- 18 Temmuz 2009
- 82.339
- 240.856
- 5.263
Lille
Sevilla
Ajax
Beşiktaş
Maks bu olur tjk balına göre.
Sevilla
Ajax
Beşiktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok st johnstoneLille
Sevilla
Ajax
Beşiktaş
Abicim sen şu postu yazmadan 1 milyar dolar nedir bi idrak ettin mi? Gözünü seveyim "van bilyın amerikın dalır".Ben olsam Premier lige giderdim. Yeterince kazanmıştır zaten. Zevk almaya bakardim
Ne istersin reisyok st johnstone
boyle cl grubu mu olur
bütün torbaları elime alıp bir tartmam lazımNe istersin reis
İlk torbadan Sporting ya da Villarreal de verebilirim.
Psg ve bjk ilk iki olur.Beşiktaş a Bayern - PSG - Benfica çıksın Amin![]()
Parayı mezara mi götürecek renkdaş. Bu adam para vermeden bile her yerde karnını doyurur. Bir sürüde parası vardır. 3 yıl arabistan da zaman mi geçer. Benim zevkim daha önemli olurdu.Abicim sen şu postu yazmadan 1 milyar dolar nedir bi idrak ettin mi?
Ben sana bişey diyeyim mi böyle zevk olmaz olsun.Parayı mezara mi götürecek renkdaş. Bu adam para vermeden bile her yerde karnını doyurur. Bir sürüde parası vardır. 3 yıl arabistan da zaman mi geçer. Benim zevkim daha önemli olurdu.
Bizim mahvettigimiz ülke puanını birilerinin düzeltmesi gerek renkdas.Konuyu tjknin grubuna çevirdiniz beter olsunlar bizene onlardan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ah renkdaş ah. Zevkler onemlidirBen sana bişey diyeyim mi böyle zevk olmaz olsun.
Bjk de en az bizim kadar basarisizBizim mahvettigimiz ülke puanını birilerinin düzeltmesi gerek renkdas.