Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız arka dörtlümüz canavar gibi oldu.

Boey Tanga Marco Patrick

Gedson ve skorer bir sağ kanat da alırsak bayağı iyi bir takım oluruz. Yabancı kontenjanı sorunu da yerli bir kaleci ile çözülebilir.

Yalnız arka dörtlümüz canavar gibi oldu.

Boey Tanga Marco Patrick

Gedson ve skorer bir sağ kanat da alırsak bayağı iyi bir takım oluruz. Yabancı kontenjanı sorunu da yerli bir kaleci ile çözülebilir.
Defans hattı hep zenci oluyor galiba. Hocanın bir bildiği vardır.

Bu arada Tanganga'nın gelmesi demek orta 3'lünün Taylan-Berkan-Cica olması demek. Tanganga geldiği anda yabancı orta saha transferini unutalım bence.

Tottenham kane satılırsa eğer Madueke ve Damsgaard'ı almak istiyormus
-the sun

Gedson için hala umudu olanlardanım. Son güne kadar beklenildiği apaçık ortada bir şekilde geri geleceğine inanıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En kotu senaryo gedson yerine adam alip son gunlerde bizde kontejan ve butce kalmadigindan baska bir klube gitmesini izlemek olur herhalde ozelliklede tjk

Bizim stoperin birini yerli yapmmaız şart 3 yerliyi hangi bölgede kullanacaz?
Her maç aynı yerli oyuncuların oynaması imkansız zaten. Bazı maçlar stoperde Alpaslan'ı veya Işık Kaan'ı göreceğiz. Bazen Berkan ve Taylan beraber oynayacak. Bazı maçlar kanatlar Emre Kılınç ve Kerem veya Barış ve Oğulcan(hoca kullanmak istiyor) olur. Her ne kadar istemesekte Ömer Bayram da bazen sol bekte ilk 11 başlayacak. Halil'i de ekleyebilirsek bu rotasyonun içine ben 3 yerli bakımından sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Yani her maç aynı mevkilerde aynı yerliler oynayacak diye kendimizi şartlamamız anlamı yok bu kuralla.

3 yerliyi nerede kullanacağız merak konusu
1 Berkan tamam
2 Kerem'in yeri garanti mi ?
3 kim olacak

Emre Kılınç sağ kanatta baya baya süre alacak herhalde
Merkezde Taylan Berkan
Sol kanatta kerem/bay
Gelirse eğer ileri uçta zaman zaman Halil

Bu vasat kanatlarla nolacak acaba

Hoca eylul’un ilk haftasini yani transfer doneminin son haftasini isaret ediyor, diger liglerde transfer donemi bittiginde 1-2 firsat transferi yapmayi dusunuyor.

Stoper, orta saha ve sag kanat sart. Diagne ve Falcao giderse bir de forvet.

Opsiyon var mı yok mu Tanganga'da bulamadım. İnş vardır. Gece gece üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt