Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
henüz milli takımda pek oynamamış bir oyuncu için hakikaten fazla gibi. premier lig takımı ile ismi anılınca haberlerde fiyatı şişirmiş olabilirler.

ama oyuncuyu epey övmüş izleyenler. dedikleri kadar varsa belki gerçekten de yüksektir bonservisi. zaten nevzat dindar da 6.5-7 milyon civarı demiş.
stopere o kadar verecek durumumuz yok yav başka önceliklerimizde varken

ben su messi konusunu gercekten anlamıyorum ve futbolun bu kadar sırketlesmesını ve para olayına donmesıne cok sınırlenıyorum;sen 20 yıldır ordasın dunyanın en ıyı oyuncususun kulubun efsanesısın sponsor vs dunyaları kazanıyosun kulup butce dahılınde ne verebelıyosa okeylersın oynarsın 2 sezon daha heykelını dıkerler emeklı olursun bu kadarmı paragozsunuz arkadas;yazık valla!!!

Bizimkiler Larsen haberi yaptirip sessiz sedasiz Sacha Boey’u bitirdiler. Bir kac gun once Danimarka medyasi Midtyland’in stoperi Sviatchenko ile ilgilendigimizi yazdi, yine Danimarka liginde oynayan Nelsson’u sessiz sedasiz bitirmek icin ayni taktik uygulanmis olabilir. Crystal Palace 2 stoper aldigi icin transferinden vazgecmis. Yakup Cinar bu aralar iyi tutturuyor, Nelsson’un listemizde oldugunu gecen hafta soylemisti, bugun ise Tanganga olmadigi icin Nelsson icin gorusmelere basladigimizi yazdi. Bekleyelim bakalim.

Bizimkiler Larsen haberi yaptirip sessiz sedasiz Sacha Boey’u bitirdiler. Bir kac gun once Danimarka medyasi Midtyland’in stoperi Sviatchenko ile ilgilendigimizi yazdi, yine Danimarka liginde oynayan Nelsson’u sessiz sedasiz bitirmek icin ayni taktik uygulanmis olabilir. Crystal Palace 2 stoper aldigi icin transferinden vazgecmis. Yakup Cinar bu aralar iyi tutturuyor, Nelsson’un listemizde oldugunu gecen hafta soylemisti, bugun ise Tanganga olmadigi icin Nelsson icin gorusmelere basladigimizi yazdi. Bekleyelim bakalim.
hakkındaki yorumlara bakılırsa iyi futbolcu ama takımda daha öncelikli eksikler varken parayı stopere gömmek doğru olur mu emin değilim.

Umarım az olan kaynakları stopere harcamayız.hucum futbolu oynamalıyiz önde baskı kurup rakip sahada olmaliyiz sürekli.2 tane yersek 3 atmalıyız.tum bütçeyi orta saha ve 2 kanada harcamaliyiz.3 transfer ama kalitesi tartışılmaz trasnferler yapmalıyız.

Son düzenleme:
elimizdeki üç kuruş parayı sağ kanat orta saha ve kaleciye ayırmamız lazım artık
doğan'ı alıp ligde 15 maç onu 15 maç muslerayı oynatalım
yabancı sınırı daha da ağırlaşırsa hem zk gibi kalmayız hem de duruma göre musleradan çıkma imkanını sağlamış oluruz

Sen katilmasanda efsane kendisi zaten bunu belirtmene gerek yok. Zaten belirtsende bir anlami yok. Hoca'nin birakma vakti geldigini bircok taraftar gormekle birlikte, Emre'nin anlatmak istedigini tam olarak anlamadigini dusunuyorum.
Anlatmak istedigini anliyorum ama katilmiyorum. 30 senedir koyu Galatasaray'liyim yani Fatih Terim'i sevmemem imkansiz gibi birsey ama bu saatten sonra Fatih Terim ne kadar fazla kalirsa o kadar zarar. Futbolda dun yok bugun var ve Fatih Terim bugun cok kotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt