Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi kaleci almazsak Ocak ayında alırız, artık Muslera 'ya olan inancım güvenim tamamıyla bitti. Bu saatten sonra tatile mi çıkıyor Uruguay 'la Dünya Kupasına mı hazırlanıyor ne yaptığı beni ilgilendirmiyor

Fatih Terim gibi onun da psikolojisi normal değil, hani en formsuz döneminde bile yapmayacağı saçma sapan işler yapmaya başladı. Bakın işin kalecilik boyutunu konuşmuyorum, çok uzun zamandır artık Muslera 'nın ya aslında şu pozisyonu kurtarabilirdi, eskiden olsa şu golü yemezdi demeyi geçtim de top kendi ayağımızdayken gol yedirmeyi hatta maçı rakibe vermeyi başarıyor artık

Yapılacak şey kaleyi yada stoperden birini yerli yapıp ortasahaya 8e ofansif yabancı, sağ kanata gervinho tarzı skorer bir yabancı. Aytaç, Berkan, Taylandan ise sadece biri sahada olmalı. Biz Galatasarayız böyle dümdüz oyuncularla büyük takım olunmaz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece ileri 3'lü skor katkısı yaparsa çok basit takımsın demektir herkes seni çözer oyun sıkışır kalır, Avrupa'daki takımların çoğunun 6-8-10 numaralarına bak bu kadar düşük gol katkısı var mı hatta stoperlerin gol sayılarına bak adamların sadece stoperleri bizim orta sahalarımızdan fazla gol atıyorlar
ortasahanın skor uretmesi oyuncuların bireysel yetenegi ile ilgili degil oyun planı ile ilgili. bu planda oynayan ortasahaya en çalımcı en şutor adamı koy 5 taneden fazla gol atamaz. akan oyundan bahsediyorum tabi duran toplar haric.

Keciorenden kasimpasadan oyuncu almakla gelecegin takimi kurulmaz hoca. Gerçi sen bu takımda olduğun sürece kurulacak olan takımda batırır
Barış'ı Alanya alıp parlatıp sana 4 'e satsa, Keçiören'deyken bulmamız lazım bu isimleri diyecek birine benziyorsun.

Kaanı alamıyoruz diyelim hadi tamam o zaman ışık kaan oynasın stoperde. Tüm yabancı hakkını savunmada kullanmak sinirime gidiyor. Taylan berkan ışık ile kullan hakkını hücuma kaliteli yabancılar al. İlerisi vasat olduğu sürece istediğin kadar iyi yabancı savunmacı getir bi yerden sonra pert oluyorsun

Okan-fatih
Şener-omar-yedlin-boey
Luyi-donk-alpaslan
Marcao-ozorn
Nagatomo-saracchi
Nzonzi-seri-etebo
Lemina-taylan-belhanda
Kılınç-arda-ömer-akbaba
Oğulcan-jese-feg
Babel-kuru
Falcao-diagne-mohamed-mitro

İsimler geliyo gidiyo ama sonuç hep hüsran

Transferle düzelmiyoruz görüldüğü gibi ve düzelmeyeceğiz

Herkesi transfer nöbetinden ziyade meydanlara yani teknik direktör nöbetine davet ediyorum

Gençleşiyoruz geleceğin takımını kuruyoruz diyoruz oyuna arda ömer vs giriyor.. ya arkadaş bu taraftar alt yapıdan oyuncu koy istiyor .. bırak yunus ile elenelim yav.. neden anlamıyorsun hoca??? Mıy mıy babel arda vs oynatma arkadaş..Bu ne inattır yav.. saygı sevgi baş tacısın da bırakalım hocam bu işleri neyin süresini istiyorsun.. takıma gelen 2 hafta sonra yürüyemiyor ne yapacağız biz nasıl bir şeyin içine düştük..

Stoperler gol atmasın, Orta saha gol atmasın rakip 3 tane oyuncunu tuttuğu an hiçsin o 3 oyuncuyu 6 kişiyle tutsalar gene gol atamayız kaldı ki bugün ekstra skor katkısının önemini bugün gördük Boey skor yapmasa muhtemelen yenilmiştik.

Rodrigues'in 2018 sezonu gibi 10g 10a barajını zorlayacak kenar şart.
Bugün Gelson Martins gelsin, peşpeşe 3 maç gol+asist yapsın 4. maç iyi oynayacağının garantisi yok 2 ay içinde Fatih Terim onu da yer bitirir. Gerçekten dalga geçmek için yazmıyorum bunu buna inandığım için söylüyorum

Mesela bu akşam Boey 'i fizik kalitesiyle çok beğendim hücumda atletizmiyle defansif bire birlerde yere sağlam basmasıyla filan fizik&kalite olarak çok iyi durumda olduğunu belli etti kanatta maç boyunca hücum da da defansta da tek başına mücadele etti ama olur da görürsek Aralık&Ocak gibi bu durumu bir daha konuşmak isterim takımda en çok sövdüğümüz oyuncu olabilir Boey

Mesela Berkan ne kadar istekli fizik&kondisyon olarak ne kadar hazır geldi değil mi ? Alanya 'da Çağdaş Atan 'la sağlam bir hazırlık dönemi geçirdiği ne kadar belli kaç maç sürer acaba bu istikrarı ? yarın bu kadar koşu yapmayı bırakır sonra bir bakmışsın Muslera & Marcao & Luyindama arasında yapılan geri / yan paslara Berkan da katılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt