Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BU SENE RAHAR RAHAT MAÇ İZLEMEK İSTİYORSAK;

1.SAVUNMAYA UJFALUJİ'NİN BENZERİ
2.SAĞ KANADA ABDULKADER KEİTA BENZERİNİ
3.SOL KANADA HARRY KEWELL BENZERİNİ
4.10 NUMARA POZİSYONUNA HAGİ'NİN ÇAKMASINI

Alabilirsek keyifle mac izleriz bunlara ilave Messi de gelirse fena olmaz

Yoksa eldekilerle devam edilirse her hafta kalp krizi yaşamaya devam

Gedson-Berkan-Cicaldau bu üçlü ligde müthiş iş yapar. 3 tane çift yönlü 8 numara ile baya iyi oyun oynarız bence. Dieng gibi tek yönlü ve tabiri caizse düz oyunculara gerek yok bence. Alabiliyorsak Gedson veya o tarzda bir ismi almalıyız. Eğer 6'lı bir oyun olacaksa oraya Taylan geçer işte. Gedson + sağ kanat bile gelse kadromuz baya iyi olacak. Ama sınır yüzünden ya yerli bir stoper almalıyız yada Alpaslan veya Kaan'ı 11 için hazırlamalıyız.
Yazdığın 3'lu mükemmel işler yapar ama işte Gedson... Zor ya

mohamed'e yaptığını aşırı yanlış buluyorum, ömer bayram'ı sahiplanmesine inanamıyorum. bunlara ben de karşıyım. ama mesela bir cümlen var, "halil'i aldıracağım diye mohamed'i ateşe atması" yani bunu nasıl bilebilirsin abi, bunu tamamen düşünerek sen uyduruyorsun şu anda. adamın böyle bir niyeti olsa karısına dahi söylemez, zihnini mi okuyorsun ft'in :d sonra kurduğun bu düşünceyi bir kartopundan çığa dönüştürüyorsun. oysaki ilk cümlen mükemmel bir eleştiri başlangıcı idi.

şaka bir yana gerçekten hoca'da büyük bir sorun var oyuncuları medya önünde tartışmak gibi bir huy edindi resmen. muhammed'e de büyük haksızlık etti ve ediyor da.
Onyekuruyu da yedi bitirdi. Biz Falcaoya kızıyoruz ama bilemiyorum yani. Oyuncuları ateşe atıyor çünkü başarısız olan onlar ( evlatlar hariç )
Bakın zamamında Felipe diye bir futbolcumuz vardı inanılmaz bir yetenekti. Onuda yedi bitirdi onu hiç unutamam. Çoşkun Özarı yaşıyordu o zamanlar sordum ona hocam Felipede sıkıntı nedir diye, o da aynen şunu dedi ; yedi bitirdi çocuğu yazıktır günahtır dedi, nasıl bir egosu var anlamak mümkün değil. dedi.

Bize çakma ribery,çakma Robben,çakma Messi gibi iki tane adam lazım.

Onyekuruyu da yedi bitirdi. Biz Falcaoya kızıyoruz ama bilemiyorum yani. Oyuncuları ateşe atıyor çünkü başarısız olan onlar ( evlatlar hariç )
Bakın zamamında Felipe diye bir futbolcumuz vardı inanılmaz bir yetenekti. Onuda yedi bitirdi onu hiç unutamam. Çoşkun Özarı yaşıyordu o zamanlar sordum ona hocam Felipede sıkıntı nedir diye, o da aynen şunu dedi ; yedi bitirdi çocuğu yazıktır günahtır dedi, nasıl bir egosu var anlamak mümkün değil. dedi.
ft'yi ft yapan birincil özelik yani ft anayasasının birinci maddesi "egolu olmak" zaten.

bak bu yazdığın da bir eleştiridir. fikirdir. karşıt argumanı vardır. buna asla itirazım yok. sen diyorsun ki mesela terim, eski model bir td, yeni çağı yakalayamamış. bu tartışılabilir. doğru da olabilirsin. hatta duran top organizasyonu konusunda da seninle hemfikirim. bunun yanında bir sürü daha eleştirdiğim nokta var terim'i.

ama "adam futboldan anlamıyor, ayak tenisçisi, idman yapmayı bilmiyor, gitsin rıza çalımbay'ın yanında staj yapsın", bunlar eleştiri değildir. bunu söylemeye çalışıyorum serocum.
2 gr akıllarıyla ayak tenisi falan diyolar ya çıldırıyorum efektif eleştiri yok yani ve oyun içi yapılanlar da görülmüyor bu yüzden ne eleştiri layığını buluyor ne de övgü. abv böyle düzen kitlesinn.

Bakın demin bahsettiğim Felipe şu zamanda olsaydı ve aynısını yapsaydı hoca inanın bana yer yerinden oynardı. Keita, Lincoln falan hikaye kalırdı yanında öyle saf büyük bir yetenekti. Mahfetti çocuğu

Bize çakma ribery,çakma Robben,çakma Messi gibi iki tane adam lazım.
İste o zaman Galatasaray oluyorsun dostum diğer türlü ne oluyor pekii??

Ligte Denizliyi 1_0 zordan yeniyorsun,Kayserisorla 1_1 berabere kalıp oh be 1 puan aldık diyorsun,Rizespora üstünlük kuramiyorsun neden?? Cünkü senin elindeki oyuncu kadrosu onlarda da var kaliten aynı

Gedson-Berkan-Cicaldau bu üçlü ligde müthiş iş yapar. 3 tane çift yönlü 8 numara ile baya iyi oyun oynarız bence. Dieng gibi tek yönlü ve tabiri caizse düz oyunculara gerek yok bence. Alabiliyorsak Gedson veya o tarzda bir ismi almalıyız. Eğer 6'lı bir oyun olacaksa oraya Taylan geçer işte. Gedson + sağ kanat bile gelse kadromuz baya iyi olacak. Ama sınır yüzünden ya yerli bir stoper almalıyız yada Alpaslan veya Kaan'ı 11 için hazırlamalıyız.

alpaslan haric yorumunun geneline katiliyorum.like verdim dolayisiyla.

ps:

@Kağan Koç

katiliyorum. hatta soyle diyeyim, analiz konusuna degindigimde, gel hoca ol mesaji geldi yanit olarak.

misal psv eslesmesinde hatirlayanlar olacaktir ilk mac oncesinde mac basliginda rakibi detaylica bir kac vidyo destekli arti eksi denkleminde yorumlamistim. vidyolarda denenen seyleri bize karsi uyguladilar galip geldiler.
burda rakip analizi eksikligi mevcut. eksik degilse, diger turlu , kadro uygun degil , o zaman ne diye 3lu ile cikariz ve yeni bir arada ilk defa oynayan bir kac oyuncuyu ayni anda zor bir deplasmanda cikaririz sahaya....
sorulari gelir.

neyse.

gedson isi umarim olur. tek beklentim kendisi idi cicaldau disinda bu transfer doneminde....
(sola pva geldi ,mantikli secimdi).

+ Dün maç başında alan boşaltma ve oyuncu bindirme oyunun gayet güzel oynadık. Kritik bölgelerdeki oturmayan oyunculara ragmen maçı farka götürebilirdik ama olmadı olmadıkça da oyun kitlendi. Pva'nın çıkması kritikti. Ki oyuncuların pozisyonlara göre esneklik saglaması ve yerleşimleri gayet keyifliydi.

-Kullanılan oyuncular uygun olmamasına karşı Terim kafasındaki oyunu oynamaya çalışması ve oyuncu kartlarına göre düzen kurmaması biraz kendini gerçekleştiren kehanet oluyor. Oyun sabrının da az olup b planı yerine kaotik bir düzene geçilmesini hala çözülmemiş sorun bence.
ve Muslera.

Yazdığın 3'lu mükemmel işler yapar ama işte Gedson... Zor ya
benfica'nın lig maçları başlıyor. gedson forma şansı bulamazsa ve 1 eylül'e kadar bir yere satamazlarsa bir şansımız olur.

daha önce almamız zor

ama o tarihe kadar başka bir yere satacaklarmış gibi geliyor bana.

Felipedeki kumaş ve bilekler kimsede yoktu. Şimdi olsa 50 milyonluk adamdı.

2 gr akıllarıyla ayak tenisi falan diyolar ya çıldırıyorum efektif eleştiri yok yani ve oyun içi yapılanlar da görülmüyor bu yüzden ne eleştiri layığını buluyor ne de övgü. abv böyle düzen kitlesinn.
Endüstriyel futbola ayak uyduramadı diyen var ya güler misin ağlar mısın ? 11-12 sezonundaki 4-4-2'si hayatımda izlediğim en kompakt takımlardan biriydi. Kendi aralarında bir takım klişeler oluşturup bir bok biliyormuş gibi millete satıyorlar işte. Kötü durumda mı evet , sürekli hatalar yapıyor mu evet ama eleştireceğiz diye adamın bütün kariyerine hakaret ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt