Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Arada kaynayacan kagan fazla ugrasma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bisey olmaz yav forumda ki sanal muhabbeti ciddiye almak hata, kaynayalim sıkıntı yokArada kaynayacan kagan fazla ugrasma![]()
NeverGelin barıştıralım sizi zaten ülke yandı kül oldu, bizlerde yanmadan bu gereksiz küskünlükleri kapamak lazım neticede aynı takımı tutuyoruz lan ne gerek var cidden![]()
Ya güzel kardeşim böyle absürt yorumlar yapıp insanları çileden çıkartma lütfen ya.Görüşlerinize saygım var ancak ben 14-15 şampiyonluğu dışında herhangi bir "ciddi derecede" katkısı olduğunu düşünmüyorum.
Pardon da nesi absürt? İlla sevdiğiniz adamı övmem mi gerekiyor? Ben kendi görüşümü belirttim ve aksini de düşünmüyorum.Ya güzel kardeşim böyle absürt yorumlar yapıp insanları çileden çıkartma lütfen ya.
Opsiyon yoksa gerek yok. Denayer’i parlattik City 10 milyona Lyon’a satti, Onyekuru’yu parlattik Everton 13 milyona Monaco’ya satti, Gedson’u parlattik Benfica takimda tutmak istiyor, Halil’i parlattik Brentford kapiyi 7-8 milyondan acti. Opsiyonsuz kiralik anca transfer doneminin son haftasinda ihtiyacin olur oyle kabul edersin.
Opsiyon yoksa gerek yok. Denayer’i parlattik City 10 milyona Lyon’a satti, Onyekuru’yu parlattik Everton 13 milyona Monaco’ya satti, Gedson’u parlattik Benfica takimda tutmak istiyor, Halil’i parlattik Brentford kapiyi 7-8 milyondan acti. Opsiyonsuz kiralik anca transfer doneminin son haftasinda ihtiyacin olur oyle kabul edersin.
Sneijder'den sonra gelen en kaliteli on numara.Biz de gidelim ne idüğü belirsiz rumenlere para gömelim hayırlısı bakalım.Bjk Alex Texiera’yı almış, Ghezzal ve santrafor da gelirse işimiz zor, net bir kreatif oyuncu almamız lazım ön tarafa.