GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 117

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,4K
Sayfa
117/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skor katkısının çok düşük olması endişelendiriyor
Sıfıra inip orta açma becerisini bayağı geliştirdi Adama Traore son yıllarda, hani ben sıfıra inip orta açıcam dedikten sonra bizim ligde ona engel olabilecek kimse yok isterse bek oyuncusu eliyle koluyla durdurmaya çalışssın

Hani içeride Icardi olacağı için sırf şu özelliği için bile denenebilir çünkü gerçekten topsuz oyun becerisi, bitiriciliği veya kafa vuruşlarıyla zamanında dünyanın en elit golcülerinden olmuş bir adamdan bahsediyoruz

Hocam gelirse görürsünüz oldum olası beğenmem bu arkadaşı umarım ben yanılırım.
Ben zaten bir şey demiyorum, katılıyorum da yazdığınız çoğu şeye; pas kalitesi olsun, oyun aklı olsun iyi birisi değil. Sadece orta kalitesi konusunda kesinlikle katılmıyorum. Gerçekten iyi sayılacak derecede ortaları, isabeti olan birisi. Vardır elbet bir yerde istatistiği de dediğiniz gibi gelirse zaten burada neleri yapıp neleri yapamadığını herkes daha iyi görecektir. Gelirse de çok iyi işler yapıp şampiyonlukta payı olur inşallah ♥

Burhancan Terzi: "James Rodriguez transferi yaz başında gündeme gelmişti ama haziran ve temmuz ayları içinde ilk planda değildi. Yayına girmeden 1.5 saat önce görüşme yaptım artık ipler tamamen Galatasaray'ın elinde eğer Galatasaray tamam derse hiçbir sorun yok. Kulübü de James'in kalmasını zaten istemiyor."

Burhancan Terzi: "Ahmet Bulut James transferinden öte barışma hediyesi olarak Adama Traore'yi getirmek istiyor. Erden Timur'da aynı şekilde Ahmet Bulut ile beraber yoğun bir mesai içerisindeler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt