.

oyuncu istemezse alamazsın üstat

E7-ldIPWQAM4pHp.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt