Faruk Özkul
Büyük Kaptan
İşim bu renktaş, bankalar ataştırmacı olarak baya para harcıyor benim içinMustafa Holmes

Mertens, Kerem için çok büyük fırsat ama bizim oğlan kendini Messi sanıyor:crushed:Olivyera sakin bir herife benziyor. Mertens maç içinde keremin kayiplarindan sonra sinirleniyor. Beraber oynamaya devam ederlerse mertensin kereme dalmasi 3 mac icinde gerçekleşir.
Katılıyorumkanat gelmezse konuyu açan arkadaş mıhlanmalı.
Eee bunlar yerleşiyor?
çarşamba ve perşembe gelecekler dedi. en az 2 olmalıValla hepsi gelecek dediği için E.Timur, bi umut bekliyorum şahsen. Hepsinden kasıt İcardi, Wanda, baldızı ve çocuklarından bahsetmemişse tabi.
kaan ve icardi'den bahsetti o sıra sanırımçarşamba ve perşembe gelecekler dedi. en az 2 olmalı
O zamana kadar duman oluruz fixture de zor12. ocak aciliyor kis transfer dönemi. Yani daha 12 mac var.
Wandanin istanbulda olduğunu senden öğrenmistik renkdaş. Hürmetler.İşim bu renktaş, bankalar ataştırmacı olarak baya para harcıyor benim için![]()
asıl geçen sene daha garantiydi forması; o zaman salmadı da şimdi mi salıyor?Mesele Kerem'le idare etmek değil. Kerem biraz kendini düzeltse bile ikisinin de alternatifi yok. Sakatlansa bir şey olsa yerlerine adam yok.
Kaldı ki şu an forma garanti diye salıyorlar. Sağlam biri gelse işi daha sıkı tutarlar. Bu nasıl iş bilmezlik yav