Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona genç futbolculara getirilen yasaklar;

Antreman ve maç günleri telefon yasak.
Telefonlar kulüp yetkililerine teslim edilecek.
Saçlar gözalıcı parlak ve farklı renklere boyanmayacak.
Sıradışı saç modelleri yapılmayacak.
tenor (1).gif

Alparslan'i niye aldık bende bilmiyorum.Bence bu yetersiz ligde oynayamacak kadar bile yetersiz bir adam.Yavaş,ayağı dengesiz,yer tutma yetersiz.Yani sadece hırslı.Bende hirsliyim 36 yaşında olmasam tabi.Birde sigara alkol olmasa akardim.

Evet tek eksik Hagi ama ona yapacak bişi yok. Ki Gedson Berkan baklava için çok iyi oyuncular.
zaten sorun burda basliyor tek eksik hagti falan degil , terim hala 1997-98 de yasiyor ,25 sene gecmis ustunden, futbol artik terimin bildigi futbol degil , dinamikleri degisti mantalitesi degisti , sinyor ben degismem degistiririm kafasinda, terim bu saaten sonra bize futbol ve mantalite acisindan hicbirsey vermez , hemen birakmasi lazim acilen , yoksa burak elmasi da yicek kendiyle beraber

Bizim Alex İliç gibi çıksa tam iş görür adam olurdu yahu.Ancak kendisi daha orta saha özellikli bir oyuncu gibi.İloc bildiğin sahte forvetti olmayacak yerde piyasaya çıkıp golünü yazıyordu.O zamanların Taliscasi idi reis.

Oyuncu öner reis.

Para kazanmadigim konuya zaman ayirmak sacma geliyor velicigim
Artik 2 cocuk babasiyiz biri 2aylik biri 2 yasinda. Isimide biliyorsun sabah 6 bucuk aksam 8 9 kadar ofis santiye arasindayim. bos zamanda iddaa oynayip futbolda izleyemiyoruz cl bile izleyemez oldum, gs maci harici izleyemiyorum onun icin piyasadan gram haberim yok reis

Milyon euro aliyor beyefendi ve ekibi bir zahmet bulsun getirsinler

Hayir zaten gidecek bellu yani isterse messi gelsin faide etmez cunki hocanin sorunu yaslilik/bunama sorunh zoraki evlilik bu bari yeni tdye hucum oynatacak bir takim biraksin gidereken

brentford geçen sene uzun süre tek forvet oynadıktan sonra sonlara doğru çift forvete dönmüş

toney garanti oyuncuları

çift oynamaya başladıktan sonra toney-forss ikilisi oynamış.

bir de halil var

başka forvetleri yok

bu tabloda halil forma şansı bulamasa bile elden çıkarmak istemeyebilirler.

Lig için gözü kapalı 11 e koyabileceğimiz 6 yerli oyuncumuz olmalı.Taylan,Berkan,Kerem,Emre Kılınç var.BAY da yavaş yavaş o seviyeye sezon içinde gelecektir.Halili de eklersek yerli sorunumuz kalmıyor gibi duruyor.Alpaslan,Emre Taşdemir,Aytaç,Arda,Emre Akbaba,Oğulcan gibi isimler sadece yedekten girmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt