Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekler taşdemir kalmalı bence bekte iyi pva yokken,sağda yedlin-boey rahat götürür

stoper marcao,tanganga,ışıkkaan

ortada taylan,berkan,gedson,cicaldau

kanatlar makarov,bay,kerem,emrek

forvet mostafa,diagne

duruma göre k.ayhan olsa iyi olur

luyi,falcao,omardan mutlaka çıkarız gibi

babel,ömer,feg,arda,aytaç takılır artık tr kupasında,70 den sora falan

Başakşehirden arda
Erzincandan kerem
Mısırdan muhammet
Erzurumdan taylan
Alanyadan berkan
Kasımpaşadan aytaç
Kasımpaşadan babel
Kasımpaşadan diagne
Akhisardan ömer
Böyle takım mı olur? Orta saha-hücum hattımız tamamen bu isimler, bunların üzerine kaliteli minimum 2 orta saha bir kanat bir forvet katılmalı.

İşin üzücü tarafı Fatih Terim in ve ekininin hiçbir oyuncunun gelişimine katkısı yok . Mustafa Mohammed çok çok geriye gitti . Kerem büyük yetenek ama ilk geldiği günkü gibi acemi hareketleri .

tanganga geldimi yahu
aspor kiralandı uzerinden yorum yapıyor

Hocayı severim ama artık gerçekten can sıkan bi formsuzlupu var. Mutluyum diyor ama biz mutlu değiliz hocam. Neye bakıp da mutlu oluyorsun söylesen de biraz da biz de olsak
Banka hesabina bakıp mutlu oluyor kiskanmayalim

Berkanı çok beğendim çok iyi transfer oldu. Taylan maç eksiği yüzünden 2.yarı aksadı o da toparlanınca ortasaha cicanın girmesiyle baya iyi olacak hala 1 adam şart
Taylan aksamasa ne farkedecekti ki renkdaş. Dümdüz, bomboş bir oyuncu işte. Ben oyunun kaderini etkileyecek bir performans sergilediğini hiç hatırlamıyorum.

Yönetim devreye girip, futbolun doğrularını yapması adına Terim'e diretmeli, aksi halde ise görevine son vermeli. 30'una gelmeden kendini emekli edip, pastacılığa girişen Selçuk'tan-Necati'den yardımcı hoca olmaz. Scott Piri'den kondisyoner olmaz. Evlat ayağına kadroda tuttuğu Arda, Ömer Bayram, Akbaba ve türevleri inatla oynatılarak başarılı olunmaz. Yeter artık!

çok saçma bir takımımız var. pahalı bir takım ama pahalı olmasının sebebi oynamayan oyuncular.

oynayanlara bakarsak luyindama ve marcao haricinde ciddi yatırım yaptığımız tek adam yeni gelen berkan. babel de sayılabilir ama onu da istemiyoruz zaten.

hiç ideal bir durum değil.

para bastığımız adamların ihtiyar olması zaten felaket bir durum

öte yandan ciddi şeyler beklediğimiz oyuncuların da ya tutursa tarzı transferler olması da sıkıntılı. kerem'den, taylan'dan, aytaç'tan, daha bir sezon oynamış olan berkan'dan, boey'den bizi sürüklemelerini bekliyoruz. bu adamlar kötü değil belki ama hepsi soru işareti. kötü oynasalar büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelenmezler. hiç biri garanti gözüyle bakılacak oyuncular değil.

bu tablo çok sorunlu bir tablo.

galatasaray ihtiyarlarla, emeklilerle başarıya ulaşamaz burası kesin

ama maliyeti kısarak yaptığımız ya tutarsa tarzı hamlelerle de nereye varırız orası da belirsiz.

futbolda bulduğunu atacaksın 15 dk 3-0 olacak maç nerelere geldi.. PSV ne yaptı bize her hatayı çatır çatır golle cezalandırdı biz de har vurup harman savuralim.. Kırmızı penaltı pozisyonu desen o da komedi otesiydi ..
Hocaya kiziyoruz ediyoruz da maçın kırılma anları hep oyuncuların bireysel saçmalıklarıydi.. Niye geri pas attı denen Aytaç ilk 10 dk 2 gol attiriyordu neredeyse Mustafa soluyla yaslasa keremin sut direkten donmese bambaşka şeyler konuşulacakti bu akşam..

Daha önce hocayı istemediğimi defalarca belirtmiştim ama bu maç özelinde çok da kötü olmadığımızı düşünüyorum neticede eldeki isimler belli üstüne golleri kacirdikca rakibin direnci de arttı..

psv hataları değerlendirdi ama psv'nin bizi yenmesinin sebebi bireysel hata yapmamız değildi. aynı bireysel hatayı psv yapsa biz 1-0 öne geçsek dahi psv o maçı elini kolunu sallayarak çevirirdi.

bireysel hata ile 1 maç kaybedersin 2 maç kaybedersin. ama senin doğru düzgün bir sistemin, oyun tarzın varsa o hataları ya o maç içinde ya da sezon genelinde telafi edersin. terim her maç sonrası çıkıp bireysel hata, bireysel hata diye bahaneler üretiyor. tamam bireysel hata olabilir ama sen bu hataları neden telafi edemiyorsun? ya da başka bir bakış açısıyla bu bireysel hatalar geçen sezondan beri neden bu kadar fazlalaştı? bu marcao, luyindama, muslera vs önceleri bu kadar bireysel hata yapmazken neden her maç bireysel hata yapar duruma geldiler? hoca takkesini önüne koyup bireysel hatadan gol yedik oyundan düştük, ilk dakikada gol kaçırdık, atsak farklı olurdu vs tarzı her maç benzer açıklamalar yapmak yerine sorunun kaynağını araştırmalı

bizim ana sorunumuz hiç bir şey oynamamamız. her maç takımın en çok pas yapan 2 oyuncusu açık ara luyindama ve marcao. al gülüm ver gülüm kendi aralarında takılıyorlar. durum o kadar vahim ki geçen sezon muslera'nın 4.-5. olduğu maçlar dahi oldu. kısaca bizim takımın üzerlerindeki Galatasaray formasını çıkart, başka bir forma giydir ilk 5'e giremez. ama sorun kesinlikle oyuncu kalitesi değil, tamamen sistemsizlik, düzgün çalıştırılmamak.

bugün oynadığın ya da geçen senelerde avrupada oynayıp da rezil olduğumuz köy takımları bizden kaliteli değil ama adamlar sahada bir şekilde bir sisteme bağlı kalıp rakibine göre oynayıp istediğini alıyor. istediğini alamasalar dahi biz gibi her sene fark yiyip dönmüyorlar. terim'in meşhur lafı var ya hani kaybetsek de gurur duyulacak bir takım diye. işte adamlar onu gerçekleştiriyor

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün Gelson Martins gelsin, peşpeşe 3 maç gol+asist yapsın 4. maç iyi oynayacağının garantisi yok 2 ay içinde Fatih Terim onu da yer bitirir. Gerçekten dalga geçmek için yazmıyorum bunu buna inandığım için söylüyorum

Mesela bu akşam Boey 'i fizik kalitesiyle çok beğendim hücumda atletizmiyle defansif bire birlerde yere sağlam basmasıyla filan fizik&kalite olarak çok iyi durumda olduğunu belli etti kanatta maç boyunca hücum da da defansta da tek başına mücadele etti ama olur da görürsek Aralık&Ocak gibi bu durumu bir daha konuşmak isterim takımda en çok sövdüğümüz oyuncu olabilir Boey

Mesela Berkan ne kadar istekli fizik&kondisyon olarak ne kadar hazır geldi değil mi ? Alanya 'da Çağdaş Atan 'la sağlam bir hazırlık dönemi geçirdiği ne kadar belli kaç maç sürer acaba bu istikrarı ? yarın bu kadar koşu yapmayı bırakır sonra bir bakmışsın Muslera & Marcao & Luyindama arasında yapılan geri / yan paslara Berkan da katılmış
Hocanın performansı malum zaten uzun yazmayayım da hocadan bağımsız bu tarz kanat oyuncusuna ihtiyaç var. Hücumda setteyken santraforla 2'ye 1 yapacak içeriye dripling yapıp şut atacak kenar oyuncusu almazsak zor açarız maçları. Bütün dünyada oyunu domine adamlar bu pozisyonda oynayan oyuncular bizde muhtemelen en vasat bölge.

Yönetim devreye girip, futbolun doğrularını yapması adına Terim'e diretmeli, aksi halde ise görevine son vermeli. 30'una gelmeden kendini emekli edip, pastacılığa girişen Selçuk'tan-Necati'den yardımcı hoca olmaz. Scott Piri'den kondisyoner olmaz. Evlat ayağına kadroda tuttuğu Arda, Ömer Bayram, Akbaba ve türevleri inatla oynatılarak başarılı olunmaz. Yeter artık!
. 👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt