Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıl der, Ocak'ı bekleyin der...
Haziran'la Ocak beklemekten kuruduk.2 senedir bu takım ne oynuyor,Antrenmanlarda hangi taktikleri çalışıyor,Futbolcular niye sürekli performans ve fizik olarak geri gidiyor anlayan varsa yazsın ben çözemiyorum anlayamıyorum.

Transfer ettiğimiz oyuncular geliyor 1-2 ay üst düzey performans veriyorlar sonra yok oluyorlar.

Hadi iyisiniz Burak Elmas aradi, Umutcugum Ünal Aysal beni aradi Cilek lazim mi diye.
Sordum , hayirdir Büyük Basgan nedir bu cilek diye.
Sana Messiyi getiririm dedi.

Iyisiniz , Messi Galatasaray‘da - Tapusunu almis bu arada!

Aguero birakin beni Galatasaray gidiyorum demis.
1.905 TL‘ye tmm!

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Hadi iyisiniz Burak Elmas aradi, Umutcugum Ünal Aysal beni aradi Cilek lazim mi diye.

1.905 TL‘ye tmm!

20210503_033913.webp

1.905 TL‘ye tmm!

Renktaşlar mutlaka Rennes'in kadrosuna göz atın. Müthiş genç yetenekler var, 18 yaşında 55 Milyon € biri var, müthiş potansiyelli adamlar var, Ajax 2 olmuşlar resmen. Kemaalden, ugochukwu, kamavinga, doku vs vs... Tam olmamız gerekeni olmuş Rennes, genç, ve yetenekli takım. Hem katkı alıyolar, hem de değerleri artıyo bunun sonucunda hem katkı almış olacaklar + hemde satarak iyi para kazanacaklar. Biz de böyle olmalıyız. Kerem alper berkan boey vs... Her mevkilerinde genç var ve pazar değerleride artmış oldukça çok iyi Rennes i iyi izlemeliyiz

1.905 TL‘ye tmm!

20210807_065422.webp
gala sevgisinin 1 ay önce attigi twit.hoca da gecen falcao ve feghouli gibi oyuncular gitmeden morutan gibi oyuncular zor,giderlerse düşünülür demişti.vay be

20210807_065352.jpg
Screenshot_20210807-065221_Twitter.jpg
gala sevgisi ve ona yazilan önceki twitlerden.nelsson gecen sene de listedeymiş sanirim.nelsson veya tanganga gelebilir

Ne suç isledik de 1 ay ceza verdiniz @Keramettin Tanrıverdi sen kendini ne sanıyorsun bu forumun hâkimi sen misin önüne gelene aylarca ceza verebiliyorsun üç cümle ile fatih terim hakkında eleştiri yaptım sözlerimde küfür yok hakaret yok argo yok gerekçesi yalan yüzünden 1 ay ceza verdin bu kadar tahammülsüzsünüz işte eleştiriye bu kadar kapalı benim Galatasarayliligimi kimse sorgulayamaz ne dediysem hepsi Galatasaray'ın iyiliği için yazdığım şeyler yalnız yetki verdikleri forumdaki bu üç beş kişinin
egosu fatih Terim'i bile sollamış bu forumda ifade özgürlüğünün olduğuna hiç inanmıyorum kimse düşüncelerini medeni şekilde rahatça paylaşamaz bundan sonra yazacaklarima ayrıca dikkat ederim yasaklarsaniz da ben değil siz kaybedersiniz ben Galatasaraylı kimligimden asla vazgeçmem düşüncelerimi paylaşacak Galatasaraylı arkadaşlar, yazacak forumlar her daim bulurum sorun değil

3 senedir gitmeli diye yazan ender insanlardanım
Bende yazıyorum reyiz geldiği yılın yarım dönemini tamamladıktan sonra aynı takımdaki boktan değişimi görünce zaman kaybetmemeliyz yazdım, ama şimdi zamanı değil.
Umudum var mı çok az, ama takımdaki değişimi gördükten sonra en azından tam kadro olup 3 ay dişimizi sıkmalıyız diye düşünüyorum.
Takımın ölüsü bile ekstra 3-4 takviyeyle ikinci yarı yine zirveye oynuyor o yüzden kasıma kadar tüm taraftar susup tamam kardeşim al takım senin demek lazım.
Kasım geldiğinde hala arda oyuna girip 30 pasla orta sahaya top taşırsak eleştirmek değil ağır istifaya davet edilmeli.
Bunları terim muhalifi olarak yazıyorum.

1.905 TL‘ye tmm!

gülmekten altıma sıçacam

Yasakli kaynak sprinter ozellikli, hem kanat hem forvet oynayabilen bir isimle anlasmak uzere oldugumuzu soylemis. 2 isim varmis ama henuz teyit edemedigi icin paylasmiyor.
Sürekli aynı şey hem o hem o, oynar, babelde ikisini oynar denilip ikisinide oynayamaz. Yerine adam alsak artık,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt