Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
Hocam Muhammed’i aldırmayacak sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok daha neler ya 4 milyon verip almamak skandal olur resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Muhammed’i aldırmayacak sanırım
Simdiden uyariyorum
Malum sahis ekim kasim gibi kovulur
Ligde ekim ayinda 14. 15. Fln olacagiz cunki hepbirlikte goreceksiniz
Adam bitmis bitmis
Kendi kapris ve komplekslerinden futbolcu siliyor futbolcu yuceltiyor
Sen kimsin ya kimsin!
Ardanida omer bayraminida aytacinida luyindamanida al git be adam
Rezil rusva etti bizi avrupada
St johnstone a niye 3lu ortasaha ile cikiyorsun derdin ne senin ya adamlar ileri bile cikmiyor
Pozisyonumuz bile yok dogru duzgun
Gelen adami bitiriyor sonra taraftarin onune atiyor
Bugun ama umutlarim yeserdi izledigim cafede millet bol bol saydiriyordu buna
Burak baskan!? Eger bunu kovmazsa kendiside aralikda gider
Bjk nin enayiliği sayesinde potada kaldık, ha bide fb az bişi akıllı olsa 3.idik ve 6-7 puan fark yemiştik. Yani geçen seneyi baz alarak umutlanıyorsan diye bu şekil yazdım renkdaşo kadar da karamsar olmayalım rahat götürürüz ligi
Psvye içeride 3-4 gol atıp geçerdik ya :dGeçen seneki statüde oynansaydı bu maç elenmiştik bugün bu takıma. Tek maç deplasman gölü kuralıyla.
Yüzde 90 aldirmayacak adamı mental olarak bitirdiyok daha neler ya 4 milyon verip almamak skandal olur resmen
Akıllı bir takım olsa zaten çoktan sıyırırdı geçen sene ligiBjk nin enayiliği sayesinde potada kaldık, ha bide fb az bişi akıllı olsa 3.idik ve 6-7 puan fark yemiştik.
yok daha neler ya 4 milyon verip almamak skandal olur resmen
Onlarda uzun vaadeli yasli oyunculara para döküyorlar bi cl grubu gecmesinler ve sampiyon olmasinlar bizden Beter olurlar.Yalniz texeira tam bizlik topcu aslinda…bjk güzel hamleler yapiyo
Gereksiz şekilde Mohammed’e her basın toplantısında yüklenip her yuhlanan çöp yerliyi ise bağrına basıyor. Ne yapalım bağrına basman için Mohammed’e de tepki gösterip yuhlayalım mı hocam ? Emre Taşdemir bile oynadığı her dakika birçoğundan iyi oynadı ama ona rağmen her maç sol bek Ömer Bayram’ı görüyoruz. Her maç sonrası ben 100 defa bu adamın adını kullanmak zorunda mıyım yeterYüzde 90 aldirmayacak adamı mental olarak bitirdi
o kadar da karamsar olmayalım rahat götürürüz ligi
Aklı sıra Mohammedi taraftarın önüne atıyor ama maymun gözünü açtı farkında değil. Zaten bu mantıkla ocağı falan göremez bunlar. Eğer Burak başkan cesur davranırsa istisna tabi.Hocam taktı mı takıyor. Oyuna katılması lazım, alınıp alınmayacağını kendisi belirler falan.
Tehlikeli laflar.
Zaten dervişoğlu gelirse hoca Muhammet’i siler.
Has adamı çünkü.
Dervişoğluna ısınamayan forumda bi ben varım zaten heralde.
Bjk nin enayiliği sayesinde potada kaldık, ha bide fb az bişi akıllı olsa 3.idik ve 6-7 puan fark yemiştik. Yani geçen seneyi baz alarak umutlanıyorsan diye bu şekil yazdım renkdaş
taylan berkan aytaç ortasahasıyla cıkarsak cogu maç böyle kısır geçer .34 gün var hoca 5-6 transfer daha yaptıracaktir görün bakın.