Emrah Duvar
Taçsız Kral
Muslera'yı kesebilecek daşdaş kimsede yok şu anda.Pva doğru dürüst oynamıyor. O zaman kalede Okan olacak
Muslera'yı kesebilecek daşdaş kimsede yok şu anda.Pva doğru dürüst oynamıyor. O zaman kalede Okan olacak

Uçakta değil İcardi,Messi,Mbappe,Halaand üçlüsü olsa yine takip etmem.
Bekliyoruz rtşHala kanat alacağımızı düşünen saf ve temiz insanlar var mı? Yoksa sadece ben miyim :red:
bjk u21 sen çocukla çıktı geçen macaMuslera'yı kesebilecek daşdaş kimsede yok şu anda.
3-4 hafta sonra marcao-kerem vakası loadingherzaman bir bölgemiz acık kalıyor bu seferde kanat bölgesi açık kalacak gibi keremin ergen triplerine tahammül edecez
böyle diye diye yaptığımız her transfer ve hareket aynen ondan kötü oldu.Yav ne kümesi, PvA okadar kötü ki Kazimcan daha beter olamaz. Muslera ya sözüm yok ama Okan gecen sezonu cok iyi gecirdi, kesinlikle kötü kaleci degil. Ne kurtarislara imza atti, penatlilar filan tuttu güven verici.
Olivyera sakin bir herife benziyor. Mertens maç içinde keremin kayiplarindan sonra sinirleniyor. Beraber oynamaya devam ederlerse mertensin kereme dalmasi 3 mac icinde gerçekleşir.Oliveira ‘dan bekliyorum ben
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
wanda borç verir mi?Tum butce icardiye gitti kanada para kalmadi
Devre arasına kaç maç var?En kötü orada alıcaz artık.
Abdulkerim bile daha iyi orta kesti PVA'dan. O bile daha iyi oynar sol bekte. Stoperde de Emin veya Kaan oynar. Bir de Yunus'u yerli olarak koydun mu takım taş gibi olur.Yav ne kümesi, PvA okadar kötü ki Kazimcan daha beter olamaz. Muslera ya sözüm yok ama Okan gecen sezonu cok iyi gecirdi, kesinlikle kötü kaleci degil. Ne kurtarislara imza atti, penatlilar filan tuttu güven verici.