Ben ondan bağımsız böyle birseyi kariyeri hak ediyor diye düşünüyorum renktasgitsin de biraz da bizim adamları alsın oraya. Hülle city'den bıktık. Nelsson için şırak 25'i verditsin. Yunusa 15 verditsin vs.
Ben ondan bağımsız böyle birseyi kariyeri hak ediyor diye düşünüyorum renktasgitsin de biraz da bizim adamları alsın oraya. Hülle city'den bıktık. Nelsson için şırak 25'i verditsin. Yunusa 15 verditsin vs.
Beni iyi tanıyorsunNiye? Haa sen böyle bir şey bekliyorsundur muhtemelen.
BELHANDA
BELHANDA - BELHANDA - BELHANDA - BELHANDA
BELHANDA - BELHANDA
BELHANDA
BELHANDA - BELHANDA - BELHANDA
Aksama Wanda Icardi adama 3lüAkşama Wanda Icardi'den rol çalıp 3'lü çektirir![]()
Yalnız Dübua-Traore kanadı daha dengeli olur sanki. Sol tarafta Boey, Yunus olsa çok mu ters olur
Jensen kimJensen nereye inecek karşılama durumu olur mu moral olur çocuğa.
Hem kariyeri hak ediyor hem zamanında çok boş transfer yaptırdı onlar için geri ödeme zamanıBen ondan bağımsız böyle birseyi kariyeri hak ediyor diye düşünüyorum renktas
Adama gelecekse 3'lü olsun hoş olsunAksama Wanda Icardi adama 3lü
Diye okudum
Dedim ulan Noluyo
Aklimiz adamada

adam onsuz işemeye gidemiyor senin ki de laf yaniwanda narayı almak zorunda mısınız
icardi tek gelsin
Nelsonu kesin alır ama diyim. Gerçi bakmadım Chelsea nin stoper rotasyonuna Keremide alabilir. Diycemde Fatih hoca böyle biri değil. Galatasaray a ellemezHem kariyeri hak ediyor hem zamanında çok boş transfer yaptırdı onlar için geri ödeme zamanı![]()
Tanrılar kurban mı istiyor niye birilerini kesiyoruz yaBu forumun kendini gazlama seviyesine bayılıyorum. Müthiş müthiş
Adama traore gelirse çocuğunu kesecekler sirali tam liste butonuyum, likelara abanalim pls
Böyle olması daha iyi Seferi satın almış olsan çok sıkıntı olurdu James ve İcardide maliyet olarak ayrıca James performans olarakta ne verecek şüpheliŞimdi yok, james kiralik adama gelirse kiralik icardi kiralık seferovic kiralik daha ne olacak