Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum ama 5 yabancı hakkını defans ve kaleye harcayarak ön taraftaki kalitemizi baya düşüreceğiz gibi duruyor. Bize kesinlikle en azından yerli bir stoper şart ki önde biraz yabancı kullanma hakkına sahip olabilelim. Hatta alabiliyorsak İrfan Can'ı alıp Muslera ile dönüşümlü oynatalım bile diyorum. Trabzon ön tarafta Nwakaeme,Bakasetas ve Gervinho ile oynuyor biz ise Kerem,Arda ve Aytaç ile bu şekilde olmaz bu iş.

Muslera toparlar bence,luyindama oyun hızımızı %80 kesiyor resmen,iyi bir stoper şart.
Muslera gitsin Ailesini toplasın otursun bu saatten sonra, sahada işi kalmamış gibi görünüyor. Artık rakip atakları durdurmasını gole engel olmasını filan geçtim de Psv ve şu maçta yediğimiz 8 golün rahat 4 tanesi filan direk top kendi ayağımızdayken yediğimiz goller

Stoper ve Dieng’i öncelikli alsak bütün sorunlarımız çözülür, pozisyon üzeri pozisyon üretiriz..[/İRONİ]

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

FFP bitti ya rahat rahat transfer yapıyoruz artık, takımı görmüyormusunuz akıyor maşallah, gençlere basıyoruz paraları hepsi kanatlandı uçuyor.

Maçtaki skandallar:Emre Kılınç yerine Aytaçın başlaması,Babel yerine Barış Alperin değil halı sahacı Ardanın girmesi,tam hazır olmayan pva nın yerine girmeyecekse neden Emre Taşdemir kadroda,duran topların tamamının maestro Ömerin kullanması,Aytaçın anadolu topçusu geri pası atıp Musleranın üstüste 3.maçtır Berk Balabandan beklenen hareketleri yapması.Bunlardan hariç sağ stoper,orta saha,sağ kanat transferlerinden haber dahi olmaması.Falcao feghouli dedelerine hiç gelmiyorum.Hocayla başkanın çıkıp hesap vermeleri lazım.Oynayan futbolcuların suçu yok.Kapasiteleri belli.

98FBECB2-A48F-48D4-B0F0-6054CE50C852.webp

Fatih hoca da performans düşğk ama hakkaten üretken oyuncumuz yok şu kadro bi kurulsun ondan sonra yorumlamak istiyorum ama bize net kaliteli ayak lazım

Muslera gitsin Ailesini toplasın otursun bu saatten sonra, sahada işi kalmamış gibi görünüyor. Artık rakip atakları durdurmasını gole engel olmasını filan geçtim de Psv ve şu maçta yediğimiz 8 golün rahat 4 tanesi filan direk top kendi ayağımızdayken yediğimiz goller

İnanılmaz kötü işler yaptı kabul ediyorum,bu gece bende çıldırdım ama hemen silmeyin derim.

Alınan oyuncular da sıkıntı yok Berkan boey aanholt maşallah ları var sorun alinmayanlarda asker bunlar bunları oynatacak oyuncular lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt