Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bekler değil orta üçlü de forvet ikilisi de buna uygun görünüyor. Hep birbirini tamamlayan tipler. Hele bir de Cica iyi çıkarsa
aynen

wingbackler iyi
os tempolu +güclü. Cicaldau da iyi videolarda izledigim kadariyla (topsuz oyundada aktif)
ilerideki ikili iyidi beraber

ADS daki Rassoul' ü dün de beğendim. Sözleşmesinin son senesi, dinamik, topla rahat, özgüveni yüksek bir stoper. Yunus için çok istekliler, takım da iyi; Yunus kiralık+makul bir bedel veya başka kullanmayacağımız 1-2 futbolcu ile çok zor olmaz...Luyindama giderse düşünülebilecek bir adam...
Dün şu çok övülen AdanaDemir'i izleyeyim dedim, gözüme çarpan tek adam o oldu. Luyindamayı ilk aldığımız senelerdeki gibi bir performansı vardı. Birde assamolonga mı ne o da yedek forvet olabilirdi. O adam iş yapar bu ligte.

Acilen ön tarafa takviye yapılması lazım böyle takım mı olur yemin ediyorum maç izleyesim gelmiyor artık.

Taylan oranın oyuncusu değil devşirme . Terim yırtıcı 6 numara istiyor

Kanatsız sağdan soldan kevgire döneriz . Günümüz fıtbolu çok hızlı
Terim Emre Okan Suatlı kadroyu işaret etti. Kesiciden çok dinamik iki yönlü oyuncular istiyor.

Defans dizilişinde kanatları kapatacak adamlar Gedson ve Berkan ki ikisi de sert defansif yönü iyi adamlar. Cica da 8-10arası gerideki açığı kapatacak bir topçu. Bilemedim makul gibi

Dün şu çok övülen AdanaDemir'i izleyeyim dedim, gözüme çarpan tek adam o oldu. Luyindamayı ilk aldığımız senelerdeki gibi bir performansı vardı. Birde assamolonga mı ne o da yedek forvet olabilirdi. O adam iş yapar bu ligte.
Ads nin el freni Balotelli, Samet hoca oynatmaz gibi geliyor bana, Belhandayı da 2-3 maç sonra keser.

aynen

wingbackler iyi
os tempolu +güclü. Cicaldau da iyi videolarda izledigim kadariyla (topsuz oyundada aktif)
ilerideki ikili iyidi beraber
Cica defans dizilişinde ortasahayı kapatabilecek özellikte bi oyuncu gibi. Ama olmazsa olmaz Gedson. O kesin olmalı. ve Halil tipi bir forvet

Terim Emre Okan Suatlı kadroyu işaret etti. Kesiciden çok dinamik iki yönlü oyuncular istiyor.

Defans dizilişinde kanatları kapatacak adamlar Gedson ve Berkan ki ikisi de sert defansif yönü iyi adamlar. Cica da 8-10arası gerideki açığı kapatacak bir topçu. Bilemedim makul gibi
Bir aydır terim dieng i istiyor deniliyor . Bende bilemedim . Kadro zekalı futbolcu dolu .

gedson gelirse defansif orta sahaya gerek yok

gedson defansif katkıyı fazlasıyla yapıyor.

taylan/gedson/berkan oynar. çiko yedek kalır.

Slim fit Reis Caulker'ide istemiyormuş fenerbahçe değil de delibahçe oldu bunlar kendini deliye vurdular iyice.

ribery boştaydı en son gelsin 1 sene şamp yapsın bizi

yav bu galasevgisi denilen elemanı millet doğrulamak için niye götünü yırtıyor, isim vermemiş halamın şeyi olsa mevzusu gibi mal mal mesajlarından galasevgisi demişti diye dil atıyor millet. ne mal adamlar var duyumcuya tapacak vaziyete gelmiş. Duyum veriyor diye saygı göster diyen mi ararsın neler neler kafayı yemiş mallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt