- 6 Eylül 2014
- 94.560
- 65.251
- 4.608
Haklı olabilirsinHücumda iki yabanci kanat +halile ihtiyaç var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı olabilirsinHücumda iki yabanci kanat +halile ihtiyaç var
Terimi mi savunuyorsunuz hâlâ? Ciddi anlamadığım için soruyorumterime bok atmak için.....
3 senedir utanmıyorlar da
Keşke ortada da messi olsaSolda keşke kostic gibi bi adam sağda da ghezzal olsa
Çok yanlış. Ghezzal adam mı geçiyor?
Bize adam eksilten tempolu kanat lazım. Bıktım artık 60. Dk da oyundan çıkan bitik oyunculardan.
Aslinda marcaoyu iyi para ya satip kongo connection yapacan. Herkes luyiye saldiriyor marcao Havada bile iyi degil ama pas atiyor. He pas atiyor onuda topu on saat ayaginda tutarak. Bi stoper topu ayaginda cabuk cikarmali orta sahaya biranönce kazandirmali, bizim maestro oyunu kuracak önce bi. Bi stoperin kafa golü olmazmi. Okadar abartili.Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.
Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.
Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
Terimi mi savunuyorsunuz hâlâ? Ciddi anlamadığım için soruyorum
Geçen yıl da aynı mesajı atmıştın muhtemelen, üst üste bayağı oynadı bence.Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.
Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.
Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
bu adamda beyin varmi