Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler ivedilikle gelmeli
orta saha
stoper
kanat

ne transferi

acilen transfer durdurulmalı

bu takımın başkanı varsa olağanüstü hal ilan etmeli

bu takımın teknik direktörü yok diktatörü var

bu karanlık diktatörlük utanmaz destekçileri ile birlikte derhal sonlandırılmalı

Kac kere dedik iki yabanci kanat lazim diye.hucumda cok kalitesiz bi takimiz ve falcao ile diagnenin gidisine bağlı olarak texeira tarzi forvet gibi de oynayabilen 10 numara veya topla arasi iyi bi forvet sart

cicaldau oynayabilseydi keşke hazır iyi halini görürdük hoca çok etkiler bunu oynayabileceği güne kadar

Bak bugün yeni elemanlar nasıl fişek gibi

Bu takıma coşturucu kanat lazım oğlu lazım...

Hatta özel yetenek 20 defans 0 olsa da olur. Acil ...

Terimball

30 dakika stoperler kaleci onlibero aralarında mal mal paslasir.
30-60 dakikalar arasi bu paslasma devam eder. Illaki biri sicar bu dörtuden ve gol yenir.
60-90 arasi stoperler ileri yollanır ve omer bayram ile doldur bosalt baslar

Noluyor bunlara yav

1628194505935.webp

Valla şahsi görüşüm polyannacılık değil bize hücumda kaliteli ayaklar lazım kaliteli ayaklar olursa iyi futbol seyri izleriz öyle 20-21 ilk gençler değilde sağ Kanada şöyle di maria kalibresinde Shakiri ayarında biri lazım sol kanatta aynı şekilde kaleci olarak yerli kaleci elzem

işin Aslı şöyle bi kadro lazım

İrfan
Boey Kaan Marcao Pwa
Dieng Berkan
Shaqiri Cicaldau Bruma
Mohammed

minimum böyle kadro lazım bize

ben bu gune kadar fatih hocaya hep inandim ancak bugun anladimki hersey guzel sekilde bitmeli nedir bu arda ve babel aski yeter allah adkina yeter hoca o kadar seviyorsa ucretini cebinden versin anholt 2.babel vakasi bu kadro cacik bunu gormemek icin kor olmak lazim onceden sadece forvet yoktu artik hic birsey yok ali koc bile beceremezdi helal olsun hocaya basardi sampiyonlugu gectim ilk 5 basari olur bu oyuna

Hayatımda bu kadar küçük duruma düştüğümü hatırlamıyorum, birkaç sene önce içeride Chelsea ile 1-1 berabere kalıp Stamford Bridge 'e çıktığımızda yener Şampiyonlar ligi çeyrek final maçına üst üste 2. kere geçer miyiz diye düşünüyorduk

Şimdi kendi sahaları var mı onu bile bilmediğim takımla Avrupa ligi ön eleme maçına gidiyoruz ben turu geçme ihtimali vermiyorum takıma, %1 bile değil turu geçme ihtimalimiz

Ah hocam ah bırakacaktın artık! Olmuyor abi mesela dünyanın en kötü korner kullanan takımıyız abi biz. Hiç bir şey yapmayıp sadece korner kullanabilsek böyle mahalle takımlarını yine yenersin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt