Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bize 6 8 10 no bilmem beyni olan saha içinde sadece rakip kaleye giden topçu lazım. Orta açarken adama çarptırmayan top sürerken toptan önce gitmeyen yan pas geri pas yapmayan 4 tane adam lazım.

La oğlum hala bilimum numara yazıyorlar yok 6 lazım yok 8 lazım. Adama cinnet geçirtecekler. Bu kadar futbol cahili olan bir taraftar kitlesine FT müstehak.
.
images.webp

Rakip bayağı zayıftı, tromsoden falan kötü bir takımdı. Büyük rezalet skor. Transfere gerek yok bu takımi elemen için. Lig için de 3 transfer lazim, stoper, 8 numara ve sağ açık ama golcü bir kanat olmali. Gol konusunda çok sıkıntı yaşarız yoksa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları ıslak odunla altııı sekizzz diye bağıra bağıra döveceksin.

her karanlığın bir aydınlığı var

bunlar insan içine çıkamayacak galatasaray adını ağızlarına alamayacak bazıları profilleri kapatacak

galatasaray bu karanlıkta uzun süre kalmaz

Hayatımda bu kadar küçük duruma düştüğümü hatırlamıyorum, birkaç sene önce içeride Chelsea ile 1-1 berabere kalıp Stamford Bridge 'e çıktığımızda yener Şampiyonlar ligi çeyrek final maçına üst üste 2. kere geçer miyiz diye düşünüyorduk

Şimdi kendi sahaları var mı onu bile bilmediğim takımla Avrupa ligi ön eleme maçına gidiyoruz ben turu geçme ihtimali vermiyorum takıma, %1 bile değil turu geçme ihtimalimiz
Abartmayin yav, bundan daha kötusune (östersund) elendik ki ozamanki kadro simdikinden iyidi

Traaaansfeeeer istiyorummm. Takim kötü top oynuyor. Yeni yüzler gelsin heyecan katsin. Sıkılırsak Ocak/Subatta yenileri var nasil olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt