Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pva boey berkan ilk maçları olmalarına rağmen gayet iyiydiler sevindim ancak yetmez bunlar gibi en az 3-4 tane daha nokta atışı yapmamız lazım artık ömer arda falan görmek istemiyorum hoca neden emre taşdemirle barışı sokmadı açıklaması lazım

Her maç bireysel hata - her maç çokça riskli geri pas - hala Ömer Bayram tarafından kullanılan duran toplar . Hocam takimda hiç bir ilerleme yok

Bu sezon böyle bit-mez Fatih Terim'in de Muslera 'nın da kredisi sonsuz değil, bence Ocak ayında filan inanılmaz bir kıyım yaşanır bu takımda taraftar artık bekleyecek halde değil 2 senedir zaten yeterince çektik pandemi sürecinde bu saatten sonra kimse sana 3 sene daha müsaade etmez

Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.

Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.

Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
Aslinda marcaoyu iyi para ya satip kongo connection yapacan. Herkes luyiye saldiriyor marcao Havada bile iyi degil ama pas atiyor. He pas atiyor onuda topu on saat ayaginda tutarak. Bi stoper topu ayaginda cabuk cikarmali orta sahaya biranönce kazandirmali, bizim maestro oyunu kuracak önce bi. Bi stoperin kafa golü olmazmi. Okadar abartili.

Hocam senelerdir oynattığın Ömer Taylan Emre Akbaba’yı silmezken tüm faturayı Mohammed’e kesmen de müthiş gerçekten.

Bu geri pastan kacinci yediğimiz goller olacak acaba bu sene

Luyindama'nın üst üste oynayacağı iki üç maça ihtiyacı var. Acele etmeyin, toparlayacaktır.

Aha buraya yazıyorum, toparlayacak. Onun eksiği sadece maç eksiği. Beni asıl korkutan Marcao ve Muslera'nın halleri.

Bir de orta saha oyuncularımızın hiç biri geriden topu alınca tek hamlede yüzünü rakip kaleye dönemiyor. Bu büyük bir sorun. Hagi, Snijder gibi oyuncuları özel yapan en önemli özelliklerden biriydi bu.
Geçen yıl da aynı mesajı atmıştın muhtemelen, üst üste bayağı oynadı bence.

E8DY-0XX0AIAqLr

Boey_Kaan_Marcao_PvA
_________Berkan*
____ Transfer__Alex
Transfer__MM_____Kerem

1 Kanat
1 B2B Orta Saha
*Taylinho

Aslında DMC ve MM yerine bana kalsa da A Sınıf Adamlar şart ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt