Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane hocamızın bu sezon kestane olacağını kabul edelim...

CA2.webp

aytaç iyi orta açıyormuş ,dün mustafanın kaçırıp ,birde mustafanın kereme indirip keremin direkten dönen şutundaki ceza sahasına alda at dercesine orta açan aytaçmış.

yanlız geri pasta hata yapması kötü olmuş.daha konsantre oynarsa ve takım uyumu olursa hiç olmazssa sağlam bi yedek olur.bu çocuk orta konusunda böyle iyiyse ömerden almalı duran topları.

Bizim taraftar bi acayip ya. En eleştirilmesi gereken dönemde hocayı koruyup laf ettirmeyip sezonun başında yeni kurulan takım varken eleştirmekte ne bileyim ya biraz garip.
Adam 2 sene aynı oyuncularla yokları oynarken ne hayal ettiniz de daha geleli 3 gün olan oyuncunun maça çıktığı 2 tanesinin daha 2.haftası.
Taylan desen herif takımdan 2 aydır uzak.

Tamam ömer için arda için eleştirelim de takım için daha erken inanın erken.
Ömer takıntısının bi benzerini selçuk için yapmıştı fazla üzerine durmayın inatlaşacak sürekli oynatacak, bırakın kendi vazgeçsin.
3 senedir gitmeli diye yazan ender insanlardanım

Yunus kiralık gidecek büyük ihtimalle. Işık Kaan girer yerine.

sag kanatta mevcut oyun duzenimizde ters ayakli -ice girisli oynayan teknik profil daha efektif ve verimli olacagini dusunuyorum.
dolayisiyla - yunus umarim gonderilmez.

ozellikle son macta maci izlerken bu olasiligi kafamda sekillendirdim, kerem'e nazaran sagda yunus olsa idi daha efektif olurduk bu bolge de diye dusunuyorum.

farkindaysan, mactaki golumuzu de kerem ceza sahasi yayi onune geldiginde yapmis oldugu pasla bulmustuk.
ondan once de ozellikle ilk yarida kerem sagda baslayip yari boyunca bir cok kez sol ve sol ice kaydi,,,oyun orada pva,babel,berkan,kerem ekseninde sekillendi kimi zaman aytac da bunlara katildi,,... sagda boey ozellikle ilk yari boyunca yalnizlari oynadi ,kac kez elle kendisini isaret etti , bir turlu taylan,aytac vs o tarafi gerekli sekilde dusunemedi.

boey mac boyu bolca bindirmeli o bolgeyi tek basina idare edemez- her takim iskoc takimi gibi karsilamaz bizi o bolgeden.
buraya mutlak yunus veya bu porfilde ters ayakli biri olursa efektiflik kazanmamiz verim almamiz bu kanattan olasi.

ps;

kaan'i begeniyorum ,alt yapi maclari ozelinde gozlemledigim kadariyla...

yakup çınar transfer haberi var diyerek bizi yedi mi yani

medya mensupları bile trollük yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt