GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 47

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,4K
Sayfa
47/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep diyorum kaana 4.5 vermek saçmalık abi

emin veya metehan oynasın ne olacak, en fazla 2-3 hatalı gol yedirirler

o kadar hatayı zaten kaan da yapıyor, adam geçenlerde rakibe orta açtı be

bütün bütçeyi kanada ayırmalılar, sol bek de bence öncelik olmamalı

pvaya talip çıkar gider o başka ama böyle maliyetli adam varken bi tane daha adam aramak saçmalığın daniskası

Abi ben bi is alirken once ihaleye girer teklifimi yaparim

En gec iki haftaya

Benim teklifik makulse beni cagirirlar sabah, pazarliga otururuz ordanda bi %5 dusururum (maximum pazarlik orani)

Ilk el sikismamizi yapar yemege otururuz

Yemekden sonra yine ofise gecer on protokolu imzalar gideriz

1 2 haftayada anasozlesme posta yoluyla yollanir imza kaše postayla geri

Is senin

Ulan bu futbolcu pazarligi cok komik degilmi

Ben 1 veriyorum o 5 istiyor

Duyumcular arada sadece 2,5 milyon eurocuk fark var anlasma yakin diyorlar 😂

Cok absürt
Reis iş sektörü ne beni de alır mısın işe

Eminin müthiş oynayıp 1 gün sonra Kaan işinin yatması sence tesadüf mü ? Resmen karambole yönetiliyoruz ya vasat Kaan için gencecik çocukların önünü kapatacaktikm.
Çok fazla yanlis is yapıldı lakin birlik ve beraberlige ihtiyac duyulan bu zorlu gunlerde kan yutup kızılcık serbeti içtik diyoruz.

Dubua sakatlanmasa omar kalacak boey 1-2 milyona gonderilecekti. Sonra omarla feshettik ve buyuk ihtimal tazminat odeyecegiz. Cikaldo araplarin en fakir dandik kulubune bedava ve opsiyonsuz kiralandı. Mohamed bedavaya yakın bir paraya kiralandı. Morutan italya 2. Liginin en kotu takimina kiralandı. Taylan, ömer, oğulcan, luyindama vs gonderilemedi. 3 aydir bir tane kanat alinamadi. Vs vs. Ama icardi geliyor bosver. Buyuk baskan erden timur.

Emin'in son saniye kaptırdığı top gol olsaydı Kaan'ı hemen getirirler miydi?

Bence çok büyük etkisi oldu eminin performansinin.. 3 milyon para verip Anadolu'daki en iyi stoper diye getirdikleri adam 4 maçta 2 kez yaptı bu hatayı bırakın emin de süper ligdeki ilk maçlarında yapsın 1-2 hata..
Ben top kaptirmasina rağmen çok beğendim emini.. Topla çıkışları falan muazzam ayrıca bir pozisyonda 2 ye 1 i çok güzel engelledi çalım yeme hususunda da oldukça başarılı..
Zaten benim iddam baştan beri adil bir hoca olursa emin abdulkerimi keser şeklinde.. Abdülkerim kötü stoper değil ama gamsız bunun ceremesini cektirecek bize.. Misal son maç 2. Sarısı yüzde yüz hatalı ama sarı kartı olan stoper orta sahada o şekilde hava topuna çıkmaz yani alamasan ne olacak gol mü yiyecegiz ? Gamsız demeyeyim de muhakeme yeteneği pek yok gibi.

aslında bir değil 2 kanat lazım. Biri u 21 kuralına uyan sağ kanat diğeri tartışılmayacak gerçek bir sol kanat . BAY ve Emre yedek olarak bile yetmiyor şu an

İstiyoruz
images.webp

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt