- 1 Haziran 2015
- 27.808
- 19.340
- 2.148
gedson beşiktaş'a giderse ft ve b. elmas istifa etmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson beşiktaş'a giderse ft ve b. elmas istifa etmeli
ertana göre ghezzal 2.3 alacakmış puhahahaha falcao da 10 m euro alıyomuş yok yanlış biliyosun 30 m euro alıyo
belli olmazÖyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum, Gedson kulüpten çıkacaksa Galatasaray bir şekilde alır…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jimlastikciler bile böyle bi rüya göremezlerertana göre tjk ghezzal teixeira godini almış forvete dzekoyu alacakmış gedsona bonservisinin yarısı için 7.5 m euro teklif
Gerizekalı olması gerekir Gedsonun ha gerizekalı futbolcununda bizde yeri yoktur.gedson beşiktaş'a giderse ft ve b. elmas istifa etmeli
belli olmaz
biz ne transferleri elimize yüzümüze bulaştırdık
tedirgin olmak için yeterince sebebimiz var
sen kimsin birader hayatımda bir tane aşağılık kompleksi olmayan tjkli görmedim sürekli bi kendilerini kanıtlama çabasındalarErtan’ı 5 dk dinledim, bizim hakkımızda bir şey bildiği yok. Galatasaray yönetimi bizi yanıltıyor falan diyor.
Baklava orta saha, mükemmel bekler lazımBeyler Acaba Halil ve Gedsonu alabilirsek şöyle oynar mıyız? Yorumları alalım
Ekli dosyayı görüntüle 133742
Beyler Acaba Halil ve Gedsonu alabilirsek şöyle oynar mıyız? Yorumları alalım
var zaten ?Baklava orta saha, mükemmel bekler lazım
Hoca da emre okan suat filan diyordu ama önlerindeki hagi olamayacakBaklava orta saha
Çok da s......Cember daralıyor.
Tam düşündüğümü yazmışın hoca zaten 97-98 diyerek bunu işaret etti bi yandanBeyler Acaba Halil ve Gedsonu alabilirsek şöyle oynar mıyız? Eski günlerdeki gibi. Yorumları alalım
Taylan da Berkan da Gedson da defansif yönleri de kuvvetli dinamik adamlar. Gedsonu anlatmaya gerek yok 8e göre çok kuvvetli defansif meziyetleri olan bir adamorta sahanın birisi gömülü oynamalı bu sistemde yoksa defansta çok fazla sıkıntı yaşarız çünkü pva ve boey ikilisi bu sistemde wing back oynamalı
ama güzel görünüyor