Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim antrenörler niye vasat?
çünkü sadece gs'da forma giydikleri için evlat kontenjanından antrenörler. bu kadar dünyaca tanınan, networku geniş fatih hocanın bu kabuğu kır(a)maması çok ilginç gerçekten. kur mükemmel bir ekip, millette taç antrenörü falan var yahu :)

Külahımın Evropa Fatihi olduk artık Avrupa Fatihi değiliz. Avrupa Fatihi karakterimizi kaybetmişiz maalesef. Bize Jupp Derwall hamlesi gibi futbol aklı olarak çağ kapatıp çağ açacak bir hamle gerekiyor. Ha artık Avrupa değil orta doğu ülkesiyiz tabi. O kalitede kimse bu ülkeye gelmez artık. Mecburen Fatih Terim diyoruz lakin o da beni emekli edin diye bağrıyor adeta. Allah sonumuzu hayır etsin.

öyle Bi analiz ekibi falan var ki takımda iskoç ekibi hakkında hocanın falan tek bildiği şey adamların fizik gücü falan. Tek bilinen bu olduğu için ortasahaya bakalım, Aytaç-Taylan-Berkan vah babam vah... Johnstone için kendi sahamızda önlem aldık ciddi ciddi. Neymiş fizik güçleri yüksekmiş, luyindama çig çiğ yedi zaten adamları, neydi o Kane miydi herifin adı.. sırada ki maça çıkmaz muhtemelen.

Oysa emre kılinc çöpü kullanılabilirdi, savunma arkasına atılan toplarda falan kötüydü bu herifler iş yapardı illa ki. o ortasaha 3'lüsü çok ağır geldi malesef Berkan çabaladı sadece. Feghouli bidonu bile oynayabilirdi orta falan açardı atardık gene bi şekilde

Gedson-Berkan-Cicaldau bu üçlü ligde müthiş iş yapar. 3 tane çift yönlü 8 numara ile baya iyi oyun oynarız bence. Dieng gibi tek yönlü ve tabiri caizse düz oyunculara gerek yok bence. Alabiliyorsak Gedson veya o tarzda bir ismi almalıyız. Eğer 6'lı bir oyun olacaksa oraya Taylan geçer işte. Gedson + sağ kanat bile gelse kadromuz baya iyi olacak. Ama sınır yüzünden ya yerli bir stoper almalıyız yada Alpaslan veya Kaan'ı 11 için hazırlamalıyız.

bak bu yazdığın da bir eleştiridir. fikirdir. karşıt argumanı vardır. buna asla itirazım yok. sen diyorsun ki mesela terim, eski model bir td, yeni çağı yakalayamamış. bu tartışılabilir. doğru da olabilirsin. hatta duran top organizasyonu konusunda da seninle hemfikirim. bunun yanında bir sürü daha eleştirdiğim nokta var terim'i.

ama "adam futboldan anlamıyor, ayak tenisçisi, idman yapmayı bilmiyor, gitsin rıza çalımbay'ın yanında staj yapsın", bunlar eleştiri değildir. bunu söylemeye çalışıyorum serocum.

Serocum dedin bütün gazım gitti sn.Baltacı 😇 bilmiyor demek tabi ki doğru olmaz bence de. yaptıramıyor ya da yaptırmıyor ,yaptırdıklarının yeterli olduğu sanrısından çıkamıyor kulvarlarında kalmak lazım.hiç bir mesleğin profesyoneline işini bilmiyor denmemeli. :hat:

işte 4-5 atabilirdik onu diyorum ben de. diğer kısım hiç hoş olmamış regl falan. sakin olalım.
İşte bunun suçlusu Mohammed miş. Aytaç, Muslera, Ömer, Arda bunlara sahip çıkmamız gerekiyormuş. Tamam hepsine sahip çıkalım da Halili aldıracam diye Mohammedi ateşin ortasına atmana gerek yok dimi, adam milli takımını bırakıp buraya geldi, sakatlandı yılmadı geri döndü, kondisyon eksiği varsa sahaya niye sürüyorsun. Sebebi belli aslında, ne kadar çok evlat o kadar çok ego

Dun macta 80ci dakikalarda bi ara gözume carpti falcao isiniyordu ama oyuna almadi hoca🤣 böyle böyle anlar istenmedigini ve gider belki

İşte bunun suçlusu Mohammed miş. Aytaç, Muslera, Ömer, Arda bunlara sahip çıkmamız gerekiyormuş. Tamam hepsine sahip çıkalım da Halili aldıracam diye Mohammedi ateşin ortasına atmana gerek yok dimi, adam milli takımını bırakıp buraya geldi, sakatlandı yılmadı geri döndü, kondisyon eksiği varsa sahaya niye sürüyorsun. Sebebi belli aslında, ne kadar çok evlat o kadar çok ego
mohamed'e yaptığını aşırı yanlış buluyorum, ömer bayram'ı sahiplanmesine inanamıyorum. bunlara ben de karşıyım. ama mesela bir cümlen var, "halil'i aldıracağım diye mohamed'i ateşe atması" yani bunu nasıl bilebilirsin abi, bunu tamamen düşünerek sen uyduruyorsun şu anda. adamın böyle bir niyeti olsa karısına dahi söylemez, zihnini mi okuyorsun ft'in :d sonra kurduğun bu düşünceyi bir kartopundan çığa dönüştürüyorsun. oysaki ilk cümlen mükemmel bir eleştiri başlangıcı idi.

şaka bir yana gerçekten hoca'da büyük bir sorun var oyuncuları medya önünde tartışmak gibi bir huy edindi resmen. muhammed'e de büyük haksızlık etti ve ediyor da.

Gedson-Berkan-Cicaldau bu üçlü ligde müthiş iş yapar. 3 tane çift yönlü 8 numara ile baya iyi oyun oynarız bence. Dieng gibi tek yönlü ve tabiri caizse düz oyunculara gerek yok bence. Alabiliyorsak Gedson veya o tarzda bir ismi almalıyız. Eğer 6'lı bir oyun olacaksa oraya Taylan geçer işte. Gedson + sağ kanat bile gelse kadromuz baya iyi olacak. Ama sınır yüzünden ya yerli bir stoper almalıyız yada Alpaslan veya Kaan'ı 11 için hazırlamalıyız.
Renktaş düşüncelerimi okumuşsun ama bir eksik söylemişsin müttiş bir sağ açık lazım bize

Avrupa takımlarından oyuncu almaya çalışırken yerini doldurana kadar adamını vermiyor son güne kadar. Oyuncu o seviye için vasat bile olsa yerine oyuncu almadan bırakmıyolar. Bize gelen başkan sanki acelesi varmış gibi ilk iş yedek kalecimizi kiralıyor. Şimdi kaleci işini napalım diye düşün dur. Ekonomik olarak makas açılmış olabilir ama en büyük makas zihniyette açıldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt