Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Vallahi emin olamadım ama terimin savunulacak biyeri kaldığını düşünmüyorumsence rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi emin olamadım ama terimin savunulacak biyeri kaldığını düşünmüyorumsence rengim
bu adamda beyin varmi
La oğlum hala bilimum numara yazıyorlar yok 6 lazım yok 8 lazım. Adama cinnet geçirtecekler. Bu kadar futbol cahili olan bir taraftar kitlesine FT müstehak.
Bunları ıslak odunla altııı sekizzz diye bağıra bağıra döveceksin.onlar terim trolleri
işleri bu
malum birinin de var öyle trolleri
.La oğlum hala bilimum numara yazıyorlar yok 6 lazım yok 8 lazım. Adama cinnet geçirtecekler. Bu kadar futbol cahili olan bir taraftar kitlesine FT müstehak.
sürekli takım değiştirmek sıkıntılı. kalıcı olarak gitmesi lazım bir yere.Sevilla, Ozan Kabak'a teklif goturmus diyorlar. Ispanya ligi guzel olur onun icin.
Bunları ıslak odunla altııı sekizzz diye bağıra bağıra döveceksin.
Abartmayin yav, bundan daha kötusune (östersund) elendik ki ozamanki kadro simdikinden iyidiHayatımda bu kadar küçük duruma düştüğümü hatırlamıyorum, birkaç sene önce içeride Chelsea ile 1-1 berabere kalıp Stamford Bridge 'e çıktığımızda yener Şampiyonlar ligi çeyrek final maçına üst üste 2. kere geçer miyiz diye düşünüyorduk
Şimdi kendi sahaları var mı onu bile bilmediğim takımla Avrupa ligi ön eleme maçına gidiyoruz ben turu geçme ihtimali vermiyorum takıma, %1 bile değil turu geçme ihtimalimiz