Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Hocayı severim ama artık gerçekten can sıkan bi formsuzlupu var. Mutluyum diyor ama biz mutlu değiliz hocam. Neye bakıp da mutlu oluyorsun söylesen de biraz da biz de olsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banka hesabina bakıp mutlu oluyor kiskanmayalimHocayı severim ama artık gerçekten can sıkan bi formsuzlupu var. Mutluyum diyor ama biz mutlu değiliz hocam. Neye bakıp da mutlu oluyorsun söylesen de biraz da biz de olsak
Ömere kenarda top bile toplatmam, zira taç atacak olan takımımız oyuncusuna 1 metreden eliyle bile topu isabet ettiremez, bakın veremez demiyorum isabet ettiremez.Ömer ve Emre Tastemir i topla 1 yedek oyuncu etmez
Taylan aksamasa ne farkedecekti ki renkdaş. Dümdüz, bomboş bir oyuncu işte. Ben oyunun kaderini etkileyecek bir performans sergilediğini hiç hatırlamıyorum.Berkanı çok beğendim çok iyi transfer oldu. Taylan maç eksiği yüzünden 2.yarı aksadı o da toparlanınca ortasaha cicanın girmesiyle baya iyi olacak hala 1 adam şart
Biz kulübü ile anlaşmışız ancak oyuncu gelmek istemiyormuştanganga geldimi yahu
aspor kiralandı uzerinden yorum yapıyor
Futbolcu demeye bin şahit lazım. Fatih Terim neyini beğeniyor bu adamın yemin ederim bıktım artıkÖmere kenarda top bile toplatmam, zira taç atacak olan takımımız oyuncusuna 1 metreden eliyle bile topu isabet ettiremez, bakın veremez demiyorum isabet ettiremez.
futbolda bulduğunu atacaksın 15 dk 3-0 olacak maç nerelere geldi.. PSV ne yaptı bize her hatayı çatır çatır golle cezalandırdı biz de har vurup harman savuralim.. Kırmızı penaltı pozisyonu desen o da komedi otesiydi ..
Hocaya kiziyoruz ediyoruz da maçın kırılma anları hep oyuncuların bireysel saçmalıklarıydi.. Niye geri pas attı denen Aytaç ilk 10 dk 2 gol attiriyordu neredeyse Mustafa soluyla yaslasa keremin sut direkten donmese bambaşka şeyler konuşulacakti bu akşam..
Daha önce hocayı istemediğimi defalarca belirtmiştim ama bu maç özelinde çok da kötü olmadığımızı düşünüyorum neticede eldeki isimler belli üstüne golleri kacirdikca rakibin direnci de arttı..
İzlemeden bile yapılan kötü yorumu tatan bir takıma sahibiztakım akmıyor.
maçı izlemedim gerçi.
Hocanın performansı malum zaten uzun yazmayayım da hocadan bağımsız bu tarz kanat oyuncusuna ihtiyaç var. Hücumda setteyken santraforla 2'ye 1 yapacak içeriye dripling yapıp şut atacak kenar oyuncusu almazsak zor açarız maçları. Bütün dünyada oyunu domine adamlar bu pozisyonda oynayan oyuncular bizde muhtemelen en vasat bölge.Bugün Gelson Martins gelsin, peşpeşe 3 maç gol+asist yapsın 4. maç iyi oynayacağının garantisi yok 2 ay içinde Fatih Terim onu da yer bitirir. Gerçekten dalga geçmek için yazmıyorum bunu buna inandığım için söylüyorum
Mesela bu akşam Boey 'i fizik kalitesiyle çok beğendim hücumda atletizmiyle defansif bire birlerde yere sağlam basmasıyla filan fizik&kalite olarak çok iyi durumda olduğunu belli etti kanatta maç boyunca hücum da da defansta da tek başına mücadele etti ama olur da görürsek Aralık&Ocak gibi bu durumu bir daha konuşmak isterim takımda en çok sövdüğümüz oyuncu olabilir Boey
Mesela Berkan ne kadar istekli fizik&kondisyon olarak ne kadar hazır geldi değil mi ? Alanya 'da Çağdaş Atan 'la sağlam bir hazırlık dönemi geçirdiği ne kadar belli kaç maç sürer acaba bu istikrarı ? yarın bu kadar koşu yapmayı bırakır sonra bir bakmışsın Muslera & Marcao & Luyindama arasında yapılan geri / yan paslara Berkan da katılmış
.Yönetim devreye girip, futbolun doğrularını yapması adına Terim'e diretmeli, aksi halde ise görevine son vermeli. 30'una gelmeden kendini emekli edip, pastacılığa girişen Selçuk'tan-Necati'den yardımcı hoca olmaz. Scott Piri'den kondisyoner olmaz. Evlat ayağına kadroda tuttuğu Arda, Ömer Bayram, Akbaba ve türevleri inatla oynatılarak başarılı olunmaz. Yeter artık!