GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 49

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,4K
Sayfa
49/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah reis sıkıntı yok. 1 hafta öncesine kadar ben de pozitiftim ama takıma 4. forvet alınırken kanat alınmamasına bu kadar sakin kalabiliyorsanız bir şey diyemem. Ben kalamıyorum. Göz göre göre böyle hata yapılmaz.
Brocum adamlar daha dün alicaz herkes görecek dedi. Ben güveniyorum. Almazlarsa ilk işim senin yanında yer almak olur ama bence biraz pozitif düşün valla stres sıkıntılı mevzu. Kötü niyetle demiyorum gerçekten bak.

Erden Timur: "Ocak ayı için planlarımız var."
Resim

Brocum adamlar daha dün alicaz herkes görecek dedi. Ben güveniyorum. Almazlarsa ilk işim senin yanında yer almak olur ama bence biraz pozitif düşün valla stres sıkıntılı mevzu. Kötü niyetle demiyorum gerçekten bak.
Eyvallah reis iyi niyetinden şüphem yok. Göz göre göre sezonu kaybedeceğiz belki de sıkıntım bu yüzden. Yeter artık 3 senedir şampiyon olamıyoruz.

Ben de güvenmeyi çok istiyorum ama 1,5 gün kalmış şurada. Zaman hızla geçiyor. Ne iç ne de dış basında ismi geçen birisi yok. En fazla 36 saat daha bekleyeceğiz zaten sonra göreceğiz neler olacak.

Son düzenleme:
Teneke takıp yolladığımız Babel bile olsaydı solda bu kadar kısır kalmazdı takım. Ben oldumculuk kafasından çıkmazsa, takımın yıldızı olmadığını kabul etmezse yazık edecek kendine de bize de.

bi bok olmaz.kereme söve söve biter sezon.olan mertens ve icardiye olacak.mertens zaten 6-8 numara gibi oynuyo.kerem hiç pas atmıyor.yunusta havalarda,triplere girer o da

hamza akman ve beknaz da zaten kazanılmaya calısılmıyo
böyle düşünceye kapılıyorlarsa yanlış;

yani ömer bayram - taylan ile 11 oynayıp 10 maçın 3ünü kazanıp yıldız mı olmak istiyorlar

mertens - icardi gibilerle oynayıp işleyen sistemin dişlisi mi olmak istiyorlar karar vermeliler. Bencillikleri bir yana bırakılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt