Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Endüstriyel futbola ayak uyduramadı diyen var ya güler misin ağlar mısın ? 11-12 sezonundaki 4-4-2'si hayatımda izlediğim en kompakt takımlardan biriydi. Kendi aralarında bir takım klişeler oluşturup bir bok biliyormuş gibi millete satıyorlar işte. Kötü durumda mı evet , sürekli hatalar yapıyor mu evet ama eleştireceğiz diye adamın bütün kariyerine hakaret ediliyor.
böyle yorumlar yüzünden terim haterlığı yapamamak beni en çok üzen şeylerden zaten.

Bakın demin bahsettiğim Felipe şu zamanda olsaydı ve aynısını yapsaydı hoca inanın bana yer yerinden oynardı. Keita, Lincoln falan hikaye kalırdı yanında öyle saf büyük bir yetenekti. Mahfetti çocuğu
Onun gibi adam geçebilen dünyada maks 10 kişi falan vardır şu zamanda bile

Bu takim taktik antrenmanlarinda ne calisiyor cok merak ediyorum. Yani nasil bir plan nasil bir oyun yapisi olusturuluyor, cünkü sahada bunlara dair neredeyse hic birsey göremiyoruz. Hersey dogaclama. Hic bir oyuncunun özgüveni kalmamis. Ayagina top alan geriye ya da yana oynuyor cogu zaman. Hele hele rakibin gölgesini hisseden istinasiz her topcunun geriye kaleciye dönmesi var ya cildirtiyor beni.

Dün yedigimiz golden önce Aytac kafasi yere egik sekilde kaleciye geri pas verecegine kafasini bir saniye kaldirsaydi orta sahada yaninda topu verebilecegi bir arkadasinin oldugunu görürdü. Ya biktim su geri paslardan. Kalende zaten asiri formsuz ve özgüveni yerle bir olmus bir kaleci var ne diye her defasinda adama geri pas atiyorsununuz manyak misiniz kardesim.

alpaslan haric yorumunun geneline katiliyorum.like verdim dolayisiyla.

ps:

@Kağan Koç

katiliyorum. hatta soyle diyeyim, analiz konusuna degindigimde, gel hoca ol mesaji geldi yanit olarak.

misal psv eslesmesinde hatirlayanlar olacaktir ilk mac oncesinde mac basliginda rakibi detaylica bir kac vidyo destekli arti eksi denkleminde yorumlamistim. vidyolarda denenen seyleri bize karsi uyguladilar galip geldiler.
burda rakip analizi eksikligi mevcut. eksik degilse, diger turlu , kadro uygun degil , o zaman ne diye 3lu ile cikariz ve yeni bir arada ilk defa oynayan bir kac oyuncuyu ayni anda zor bir deplasmanda cikaririz sahaya....
sorulari gelir.

neyse.

gedson isi umarim olur. tek beklentim kendisi idi cicaldau disinda bu transfer doneminde....
(sola pva geldi ,mantikli secimdi).

Hocayı eleştirirsin git sen yönet derler, futbolcuyu eleştirirsin git futbolcu ol da sen at o golü derler :d derler de derler, önündekini görmezler

+ Dün maç başında alan boşaltma ve oyuncu bindirme oyunun gayet güzel oynadık. Kritik bölgelerdeki oturmayan oyunculara ragmen maçı farka götürebilirdik ama olmadı olmadıkça da oyun kitlendi. Pva'nın çıkması kritikti. Ki oyuncuların pozisyonlara göre esneklik saglaması ve yerleşimleri gayet keyifliydi.

-Kullanılan oyuncular uygun olmamasına karşı Terim kafasındaki oyunu oynamaya çalışması ve oyuncu kartlarına göre düzen kurmaması biraz kendini gerçekleştiren kehanet oluyor. Oyun sabrının da az olup b planı yerine kaotik bir düzene geçilmesini hala çözülmemiş sorun bence.
ve Muslera.

sanırım masa penisi çalışmalarından

+ Dün maç başında alan boşaltma ve oyuncu bindirme oyunun gayet güzel oynadık. Kritik bölgelerdeki oturmayan oyunculara ragmen maçı farka götürebilirdik ama olmadı olmadıkça da oyun kitlendi. Pva'nın çıkması kritikti. Ki oyuncuların pozisyonlara göre esneklik saglaması ve yerleşimleri gayet keyifliydi.

-Kullanılan oyuncular uygun olmamasına karşı Terim kafasındaki oyunu oynamaya çalışması ve oyuncu kartlarına göre düzen kurmaması biraz kendini gerçekleştiren kehanet oluyor. Oyun sabrının da az olup b planı yerine kaotik bir düzene geçilmesini hala çözülmemiş sorun bence.
ve Muslera.
etkili göründüğümüz anlar oldu ama bu bizim iyi futbolumuzdan ziyade rakiple aramızdaki yüksek güç farkının neticesi gibiydi bence.

belki ilk dakikalarda golleri atsak farka da gidebilirdi, bilemeyiz. ama genel olarak maça bakarsak ilk 15 dakika ve son bölümdeki baskı haricinde rakibi yeterince tehdit edemediğimizi düşünüyorum.

bu yüzden skor lehimize gelişmiş olsaydı dahi etkili bir oyun oynadığımız söylemek doğru olmaz bana kalırsa.

sadece şu noktada bir bahanemiz olabilir. takımımızda özellikle hücum hattında rakibin kalitesinden bağımsız olarak savunma dengesi bozacak, adam eksiltecek, ceza alanına top taşıyabilecek oyuncumuz yok. bu bizi ciddi anlamda baltalıyor, kanat hücumlarını sadece bek bindirmelerine indirgiyor. bu bir sıkıntı ve transfersiz çözülemez.

Türk futbolunda en çok duyduğum bahaneler bunlar.

Sezon başı kötü futbolun bahanesi: Takım henüz oturmadı, daha sezon başındayız henüz futbolcular uyum sağlayamadı.

Sezon ortası bahanesi: Çok uzun ve zor bir sezon. Hava şartları da buna eklenince istediğimiz oyunu çoğu maçta oynayamadık.

Sezon sonuna doğru bahane: Bu saatten sonra hiç kimse iyi futbol beklemesin. Maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız.

Türk futbolunun özeti bu işte.

ama hocadan önce biri kovulacaksa m*slera kovulmali onun hataları bi tık daha fiyasko son zamanlarda...

ve Muslera.
yaw sen ne diyin gardaş bakkal manav dakhımına yenemedigk bizim bir tane evlat 100 milyon yöru onların tüm takım 3 milyon yöru ayak tenisi terim istifha

etkili göründüğümüz anlar oldu ama bu bizim iyi futbolumuzdan ziyade rakiple aramızdaki yüksek güç farkının neticesi gibiydi bence.

belki ilk dakikalarda golleri atsak farka da gidebilirdi, bilemeyiz. ama genel olarak maça bakarsak ilk 15 dakika ve son bölümdeki baskı haricinde rakibi yeterince tehdit edemediğimizi düşünüyorum.

bu yüzden skor lehimize gelişmiş olsaydı dahi etkili bir oyun oynadığımız söylemek doğru olmaz bana kalırsa.

sadece şu noktada bir bahanemiz olabilir. takımımızda özellikle hücum hattında rakibin kalitesinden bağımsız olarak savunma dengesi bozacak, adam eksiltecek, ceza alanına top taşıyabilecek oyuncumuz yok. bu bizi ciddi anlamda baltalıyor, kanat hücumlarını sadece bek bindirmelerine indirgiyor. bu bir sıkıntı ve transfersiz çözülemez.
öyle. Ben hiç açamıcagımızı düşünüyordum öyle olmadı. Kadrodaki oyuncularla oyunun kitlenmesi çok olası. Falcao, feg olsa hadi dicem bir nebze. Buna ragmen gene iyi pozisyon bulduğumuzu bazı çalışmaların işlediğini söyleyebilirim. Tabiiki rakibin güç durumuyla ilgisi var ama kadromuz da hiç hazır degil istediğimiz oyunu oynamaya. Ki psv maçında da oyuncu tarzları yüzünden o kadar fark gözüktü yoksa pas yapabilen oyuncu olsa bu kadar fark olmıcaktı. Bu da yönetimlere yazar. Çiça konusuna girmiyorum bile yani bedelini ödüyoruz resmen.

Herkesle farklı.maci izledim sanırım yada gol atamadığı için gömülüyor fakat dünkü maçta ilk yarı en iyi 2 adam Van holt ve muhammeddi sağolsun terim hoca anında kesti cezayı daha iyi oynamasın diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt