Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün oynadığımız takım aşırı kötü bir takımdı. Sadece faul yapan bir takımı yenemedik. Çok kötüyüz kimse kimseyi kandırmasın. 4 senedir sistem bu yavaş sağdan sola pas. 11 tane messi olsa değişmez bu durum. Hoca istifa et.

Hoca bunamış dostlar. Kendisinin maçla ilgili yorumlarını dinledikten sonra "acaba aynı maçı mı izledik" tereddüdü yaşamayan renktaşım yoktur herhalde. Oyunu okuma, müdahale etme, oyunculardan maksimum düzeyde yararlanma gibi yetilerini kaybetmiş maalesef. Sürekli bahane buluyor. Sürekli suçu başka yerlerde arıyor.

Bir iki nokta transferler ile bütün hava bize döner, rahat olun.
Daha transfer dönemi de hazırlık süreci de bitmedi.
Sıkıntılı zorlu bir süreç ama daha her şeyin başı.
Sakin olmakta fayda var.
Asla böyle değil. 11 tane müthiş topçu al sağdan sola pas oyunu devam edecek. Ceza sahasında 1 kişi oluyor ataklarda. Rezil kepaze bir taktiğimiz var. Hilal şeklinde pas yapıyoruz. Duran top çalışmamız luyindamaya top atmak. Baya kötü takımız kısacası yine hüsran bir sene olacak.

Tudorun basın toplantısında sorulan ilk soru istifa edecek mi sorusu. Ft ye şu sorunun çeyreği bile sorulamıyor en çok zoruma giden de bu. Tudoru beğenmeyebilirsiniz ama adam şu baskı ortamında iddalı konuşup takımı lig başlayınca göreceksiniz diyebiliyordu. Ve lafının altında da kalmamıştı. Şimdi hocaya sordukları sorulara bakıyorum maç önünde; 40 sene önce futbolu bıraktınız falan, maç sonuna bakıyorum 3 maçta 4 hatalı gol yiyeni koru, evladı yeteneksiz ömeri koru mohamedi taraftarın önüne at. Oyuncu transferlerinden önce TD ve medya transfer etmek lazım Avrupada başarı istiyorsak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zamanında bizimle aynı seviyede olan takımlar şu an hangi seviyede biz hangi seviyedeyiz ona bakmak lazım . Sivas in deplasmanda yendiği takımları biz artık sahamızda yenemiyoruz . Neden bahsediyorsunuz

hocadan memnun olmadığımı üstte yazdım zaten ben sizin ne beklediğinizi anlamıyorum..Yani psvye elenip constonla berabere kalınca hemen istifa mı edecekti veya gönderilecek miydi ? Adam 3 yılın kadrosu diyor ısrarla belli ki en az 1 sezon daha kalacak diyorum ki azıcık sabredelim yangını erteleyelim başka bir çaremiz de yok zaten..

Bana uymaz dersen kendi kararindir bu da benim kendi kararım herkes aynı düşünecek diye bir kaide yok zaten..

Boey ve berkanı beğendim 2 ay sonra onlar da takımın seviyesine düşer. Yazık çocuklara üzüldüm.

Hocayı savunan 1 tane bile taraftar görmedim dünden beri soyal medya olsun arkadaş çevrem olsun, 1 tane yazar 1 tane muhabir görmedim eleştirmeyen, bu basın toplansında Tudora utanmıyormusun diye ahkam kesen delikanlılar, kendisi ile Avrupada en son ne zaman galip geldiğimizi hatırlatamadığım şahsı muhteremi yalamayı devam etsinler

Hoca bunamış dostlar. Kendisinin maçla ilgili yorumlarını dinledikten sonra "acaba aynı maçı mı izledik" tereddüdü yaşamayan renktaşım yoktur herhalde. Oyunu okuma, müdahale etme, oyunculardan maksimum düzeyde yararlanma gibi yetilerini kaybetmiş maalesef. Sürekli bahane buluyor. Sürekli suçu başka yerlerde arıyor.
Zaten Fatih Terim çooook uzun zamandır iyi bir futbol antrenörü olduğu için değil çok iyi bir yönetici olduğu için zirvede kalabiliyordu. Hani bu dönemini zaten geçtim de 3. döneminde bile öyle inanılmaz teknik adam dokunuşları yoktu ciddi ciddi sahadaki oyuncu grubunun kalitesiyle bir yerlere gelebiliyorduk

Ama şimdi bakıyoruz Fatih Terim yönetme becerisini de kaybetti, yok yani imkanı yok bizim bildiğimiz Fatih Terim olamaz bu, eskiden sorumluluğu alan futbolcusunu koruyan hızlı reaksiyon veren bir adamdı şimdi çıkıp Mostafa Mohamed 'i medyanın karşısına atıp tehdit ediyor, yok işte formayı bir kaptıran bir daha kolay kolay alamaz, yok işte opsiyonu kullanıp kullanmayacağımızı kendisi gösterecek

Ne bileyim köy takımını yenememişiz suçlusu Kerem ve Mohamed 'e atıyor o topu 5 metreden kaleye göndereceksin diye, ama aynı konuşmasında da Aytaç 'a Ömer 'e sahip çıkıyor

Haydi bu adamın tutarlı olduğuna, gerçekten iyi niyetle çabaladığına gel de inan

Şahsi fikrim bu bekler iyi olduğu noktada 2 tane içinden geçen kanat lazım hadi Kerem Barış bir kanadı kullanacak dersek 1 tane çok iyi kanat şart, yerli stoper Kaan - Ozan hangisi olursa hatta Marcao+Luyindama'ya 15€+ veren varsa ikisi de alınmalı, Falcao ve Diagne gönderileceğini düşünürsek iyi bir santrafor da şart, Oğulcan'ı şöyle böyle abartıyordu ya hoca bu halleriyle haklı düşünün en iyi santraforun Oğulcan'sa şampiyon filan olmazsın. Her şeyi geçtim artık yollayın şu çöpleri, alamıyorsunuz gönderin artık o kadarını da becerin. Elde kalan para kesinlikle ön liberoya harcanmamalı, kiralık biri ile geçilebilir orası, Taylan Berkan'da oynuyor orada.

Hocayı savunan 1 tane bile taraftar görmedim dünden beri soyal medya olsun arkadaş çevrem olsun, 1 tane yazar 1 tane muhabir görmedim eleştirmeyen, bu basın toplansında Tudora utanmıyormusun diye ahkam kesen delikanlılar, kendisi ile Avrupada en son ne zaman galip geldiğimizi hatırlatamadığım şahsı muhteremi yalamayı devam etsinler
Maalesef futbol takımının başında devasa bir diktatör var, daha önce Ünal Aysal ve Mustafa Cengiz 'le araları bozulduğunda neler olduğunu gördük

Şimdi Burak Elmas 'ın çıkıp Fatih Terim 'i kovacağına inanmıyorum, bu adam kendi de bırakıp gitmeyecek çok belli daha 3 sene müsaade istiyor utanmadan

Bataklığın iyice dibini görmeden rahat yüzü yok yani bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt