Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo - Selçuk - Engin orta sahası sezon da 40 gole etki ediyordu bugün Aytaç - Taylan - Berkan toplam 10 gole etki edemiyor sorun teknik kadrodan daha büyük Galatasaray'ın orta sahası skor yapamayınca sadece forvetlerin ağzına bakıyoruz senelerdir böyle uyanmak gerekiyor diye düşünüyorum Gedson da gelse skor katkısı yapmayacak o yüzden en güzeli Berkan - Harroui - Cicaldau orta sahası olur.

Stoperlerin skor üretmiyor
Orta sahan skor üretmiyor

Terim demek Galatasaray demek diyenler henuz gelip hocanin ustun taktik zekasini ovmedimi? yoksa benmi kacirdim

Istersen 11 oyuncu daha alsin terim olduka iyi futbol asla olmayacak

Berkan ve Boye diri gorunduler uc hafta sonra yuruyecek halleri kalmaz

Birkaç hafta önce soyunma odasından maç öncesi videosu paylaşılmıştı. Hoca Kerem'e serbestsin istediğini yap diyordu videoda. Kerem şu aşamada serbest bırakılacak olgunlukta bir oyuncu değil. Ona ne yapılması gerektiği söylenmeli. Tabi bizde 11 oyuncu da sahaya çıktığında ne yapması gerektiğini bilmiyor. Sistemsizlik içinde bekliyoruz ki birileri çıksın ekstrem işler yapsın da gol atalım.
Keremi geçen sene aldığımızda takımda tutmakta bence yanlış yaptık. Süper ligte bi takıma kiralayıp olgunlaşmasını beklemekte fayda vardı. Kendisinde fazlaca tercih hataları var. Oyuncuya suç bulmuyorum belli bir potansiyeli var ama işlenmesi lazım. Hadi hocayı geçtim kadroya bakıyorum bişeyler kapabileceği tarzda bi oyuncumuz bile yok

Tanganga geldi sayiyorum,
Aslinda dieng saglam bi sag acik Halil gelirse cok saglam takim olabiliyoruz ama tur ve hocanin durumu cok üzüyor hele birde kaleci.

Arkadaşım konuyla ilgili görüşümü birkaç mesaj aşağıda başka bir arkadaşa detaylı olarak izah ettim.

Benimle "futbol uleması" falan diye dalga geçebilecek yaşta, tecrübede veya bilgi birikimde olmadığını düşünüyorum.

Konu ile ilgili diyeceklerim bundan ibarettir.
Benim görüşüme karşı futboldan anlıyorum yazarsan hangimiz dalga geçmiş oluyoruz?:) neyse

Neyse burdanda elendikten sonra 2 transfer açıklar başkan ve ateşimizi alir. Bu transferleride konfederasyon kupasinda görürüz ilk ve orda soveriz yine

Ofansif olarak Kerem dışında kreatif adam yok. Berkan, Taylan, Aytaç tamamda dümdüz oyuncular. Bakesetas, Gervinho, Wakaeme var Tsda olaya bakın bizde birtek Keremin ayağına bakıyoruz. Daha Bjk de neler var. Acilen takıma 2 tane kalitelisinden ofansif ve berecikli yabancı alsınlar. Dieng Tangata falan boş iş ofansif adam lazım önce.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her cümlesi doğru bir tespit.bizde maç kazandircak adam yok.erzincandan ve keciorenden gelmiş çocuklara bu yük ağır gelir.gelecege yatırım yapicaz lafları ile bizi oyaliyorlar.fena kandirildik.

Tanganga geldi sayiyorum,
Aslinda dieng saglam bi sag acik Halil gelirse cok saglam takim olabiliyoruz ama tur ve hocanin durumu cok üzüyor hele birde kaleci.
tanganga yattı gibi üstat

gelmek istemiyor haberi düştü maçtan bir kaç saat evvel.

takımda kalmak ya da pl içinde bir takıma kiralık gitmek istiyormuş.

Melo - Selçuk - Engin orta sahası sezon da 40 gole etki ediyordu bugün Aytaç - Taylan - Berkan toplam 10 gole etki edemiyor sorun teknik kadrodan daha büyük Galatasaray'ın orta sahası skor yapamayınca sadece forvetlerin ağzına bakıyoruz senelerdir böyle uyanmak gerekiyor diye düşünüyorum Gedson da gelse skor katkısı yapmayacak o yüzden en güzeli Berkan - Harroui - Cicaldau orta sahası olur.
Senin o saydığın orta saha Madritlere falan kafa tutuyordu, bu mevcutlardan beklentimiz o değil tabiki, şu köy takıma karşı azıcıcık bişey organize olsunlar yeterli.

Stoperlerin skor üretmiyor
Orta sahan skor üretmiyor
4-3-3 oynuyoruz. ortasahanın degil kanat forvetlerin skor uretmesi lazım.

Sampiyonluk gitti bu yüzden ve hala aynı hatalar gerçekten kafayı yememek elde değil
Hoca takmış kafaya pas oyunu oynayacağım.Elindeki kaleci de stoper de kanat da orta saha da buna uygun değil maalesef.E oyuncudan yapamayacağı şeyi istersen ısrarla o da batırır böyle takımı.Hallbuki Tudor döneminde olduğu gibi geçiş oyununa dön, çok daha efektif bir takım olacağız ancak onun için de iyi bir fizik gücü ve dayanıklılık gerekiyor.Yani çok çalışmak çalıştırmak gerekiyor.Maalesef hocamız bunu seçmiyor.

Marcao ve Luyindama herhangi bir lig veya kupa maçında kafa golü attılar mı ? Eğer ki atamıyorlarsa biz niye korner kullanıyoruz direk kornerleri dışarı atalım gitsin...

Fatih Terim modern metotların çok gerisinde kaldı sorun bu bence . Futbol artık Ömer Bayram gibilere gaz verip sahaya çıkarmakla oynanmıyor
ömer bayramın her yeri gaz alsa ne olur ömer bayram bu ya .Dünyanın en büyük doğalgaz rezeverlerini bu adama versen bu adam gene topçu olamaz.Ben hala bu adamın bırak bizde oynamasını bu işten nasıl ekmek yiyebildiğini anlamadım

4-3-3 oynuyoruz. ortasahanın degil kanat forvetlerin skor uretmesi lazım.
Sadece ileri 3'lü skor katkısı yaparsa çok basit takımsın demektir herkes seni çözer oyun sıkışır kalır, Avrupa'daki takımların çoğunun 6-8-10 numaralarına bak bu kadar düşük gol katkısı var mı hatta stoperlerin gol sayılarına bak adamların sadece stoperleri bizim orta sahalarımızdan fazla gol atıyorlar

Senin o saydığın orta saha Madritlere falan kafa tutuyordu, bu mevcutlardan beklentimiz o değil tabiki, şu köy takıma karşı azıcıcık bişey organize olsunlar yeterli.
Yalnız o ortasahanın önünde elmander gibi karakter abidesi bir isim mevcuttu. Mevcut takımımızın en büyük eksiği zaten bu tarz oyuncuların olmayışı. Geride ujfalusi ortada melo ileride elmander yıllardır bu tarz bi iskelet bulamadık, en büyük sorunumuz da bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt