GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 50

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,4K
Sayfa
50/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an 17 yasındaki beknaza ve hamzaya kerem ve barıstan güvenim daha çok.beknaz yardırdı zaten rezerv ligde.o muthiş potansiyeli yansıtmama ihtimali yoktu

Icardi ben tekrardan büyük transfer yapacağım fikrini kafaya koyarsa +20 yapar başka büyük bir lig ve takıma gider maalesef. Biz onu futbola geri döndüreceğiz inanıyorum ama takımda kalması zor görünüyor. Buraya büyük bir çıkış yakalamak için geliyor. Henüz 29 yaşında.

3 tane forvet aldı

Eyvallah reis iyi niyetinden şüphem yok. Göz göre göre sezonu kaybedeceğiz belki de sıkıntım bu yüzden. Yeter artık 3 senedir şampiyon olamıyoruz.

Ben de güvenmeyi çok istiyorum ama 1,5 gün kalmış şurada. Zaman hızla geçiyor. Ne iç ne de dış basında ismi geçen birisi yok. En fazla 36 saat daha bekleyeceğiz zaten sonra göreceğiz neler olacak.
Ya geç olması gerçekten hoş değil haklisin. Ama akşama kadar bişeyler gelmezse kanat anlamında evet tereddüt etmeye baslarim ben

Icardi ben tekrardan büyük transfer yapacağım fikrini kafaya koyarsa +20 yapar başka büyük bir lige gider maalesef. Biz onu futbola geri döndüreceğiz inanıyorum ama takımda kalması zor görünüyor. Buraya büyük bir çıkış yakalamak için geliyor. Henüz 29 yaşında.
29 yaşında seneye şampiyonlar ligi ihtimali var. Kadro güzel, takımı seyirciyide sever yüksek ihtimal neden kalmasın. Ben opsiyon olursa ve iyi bir rakam olursa kalabilir diye düşünüyorum

beknaz oynasın die baskı yapacagımız yerde son dk kanat transferi ile ekibimizi zor durumda bırakmaya gerek yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt