Sami Karakoç
İmparator
Keremi once yazmana gumledimaslan gibi kerem yunus var
Keremi once yazmana gumledimaslan gibi kerem yunus var
Senin fikrin gerçekler olmayabilir.PvA berbat. defansi 0 hücum da 0. Fikrim degismez. Kazimcana sans verilmeli en azindan.
Ya geç olması gerçekten hoş değil haklisin. Ama akşama kadar bişeyler gelmezse kanat anlamında evet tereddüt etmeye baslarim ben3 tane forvet aldı
Eyvallah reis iyi niyetinden şüphem yok. Göz göre göre sezonu kaybedeceğiz belki de sıkıntım bu yüzden. Yeter artık 3 senedir şampiyon olamıyoruz.
Ben de güvenmeyi çok istiyorum ama 1,5 gün kalmış şurada. Zaman hızla geçiyor. Ne iç ne de dış basında ismi geçen birisi yok. En fazla 36 saat daha bekleyeceğiz zaten sonra göreceğiz neler olacak.
Kim diyo?Mathias Ross'u almışız. Türkiye uçağındaymış. @Sami Karakoç
ciddi mi. 21 yaşındaymış, stopere u21 yabancı yedek alacaklar herhaldeMathias Ross'u almışız. Türkiye uçağındaymış. @Sami Karakoç
29 yaşında seneye şampiyonlar ligi ihtimali var. Kadro güzel, takımı seyirciyide sever yüksek ihtimal neden kalmasın. Ben opsiyon olursa ve iyi bir rakam olursa kalabilir diye düşünüyorumIcardi ben tekrardan büyük transfer yapacağım fikrini kafaya koyarsa +20 yapar başka büyük bir lige gider maalesef. Biz onu futbola geri döndüreceğiz inanıyorum ama takımda kalması zor görünüyor. Buraya büyük bir çıkış yakalamak için geliyor. Henüz 29 yaşında.
![]()
Kazımcan Karataş - Ayrıntılı performans bilgiler
Bu sayfa oyuncunun performansını göstermektedirwww.transfermarkt.com.tr
Dan basını.Kim diyo?