Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Eee bunlar yerleşiyor?
Dizilerimizi izlemek icindir. Bir dunya kadin tanidim bu motivasyonla Turkce ogrenen ya da ogrenmek isteyen.
Eee bunlar yerleşiyor?
Hazırlık maçlarında övenleri arayıp bulsam kesin bu gitsin diyenlerden de isimler çıkacaktır.Abi manyak mısınız niye Seferovic'i gönderelim.
Icardi'nin verim vereceği kesin mi, sakatlığı var cezası var 37'lik Gomis'e mi kalalım sadece.
Shamar falan da yeni nesil Lukunku olur geçiniz.
Sefer de Lukunku gibi oynuyor zaten. Hava topuna çıkamayan santrafor mu olur?Abi manyak mısınız niye Seferovic'i gönderelim.
Icardi'nin verim vereceği kesin mi, sakatlığı var cezası var 37'lik Gomis'e mi kalalım sadece.
Shamar falan da yeni nesil Lukunku olur geçiniz.
Birisi boklamaya calismis ama sonradan Ülkede is yapar demisler ki kesinlikle katiliyorum. Adama ligin icinden gecer keske alsakbokluyorlar mı yine. Gerçi bu sefer boklanacak bir adam
yok ali sami. Tamam kötü şu anda ama o kadar da değilSefer de Lukunku gibi oynuyor zaten. Hava topuna çıkamayan santrafor mu olur?
Ben de şu anki halinden bahsettim zaten üstat. Yoksa kalitesini kıyaslamam.yok ali sami. Tamam kötü şu anda ama o kadar da değil
şu anki hali de lukunku ile ilgisi yok.Ben de şu anki halinden bahsettim zaten üstat. Yoksa kalitesini kıyaslamam.
Tek elle yazmak zor...Nöbete kadın fotoğrafı atıldıktan sonra mesajlarda bir azalma oluyor.
Önce hava toplarına sıçrasın sonra bunu yorumlarızşu anki hali de lukunku ile ilgisi yok.