Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzde 90 aldirmayacak adamı mental olarak bitirdi
Ocağa kadar dayasın aslan parçası
Musleraya toz kondurmuyo izin yapmamış falan filan yahu Mohammed milli takımından feragat etti adam milli formasına bizim formamızı değişti
Onye naaptı sana, attığı gollerle şampiyon olup böbürlenmesini iyi biliyordun dimi

Kaç senelik hoca işini biliyor ama Ömeri, ardayı falan oyuna bi aldı normalde maç sonu hoca elestirilecekken millet Ömere ardaya falan odaklandı :D ulan hoca ulan hoca sen yok musun sen vallahi zeki adam. Keşke taraftarın hatırına GS'ın iyi olması için çabalasa

Kaç senelik hoca işini biliyor ama Ömeri, ardayı falan oyuna bi aldı normalde maç sonu hoca elestirilecekken millet Ömere ardaya falan odaklandı :D ulan hoca ulan hoca sen yok musun sen vallahi zeki adam. Keşke taraftarın hatırına GS'ın iyi olması için çabalasa
Üstadım oyunculara zerre kızmıyorum adamların çapı yeteneği bukadar, ama bişi sölim demin de yazmıştım maymun gözünü açtı

Üstadım oyunculara zerre kızmıyorum adamların çapı yeteneği bukadar, ama bişi sölim demin de yazmıştım maymun gözünü açtı
hiç gözünü açtığını zannetmiyorum yav Muslera'yı eleştiriyorsun 5-10 sene önce çok iyiymis o yüzden savunuyorlar, hocayı eleştiriyon 20 sene once ki kupayı söylüyor adamlar

maymun öldü yani, fb taraftarı gibi adamlar ali koça nasıl tapiyorsa burda da durum ayni

Aklı sıra Mohammedi taraftarın önüne atıyor ama maymun gözünü açtı farkında değil. Zaten bu mantıkla ocağı falan göremez bunlar. Eğer Burak başkan cesur davranırsa istisna tabi.

Taraftarın önüne atma amaçlı yaptığını düşünmüyorum ben. Bazı beklentileri var ve onları yapmadığını düşünüyor.Ama burda bi kaç soru var akla gelcek;
Siz bu adamı izlemediniz mi, neyi yapıp neyi yapmadığını bilmiyor musunuz. Genç oyuncu diye her ay yeni özellik eklenecek hali yok. Her futbolcunun bir tarzı var.
Bu adam baya kaliteli bir santrfor. Oyunu bu adamı verimli kullanacak bir sisteme evriltmek yerine istediklerimi yapmıyor demek kolaya kaçmak oluyor.
Burak başkanın hocayı gönderebileceğini hiç sanmıyorum. Çok büyük laflar etti. Gönderirse zaten laflarının altında kalır. Saygınlığı da kalmaz.
Belki hoca bırakır.
Hoca bırakmazsa beraber giderler, öylesi daha doğru olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarın önüne atma amaçlı yaptığını düşünmüyorum ben. Bazı beklentileri var ve onları yapmadığını düşünüyor.Ama burda bi kaç soru var akla gelcek;
Siz bu adamı izlemediniz mi, neyi yapıp neyi yapmadığını bilmiyor musunuz. Genç oyuncu diye her ay yeni özellik eklenecek hali yok. Her futbolcunun bir tarzı var.
Bu adam baya kaliteli bir santrfor. Oyunu bu adamı verimli kullanacak bir sisteme evriltmek yerine istediklerimi yapmıyor demek kolaya kaçmak oluyor.
Burak başkanın hocayı gönderebileceğini hiç sanmıyorum. Çok büyük laflar etti. Gönderirse zaten laflarının altında kalır. Saygınlığı da kalmaz.
Belki hoca bırakır.

umarım mohamed hocanın istediklerini yapmamaya devam eder o zaman, yapanı görüyoz Ömer bayram, deli dana gibi dümdüz koş, orta aç rakibin kıçına-sırtına çarptır ahahah arda desen o da aynı yazık günah

Yukarıda yazılmış, geçen sene tek maçlı eliminasyon sisteminde deplasman golü kuralı yoktu tabii. Berabere biten maçlar uzuyordu.

Geçen seneki Bjk- Rio Ave maçı örneğin. Bu arada Rio Ave portekizde küme düşmüş. Onlara elenen Beşiktaş ise bizde şampiyon oldu.

hiç gözünü açtığını zannetmiyorum yav Muslera'yı eleştiriyorsun 5-10 sene önce çok iyiymis o yüzden savunuyorlar, hocayı eleştiriyon 20 sene once ki kupayı söylüyor adamlar

maymun öldü yani, fb taraftarı gibi adamlar ali koça nasıl tapiyorsa burda da durum ayni

Bence taraftarın en az yarısı hocadan ümidi kesti ve bırakmasını istiyor yarın öbürgün stadda seyircili maçlarda da çatlak sesler olmaya başlar. Bugün ömeri ardayı aytaçı hatta muslerayı evlat olarak görüp eleştiren büyük kesme karşı çıkıp günah keçisi olarak garibim mostafayı seçiyorsa orada savaş çıkar. 3 yıl plan proje bir kenara hem hoca için hem de Galatasaray için en sağlıklısı yol yakınken yolları ayırmak, durum böyle giderse ki görünen o başkan nereye kadar sabreder bilmiyorum ama 3 yıl birlikte çalışacağız lafı boş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence taraftarın en az yarısı hocadan ümidi kesti ve bırakmasını istiyor yarın öbürgün stadda seyircili maçlarda da çatlak sesler olmaya başlar. Bugün ömeri ardayı aytaçı hatta muslerayı evlat olarak görüp eleştiren büyük kesme karşı çıkıp günah keçisi olarak garibim mostafayı seçiyorsa orada savaş çıkar. 3 yıl plan proje bir kenara hem hoca için hem de Galatasaray için en sağlıklısı yol yakınken yolları ayırmak, durum böyle giderse ki görünen o başkan nereye kadar sabreder bilmiyorum ama 3 yıl birlikte çalışacağız lafı boş

valla Burak elmas gider FT başkan olur, td'de terimin tasmali elemanlarından biri olur ama bu düzen kolay kolay degismez malesef

Johnstone 5 atsa rövanşta, FT tweet atsa tüm sorumluluk bende lütfen 8 sene daha sabredin diye, ağlayarak masturbasyon çeker bu taraftar 10 senelik daha sözleşme imzalanır hocaylan

Ben kendimden pay biçtim biraz renkdaş, körü körüne savunurdum, sabrettim bekledim ama Psv ve bu maçın umurunda olmaması,Onyeyi silmesi, ömere, musleraya, aytaça sahip çıkıp Mohammedi kötülemesi de zirve noktası oldu. Tahminim o ki Dervişoğlunu aldırıcak Mohammede opsiyon kullandırmayacak, evlat statüsenden ya o da. Yani hakkaten ayıp yahu hani taraftarı bu kadarda salak yerine koyma be hoca.

valla Burak elmas gider FT başkan olur, td'de terimin tasmali elemanlarından biri olur ama bu düzen kolay kolay degismez malesef

Johnstone 5 atsa rövanşta, FT tweet atsa tüm sorumluluk bende lütfen 8 sene daha sabredin diye, ağlayarak masturbasyon çeker bu taraftar 10 senelik daha sözleşme imzalanır hocaylan

Orası biraz aşar

Belki hoca bırakır.

Başına bi sportif direktör getirsin Floryayada bi yönetici koysun kendi istifa eder gider zaten.

umarım mohamed hocanın istediklerini yapmamaya devam eder o zaman, yapanı görüyoz Ömer bayram, deli dana gibi dümdüz koş, orta aç rakibin kıçına-sırtına çarptır ahahah arda desen o da aynı yazık günah

Bi de hocanın en büyük sıkıntısı şu bence yeteneksiz adamların babası oldu.
Ö.bayram vs. gibi adamlar zaten yetenekleri kısıtlı garibim ne yapsın elinden gelenin en iyisini yapıyo denilerek tutuluyor.
Yetenekli gelecek vaat eden adamlar; sen bunu niye yapmadın sen şunu niye yapmadın diye kesik yiyor ve özgüvenleri darmadağın oluyor.
30 yaşını geçmiş yabancılar için olay hobiye döndü zaten sahadaysa sahada keyfini çıkartıyor, tribündeyse tribünde.
Artık hocanın gerçekten gelecek görüyorsa gelecek gördüğü oyuncuları zırt pırt kesmemesi lazım. Biz senede 2-3 yeteneği harcayacak maddi kapasitede değiliz maalesef.

Ben kendimden pay biçtim biraz renkdaş, körü körüne savunurdum, sabrettim bekledim ama Psv ve bu maçın umurunda olmaması,Onyeyi silmesi, ömere, musleraya, aytaça sahip çıkıp Mohammedi kötülemesi de zirve noktası oldu. Tahminim o ki Dervişoğlunu aldırıcak Mohammede opsiyon kullandırmayacak, evlat statüsenden ya o da. Yani hakkaten ayıp yahu hani taraftarı bu kadarda salak yerine koyma be hoca.
adam camiayı herkesten iyi biliyor malesef bir şekilde manipule etmeyi başarıyor sonunda. Bu sezon guardiola olsaydı takımda ve şu sonuçları alsaydı adamın evini yakarlardi muhtemelen, adamlar gelmiş ömerin olmayan yeteneğini eleştiriyor :D ama bunu oynatan, sözleşme uzattiran adama falan tek laf yok
sorunumuz kesinlikle kadronun kalitesizligi falan değil, 4 senedir kendisine daha bi iskelet yaratamayan hoca da

buna da ffp vardı diyor rdaslarimiz, senin hocan oyuncuya değer katmak zorunda oyuncu satamamak sadece yönetimlerin ssucu değil hocada da pay var.

Bugün yeni gelen transferler 40 yıldır kulupteymis gibi taş gibi oynuyor, kaç sezondur takımda olan adamlara bak hepsi ceset

Neyse bunu göremeyen adamlar için fazla konuşmaya gerek yok devam

hoca yabancı futbolu bilen bir sportif direktöre katlanamaz evet ama hiçbir sportif direktörde bunun olduğu yere gelmez yav, dertsiz başına kim dert alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt